2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867742 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı F1903

Şenol Güneş'in her zaman arkasindayim, her dedigine de imzami atarim. Kokusmus futbolumuzdaki adam gibi adam 1-2 kisiden birisidir. Afedersiniz de g.tu b.klu bir topcu ve seviyesiz, kalitesiz bir camia icin kalkip tek kelime etmem Hocama.

Birilerinin dili cok uzamisti haddini bildirdi, bir yerlere soktu cikardi Senol Hocam.

Bu saatten sonra yapilan teklifi kabul ederse eder, etmezse de alsin topcusunu...

Kusura bakmayin biraz argo konustum gece gece ama Beşiktaş'a ve Şenol Hoca'ya dil uzatmaya kalkan fener ve gs yalakalarina pabuc birakmamak lazim. Oyle basa boyle tarak.

Çevrimdışı Çağrı

Biz bu adamı alırız. Biraz sıkıntılı olur. Alırız.

Ardından bu adam yine söver bize. Bu sefer biz sağlam giydiririz konu kapanır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

küçük aziz ozan'ı satmıyormuş. helal len valla çok büyük adamsın. :kop:

Çevrimdışı Savaş

Kardeş Payı diye bir dizi vardı. Orda borla çalışan bi araba yapmak için Kartal'ın hurda arabasını almak istiyordu bizim elemanlar, Kartal satmiyordu inadına. Bizimkiler de yapistirmisti cevabı Kartal'a :)

7 milyona da satmiyorum diyince o sahne aklima geldi. Neyse.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fore_kazık

Beyaz Tv'de bir adam var Beşiktaş'a nefret içeren her kelamını destekliyor bence de bence de diyip Bölükbaşı'nın.

Kim bu at kafalı?

Tolga Alpaslan adı ama o enteresan bi zat. derdi bizimle değil... herkese giydiriyor. gs 4. olur diyor. fener shakhtar dan 3 yer dedi. yeni fenomen olma çabası içerisinde sanırım :)

Çevrimdışı TALAT

stada futbolcu muamelesi, hükümete de bursa muamelesi mi yapalım. inşaatı olabildiğince engelleyin diyen adamlara karşı nasıl bir tepki verilmeli sence? zaten taraftar grubun hükümetle sorunlu, tepkisini koyan koymuş ortaya. bundan sonrası ateşe barutla gitmek olur. bu delikanlılık değil aptallıktır

işte bu da gücünün yettiğine delikanlılık yetmediğine eywallah demek oluyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/SporGundemi35/status/630853201747644416

Geçmiş olsun mu :)
Simdi bisey derdimde , Forumdan atilmama sebep olur
Karaktersiz bir camianin karaktersiz baskani icin Soyleyecek sozum yok benim , Sozlerime yazik , Benim Cenem daha degerli onlardan...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Bu söylemler çok tanıdık geliyor.

İ.Kızıl - Cenk Tosun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben bu işten cayardım birader ne yalan söyleyeyim. Bu konuşmalara rağmen eğer alabilirsek Fikret Orman'ın alnından öperim.

Sinirden küfürler taşıyo artık ağzımın kenarlarından. Bu ne menem bir heriftir böyle?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aa1903

kardeş payı demişken şu sahne geldi aklıma :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında çocuğa diyeceksin alacaklarını bırak bonservissiz gel bize. Veya 6 ay bekleyeceksin bossmandan yararlanacaksın alacaksın.

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaşa kesinlikle satmam vakıfköyde oynar diyo  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Beşiktaş'a kesinlikle ve kesinlikle satmam."

Al o oyuncuyu a... a... s.. t... s.... i.... :akuma: :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

AHAHAHAHAHAHAAHAHHAH BÖYLE BİR R YOK

Çevrimdışı Çağrı

Hahahahaha satmıyorum diyemiyor yarın karar vereceğiz farklı şeyler de olabilir diyor  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Hahahahaha satmıyorum diyemiyor yarın karar vereceğiz farklı şeyler de olabilir diyor  :kop: :kop:

bence gs ye veririm der gibi :D

Çevrimdışı murat_

zaten hiçe saysın demiyorum. 3-4 gün sonra çok güzel bir açıklama yapıp hem karşı söyleme yer vermezdi hem de transfer o dönemde biterdi.

başından beri zaten cevap vermesin demiyorum. yerinde cevap en iyisidir.

bakın adam çıktı şimdi tvlerde goygoy yapıyor. yine cevap hakkı bize dönecek. gerek yoktu buna şimdilik diyorum o kadar.
tamamda peki 3 4 güne kesin bize gelecegi ne malum bölükbasi renkli kardesleri pazarliga cekmeye calisip duruyor parayi yukseltmeye calisiyor ben transfer haberlerinde imza gormeden inanmam  belkide herifler bizi oyalayip duruyor konoplyka transferindeki gibi  bir hafta icinde yapilan ikinci asagilayici demece senol hoca ses etmesemiydi ??

Çevrimdışı f_madida

https://twitter.com/SporGundemi35/status/630853201747644416

Geçmiş olsun mu :)

Bu bir bakima iyi bir aciklama zira artik 7milyon Euro'nun altina bir teklif kabul edemez, yani en kotu ihtimal Ozan orada devam eder. Resmi cevabi buysa o zaman biz de artik onumuze bakabiliriz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı genki1914

Allah aşkına  almasınlar ya içim şişti tepe tepe kullansinlar gs ye versinler bedavaya 7 milyon € veriyorsak kralını alırız da listemizde kimler var veya listemiz var mı onemli olan bu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı TØLGA

Aslında çocuğa diyeceksin alacaklarını bırak bonservissiz gel bize. Veya 6 ay bekleyeceksin bossmandan yararlanacaksın alacaksın.
çocuğa 3 5 kuruş para veriyolar zaten ne alacağından bahsediyon  :biggrinking:
3 sene mukavelesi varmış ahmet bulut öyle diyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Edit: 3 sene sözleşmesi varmış. Bu çocuk ne zaman uzattı arkadaş geçen hafta baktım 1 sene kaldı yazıyordu transfermarktta

Çevrimdışı TALAT

tamamda peki 3 4 güne kesin bize gelecegi ne malum bölükbasi renkli kardesleri pazarliga cekmeye calisip duruyor parayi yukseltmeye calisiyor ben transfer haberlerinde imza gormeden inanmam  belkide herifler bizi oyalayip duruyor konoplyka transferindeki gibi  bir hafta icinde yapilan ikinci asagilayici demece senol hoca ses etmesemiydi ??

ben de gelen bilgilere göre konuşuyorum. bu haftasonuna doğru biteceği söyleniyor hep

Çevrimdışı can1903

Ozan Tufan Galatasaray'a hayırlı olsun.

Onun yolunu yapıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Bildiğin sürekli kıvırıyor Bursa başkanı.

Hala aynı fikirdeyim biz vazgeçmezsek Bursa sonunda satmak zorunda kalacak bize.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...