2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874342 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ayberk

Kız mı alıyoruz fubolcu mu arkadaş! duyan da hayrına adam veriyorlar zannedecek. O 7 milyonu ya alamazsam demiyor da ben mi endişe edeceğim satmazsa diye 
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı f_madida

Haklı olduğu bir meseleyi daha kendisine hatırlatmak isterim. Bizdeyken,  futbol federasyonunu İstanbul'un kirli havasından kurtarıp, Uludağ'ın temiz havasına davet etmişti. Demek gerçekten temiz hava zihni açıyormuş, bunu bir kez daha anlamış olduk.
Daha ne kadar sert bir açıklama yapabilir ki kibarca kafası basmıyor demiş.

Inceden laf sokmus orada ama bu cumleye baslarken bile hakli oldugu bir mesele diyerek baslamis...Neyse ergenbahce aciklamalarina alistigimizdan belki de hafif geldi bana, zaten Besiktas'la kopruleri atmak isteseler Besiktas'a laf ederler ki o da yok.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ozandan ayrı söylüyorum. Lige bir hafta kala bu polemik ne derece doğru?

Çevrimdışı TALAT

Bence yarın kap gelecek abi. Çünkü bu kadar olay vs bugünkü açıklamaların üstüne bi KAP bildirimi çok güzel olur :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inş gelir. fevri bir açıklama yüzünden bu kadar emeğin boşa gitmesini istemem açıkçası
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı genki1914

Ya bu iş olmuş olsa neden pazar günü pazartesi günü açıklanmadı borsada? Resmi imza varsa ne bekleniyor. Resmi imza yoksa neye güveniliyor bu kadar açıklayabilecek kimse var mı?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Fatih_

Ne Ozanmis arkadas. Hiyarin biri Besiktasin Hocasina laf soyluyo vay efendim adami alicaktik niye cvp.veriyorsun. Ne yapmaliyiz yutucazmi cikar icin laflari, bize yakisan Senol Hocanin yaptigidir ister gelir ister gelmez Ozan kimse Besiktastan buyuk degil.

Çevrimdışı Çağatay

Ikinci aciklamasinda Ozan'ı bize satmayacagini söyleyebilirdi Bölükbaşı
O laflardan sonra ama demedi. Hala polemik pesinde ama bu sefer hocanın konusmamasi ve su isin bi bitmesini beklemesi lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Olmamış ise olmamıştır. Şenol hocanın lafından sonra da olmazsa da yadırgamam olmasın umrumda olmaz.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı hic2222

http://www.fanatik.com.tr/2015/08/10/ozan-tufandan-ilk-aciklama-615817
Habere "yakında kendini sakatlıklarla boğuşurken bulacaksın, haberin yok" Diye yorum yapmışlar ya, hey Allahım milletin diline düştük iyice
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Giray Burak

Ne Ozanmis arkadas. Hiyarin biri Besiktasin Hocasina laf soyluyo vay efendim adami alicaktik niye cvp.veriyorsun. Ne yapmaliyiz yutucazmi cikar icin laflari, bize yakisan Senol Hocanin yaptigidir ister gelir ister gelmez Ozan kimse Besiktastan buyuk degil.
Ağzına sağlık hocam ,tam ben yazacaktım ,
Ayrıca 7m gibi paralara çıkabiliyorsak ozan olmasada iyi bir ortasaha alınır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:claps: :claps: :claps: +1903 :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Olmayınca olmuyor.Artık İnler için ne istiyorlarsa verip onu getiririz.Kötü de olmaz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ilhan mansız

esas anlamak istemeyen sizsiniz. kişiliğini bilse zaten yalan ithamda bulunmaz. kaldı ki son açıklamaları da yine cevaplanmalı adam açık açık kafan basmıyor senin diyor. salak demenin bir altını söylemiş adam. mecburen cevap verilecek.

uzucak olan konu uzadı zaten.
kişiliğini bilde yalan ithamda bulunmayacağını nereden biliyorsun? o yazının cevap verilmeye değecek bir tarafı yok. Herkesin her sözünü alıp aradan zaman geçince çok farklı ve çirkefçe bu futbol piyasasında kullanabilirsiniz, bu da onu yapıyor. Soru çok net. Ben kimsenin oyuncusunu ayartmadım, ayarttığımı iddia edenin alnını karışlarım diyor hoca, sıkıyorsa ve kendinden eminsen ne yapman gerek? Ya oyuncunun ayartıldığını ispatlayacaksın ya da sıkıyorsa gel karışla diyeceksin. Kıvırmanın manası yok, zaten çok önemsiz bir konu esasen kesinlikle bu parayı da etmez

Çevrimdışı hic2222

Olmamış ise olmamıştır. Şenol hocanın lafından sonra da olmazsa da yadırgamam olmasın umrumda olmaz.
Yani, hem buna 7 vereceğine senin velin var tolgayin var, al inleri, arkadan gelen gencin var işte
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı can1903

Benim kaynağım imza bile var diyor. Ali abinin bunu yazması içime kurt düşürdü  :boxin:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

kişiliğini bilde yalan ithamda bulunmayacağını nereden biliyorsun? o yazının cevap verilmeye değecek bir tarafı yok. Herkesin her sözünü alıp aradan zaman geçince çok farklı ve çirkefçe bu futbol piyasasında kullanabilirsiniz, bu da onu yapıyor. Soru çok net. Ben kimsenin oyuncusunu ayartmadım, ayarttığımı iddia edenin alnını karışlarım diyor hoca, sıkıyorsa ve kendinden eminsen ne yapman gerek? Ya oyuncunun ayartıldığını ispatlayacaksın ya da sıkıyorsa gel karışla diyeceksin. Kıvırmanın manası yok, zaten çok önemsiz bir konu esasen kesinlikle bu parayı da etmez

kişiliğini bilse zaten şenol hocanın böyle bir şey yapmayacağını bilir. demek ki bilmiyor. ben size kafanız basmıyor desem cevap vermezsiniz demek ki.

bu konu daha uzar da gider. yanlış zamanda yapılmış fevri bir cevaptı bence
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

eyvah eyvah inşallah güvenilir bir adam değildir bu yazan
şöyle bir durum var ama pereira istemiyor bu adamı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dr.Zeck

bursanın baskanı demişki daha once cok mu zordu futbolcuyla ilgilenmediğini soylemek veya boyle bi cumle kurmus neyse

ulan o zmn onun agzından her gazetede demecler cıktı aklını celdi eski hocamız diye

neden cıkıpta o zmn soylemedide simdi cevap veriyor..

Ben Ozan'ı severim isterimde ama cıkıpta bunun için sansasyonel transfer kimse demesin bana

daha dun parladı cocuk. Geleceği parlak mı evet parlak ama daha cok yol var onunde

Çevrimdışı fore_kazık

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/630833275129462784

istediği etkiyi yaratsın umurumda değil. Koca Beşiktaş Klübü teknik direktörüne ağzına geleni söyleyeceksin sende bir futbolcu alacaksın diye sus otur. yok öyle hikaye efendiler... görende 7 milyonluk adamı 1 milyona alıyoruz sanacak... boru değil 7 milyon euro... keyifleri bilir. 7 milyonu alamayacak olan onlar...  :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Ozan 7 verdiyseniz 3 m 4 m daha verin sebastian rode yi getirin , eğer bu taraftar size o 3 veya 4 m u kazandirmazsa namerrtir . 1 kampanyaniza bakar twitter üzerinden.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne eyvahi ya ?
Biz Beşiktaşiz koskoca Besiktas Ozandan baska adam bulamazmi??
Xavi mi bu adam Messimi ne bu panik ne bu Yandik bittik halleri !!!!
4 Milyona Gokhan inler var Pazarlikla 3-3,5 a aliriz..
Illlaki 1-2 Adam alacagiz orta sahaya , Baskanin kesin aciklamasi var 1 veya 2 adam alicaz diye , Eeee neyin panigi bu ??
Sanki bulunmaz Hint kumasi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık