2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875903 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Arkadaşlar fazla dert ettiniz.

Şenol Güneş aptal mı? Bu konuşmanın plansız olma ihtimali yok.

Aynı şekilde yazdım. Ozan geldi mi gelmedi bilemem ama ortada bilmediğimiz bir kesinlik var. Var ki bu kadar sert ve net konuşabildi hoca.

Törenden kareleri gördükten sonra olumlu şekilde bittiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geçen sene hakkımız savunulmuyor,sürekli susuyoruz diyen biz değil miydik ? Şenol hocanın ağzına sağlık bize böyle adamlar lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum
Yillardir boyle Hakkimizi savunacak , Savunan adama Hasretiz...
Iste Besiktasin gercek Hocasi
Herseyiyle , Acik sozliluguyle, Karakteriyel adamligiyla , Zekasiyla , Tekniğiyle bu Camiaya Cok yakisiyor , Bu takimin Basina Daha once gelmeliydi...
Senol Hoca Hakem hatalarinada kayitsiz kalmayan , Federasyona ve hakemlere gerektiginde cok sert cikan bir insan , Haksizliga karsi kısaca
Bize bu konuda da faydasi olacaktir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

olumlu veya olumsuz bitmiştir benimde tahminim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şenol güneş, has karadeniz adamı.

Damarı atmış, denk gelince konuştu. planlı programlı değildi, anç nin yüz ifadelerinden de birşey anlamadınız mı ?

Çevrimdışı Çağrı

yalnız pek planlı bir konuşma değildi. spontane gelişti. imzalar atıldı mı bilmem ama atılmadıysa yanlış zamanlamada yapılan kötü bir açıklamaydı.

Plandan kastım anlık öfkeyle gelmedi.

Belli ki bir cevap verecekti o açıklamaya ve verdi. Transferi tabi ki düşünmüştür bunu söylerken.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Plandan kastım anlık öfkeyle gelmedi.

Belli ki bir cevap verecekti o açıklamaya ve verdi. Transferi tabi ki düşünmüştür bunu söylerken.

ben tam tersi anlık öfkeyle geldiğini düşündüm ilk izlediğimde de, şimdi de öyle düşünüyorum. tabi bu kişiden kişiye değişir ama bence şu an için gerek yoktu.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

@Eurosport_TR: Yılın Genç Oyuncusu Ödülü: Ozan Tufan

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ozani Ben Bursada mac ozetlerini hep izledim , En son Gs macinda cok dikkatli izledim Cok kötüydü acaba bilincli olarakmi bu kadar kotu oynadi :alala:
Gitmek istedigi bariz belliydi isteksizdi ve top kaptırınca geri topi calmak icin hamle bile yapmiyordu..

Ya ne bilerek kotu oynamasi. Adam duz futbolcu, abartti da abarttilar basimiza Dunga yaptilar Ozan'i.

Çevrimiçi Samet Ç

Yanlış görmüş olabilirim ama Ozan bizimkilerin yanında mı oturuyordu , bana mı  öyle geldi ? Tolga ve Cenk Tosun vardı gördüklerim .
Evet bizim futbolcuların yanında oturuyordu.

Çevrimdışı Kadir G.

Yanlış görmüş olabilirim ama Ozan bizimkilerin yanında mı oturuyordu , bana mı  öyle geldi ? Tolga ve Cenk Tosun vardı gördüklerim .

Bizim futbolcular beraber oturuyordu diyelim biz ona. :)

Çevrimdışı Çağatay

:eyes

Çocuk,  başkanı ve hocasinin karşısında da pek mahçup çıkmış :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Ya ne bilerek kotu oynamasi. Adam duz futbolcu, abartti da abarttilar basimiza Dunga yaptilar Ozan'i.

Çok fazla abartıyorsun eleştiri değil bu. Analiz hiç değil.

Adamın geçen sene oynadığı maçlara biraz göz at bir süper kupa maçına göz at. Objektif bakarsan görürsün durumu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Adam zan altında kalmak istemedi.Tepki koyması son derece normal
Ama "...adam olmak daha önemli" lafı ağır oldu sanki
Umarım sorun çıkmaz.

Çevrimdışı Ersoy

Ozan olmuş galiba. Futbolcuların yanında oturuyorsa yani.

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan olmuş galiba. Futbolcuların yanında oturuyorsa yani.

Tolga ile Cenk'in yanında oturuyordu. Bitmiştir bence olay Şenol hocanın açıklaması işi zora sokabilir ama paraya ihtiyacı var Bursa'nın öyle ya da böyle satacaklar satmazlarsa Ozan alacaklarını bırakır serbest kalır.

Çevrimdışı Çağrı

Her ihtimale karşı bu paralara çıkılacaksa şunu şuraya bırakayım ben :D

Ligi YIKAR GEÇER.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Şimdi de bursa baskani kalkip bizim topculara satasir
Benim oyuncumu aralarina aldilar sohbet edip aklini celdiler diye
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yalniz Senol hocanin aciklamalarini dikkatli dinledimde
Sanki Hem Bursa Baskanina hemde Ertugrul saglama giydirmis gibi geldi bana cokda iyi oldu herkes HADDIni bilecek !!
Ertugrul haddini fazlasiyla asmisti !! Hadi simdide cikip konissun bakalim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her ihtimale karşı bu paralara çıkılacaksa şunu şuraya bırakayım ben :D

Ligi YIKAR GEÇER

:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Şimdi de bursa baskani kalkip bizim topculara satasir
Benim oyuncumu aralarina aldilar sohbet edip aklini celdiler diye
Bizimkiler kaçar.

Bundan sonra her sene!

Arkadaşlar Merhaba takip edemedim Şenol hocamızın ne dediğini özetleyecek bor arkadaş var mı ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar Merhaba takip edemedim Şenol hocamızın ne dediğini özetleyecek bor arkadaş var mı ?

http://twitter.com/hbrkarakartal/status/630796582854754304

Çevrimdışı TALAT

http://www.ntvspor.net/video-galeri/ben-adamin-alnini-karislarim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Bizim futbolcular beraber oturuyordu diyelim biz ona. :)
  Henüz açıklanmadı ya ondan dedim  :ok:
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 22:01:06 Ömer ]