2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874272 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Valla bu transferin suyu çıkıyor..satmak istemiyosan bir açıklama yaparsın KESİNLİKLE SATMAYACAĞIZ yada dersin ozanın fiyatı 15milyon euro 14.9 a olmaz.kapanır gider konu..ozanada dersin sözleşmeli oyuncumsun sözleşmen bitene kadar antremanlara çıkacaksın hiç biryere gidemezsin.Bursanın eli bu anlamda güçlü aslında ozanın yıllık ücretinden dolayı..kendi camialarına şirin görünmek için tiyatro yapıyorlar..aslında satmak istemiyoruz ama mecbur bırakıyorlar diye.

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Kemal

Biri bana sebastian rode nin maaşını bulabilir mi Bayern de ? Ben baktım transfermarkt ta mackolikte vs. Yazmiyor

Çevrimdışı can1903

Her takım oyuncusunu 1 sezon altyapıda çalıştırmakla tehdit eder. Ben daha yapanı görmedim:)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Harikasınız, zevkle izliyorum sizi. Gurur pointler havada uçuşuyor, Şenol hoca recep bolukbaşına laf sokmuş. Ya bu gurur aslında bize 1.5 sene yeter.

Teşekkürler iyi ki varsınız. Sizleri gördükçe, Beşiktaş'ın büyüklüğünü daha iyi kavrıyorum. Size rağmen 3.buyuk olmak başarıdır. Rakamlar yalan soylemiyor, algıda oyle gelişti. Baksana başkana laf söyledi ye bi gurur bi mutluluk.

İyiyiz iyi. Her sene bunlarla devam. Gs dedişimiz kımın zararlıları kupa koyacak yer bulamıyor muzesinde biz ona buna edilen lafın gururunu yaşıyoruz.

Çevrimdışı TALAT

Her takım oyuncusunu 1 sezon altyapıda çalıştırmakla tehdit eder. Ben daha yapanı görmedim:)

eboue :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gokhan_1903

Ozan bulunmaz hint kumaşı değil ama bence bizde iş yapacak bir oyuncu ve yönetim uzun zamandır uğraşıyor, sen gidip bunun üstüne böyle bir açıklama yaparsan transfer yatar (bana göre yani) ve bundan sonra da iyi bir transfer yapılmassa bir kaç hafta orada Necip ve Atiba aksadığı zaman bu sefer taraftar Şenol hocanın üzerine gidecek. Boş yere okları kendi üzerine çekti Şenol hoca.

Çevrimdışı Türkay

Quaresma Krasic Sabri :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ozan 7 verdiyseniz 3 m 4 m daha verin sebastian rode yi getirin , eğer bu taraftar size o 3 veya 4 m u kazandirmazsa namerrtir . 1 kampanyaniza bakar twitter üzerinden.
Rodeyi 10 milyona vermezler ama 9-10 milyona Le roy feri aliriz , 2 Gomlek dahaa ustu Ozanin...
Yada 3-4 milyon arasina Gokhan inleri alip 3 milyona da Rodeyi kiralayabiliriz 1 yilligina al sana 7 Milyona 2 tane Tas gibi orta saha :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Harikasınız, zevkle izliyorum sizi. Gurur pointler havada uçuşuyor, Şenol hoca recep bolukbaşına laf sokmuş. Ya bu gurur aslında bize 1.5 sene yeter.

Teşekkürler iyi ki varsınız. Sizleri gördükçe, Beşiktaş'ın büyüklüğünü daha iyi kavrıyorum. Size rağmen 3.buyuk olmak başarıdır. Rakamlar yalan soylemiyor, algıda oyle gelişti. Baksana başkana laf söyledi ye bi gurur bi mutluluk.

İyiyiz iyi. Her sene bunlarla devam. Gs dedişimiz kımın zararlıları kupa koyacak yer bulamıyor muzesinde biz ona buna edilen lafın gururunu yaşıyoruz.
İmza.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaşın 7 verdiği haberleri ayyuka çıktı, gitsin fenere versin bu saatten sonra bu paralara da görelim
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı atalay

Afaki bir şekilde konuşuyorsunuz.

Teori, teori, teori...

Kheaven

• Ziyaretçi

Arkadaş ne büyüttünüz Ozan'ı ya tamam anladık Türk ancak unutulmamalı ki yabancı sınırı kalktı sanki bana Yaya Toure bu yaygaranın sebeplerinden birinin 6-7 gün sonra ligin başlaması olabilir onda haklısınız ona birşey diyemem ancak bana Ozan'ı savunmayın biz kimlere para vermedik Türkiye'nin en iyi sol beki vardı bizde nerde o şimdi gitmesi için dua ettiğimiz hani, Mehmet TOPUZ vardı nerde o onca para sayılan 3 büyüklerin kapısında yattığı, Tarık vardı ne yapıyor o şimdi topmu topluyor şutlanmak için bahanemi aranıyor GS'de nerde şimdi ? daha bunlar gibi onca saymadığım adam var ne malum bununda bunlar gibi olmayacağı.

Bu dakikadan sonra artık Gökhan İNLER zorlanmalı 2 orta sahayada gerek yok bunlar 1 ay götürürler heralde Veli zaten dönecek 1 ay sonra hazır olur. Diğer transferide ya Savunma ya kaleci olarak yapsınlar yeter illa 2 transferden fazla yapmicaz diyorlarsa eğer.

Çevrimdışı can1903

Afaki bir şekilde konuşuyorsunuz.

Teori, teori, teori...
Sen ne diyosun? Olucak mı

Çevrimdışı Kutay

valla 17 yaşındayım hem fb'nin hem gs'nin istediği bir oyuncuyu aldığımızı hiç görmedim ilk defa  renklilerin istediği bir oyuncuyu almaya çok yaklaşmıştık bu seferde bölükbaşı-güneş polemiği çıktı ortaya  :s20:
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 23:29:06 Kutay Türkmen ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kemal

Biri bana sebastian rode nin maaşını bulabilir mi Bayern de ? Ben baktım transfermarkt ta mackolikte vs. Yazmiyor

Buldum 1.8 net alıyor

Bizim pektemek gibi :) 

Tabi vergi düşünce

Buna 2.5 versek bayılarak  gelir .

Çevrimdışı fore_kazık

Asıl size aferin.. Asıl siz iyiki varsınız... hem böyle lafların altında kalacaksınız ondan sonra vay Beşiktaş 3.takım yapılmak isteniyor falan filan... Fenere neden birşey söyleyemedi? Çünkü nasıl cevap alacağını çok iyi biliyordu. Sana neden söyleyebildi? Çünkü Beşiktaş hiçbirşey demez onlarda prim yaparlar istediği gibi...

Tekrar söylüyorum ve sizin tabirinizle aptalca gururla söylüyorum. Bu sebepten satmayacaklarsa satmasınlar... futbolcu çok ama herkes 7 milyonu vermiyor...  :ok:

Çevrimdışı atalay

Yaya Toure bugün yüzde 98 isabetli pas yüzdesi ile oynadı. (63'de 62 pas)

2 de gol attı.

30 daha ver Toure'yi al.  :D

Çevrimdışı can1903

Size kısadan hisse anlatayım.. Rvp olayı gibi olmaz bu Ozan transferi net çalım yersin.

Herkes farklı bişey söylüyor.. İmza var diyor imza yok diyen var..

Bekleyelim görelim  :ok:

Çevrimdışı worns

Cidden bazı yorumları aklım almıyor, asıl biz ne zaman sadece bir sene lig standartlarında iyi denebilecek performans göstermiş Ozan için teknik direktörümüzün haklı çıkışını eleştirebilecek bir taraftar profili üretmişiz. Hepsinden daha büyük sorun bu.

Bi de Ozan ne allahaşkına? Khedira mı kaçıyor? Daha düşük maliyete bir sürü muadilini bulabileceğimiz bir oyuncu. Geçen sene birlikte izledik. Ortalama oyun zekası, vasat fizik. Türk oyuncularda pek alışık olmadığımız dikine oynama becerisi göze batıyor. Eh kötü bir transfer olmazdı ortalama paralara ama zaten kendi ederinin üzerine çıktığı anlaşılan bonservisine karşın neyini büyütüyoruz şu oyuncunun? Tolgay sağlıklı olsa Tolgay-Atiba'nın arkasında yedek bekleyecekti.

Leroy Fer, Rode, Gökhan İnler filanı da geçtim gidelim Juraj Kucka'yı alalım. 1 sene var sözleşmesinin bitmesine. Ozan'ın onun yanında esamesi okunmaz. Bonservisi de yarısından az olur.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 23:33:12 worns ]

Çevrimdışı talha

Ya arkadaş ne yapalım. Yani Şenol hocanın ağzına paranga mı vuralım .

Recep Bölükbaşı büyük bir ithamda bulundu adam dikkat etsin laflarına dedi diye. Vay efendim biz adam alacaktık niye konuştu bu demek yakışmaz bize.

Demişse arkasında durmak gerekir. Çünkü büyük camia olmak bunu gerektirir.

Küçük camia ise Onur'u efelenmesine rağmen kaptan olarak çıkarmayı.

Ozan bu hareketten sonra olmazsa olmaz. İstediği yere satabilirler. Benim camiamda ki hiçbir adamdan daha değerli değildir. İstersek sonsuza kadar üçüncü olalım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Fernandao'yu ve Şener'i elinden almış takıma bir şey deyemeyen başkan gelip Ozan'ı alacağın için senin teknik direktörüne bunları diyorsa haddini bildireceksin, net.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ilhan mansız

kişiliğini bilse zaten şenol hocanın böyle bir şey yapmayacağını bilir. demek ki bilmiyor. ben size kafanız basmıyor desem cevap vermezsiniz demek ki.

bu konu daha uzar da gider. yanlış zamanda yapılmış fevri bir cevaptı bence
dostum, konu bu değil, Şenol hoca zaten cevabını vermiş, uzatmanın bir anlamı yok. Kibarca Söylemek gerekirse giren girmiş zaten, gerisi durumu toparlama çabası. Hala kişiliğini bilse böyle birşey yapmayacağını bilir diyorsun bilir bilir de bu birkaç uyduruk gazeteyi kaynak göstererek diyeceğim ama kaynak da göstermeden Öne sürerek sallamasına engel midir?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

valla 17 yaşındayım hem fb'nin hem gs'nin istediği bir oyuncuyu aldığımızı hiç görmedim ilk defa  renklilerin istediği bir oyuncuyu almaya çok yaklaşmıştık bu seferde bölükbaşı-güneş polemiği çıktı ortaya  :s20:
:alala:
Mario Gomez , Q7 , Kerim frei , Olcay , Ersan daha sayayim mi yada dur fotosunu atayim...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık