2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878313 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yıllarca kanser olduk, yokluk çektik... 3 senedir fedayla hazırlanıyoruz, bunlar daha başlangıç.. guzel ve güneşli günler yakındır umalım.

Temel sağlam olsun kupalar da gelir geçer.
Baskanin secildigi gunku ilk konusmasi :
Ben size 3 Yil kan ve giz yasi vadediyorum , bize 3 yil sure verin...
Sure doldu ve Yönetim hem hoca hemde transferler konusunda gerekeni fazlasiyla yapiyor Gunesli gunler yakin...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Hepimizin ortak paydasi Besiktas , Hangimiz Besikyasin kötülüğünü isterki??
Daha oncede yazdigim gibi ben Cok riskli bir Tarnsfer olarak goruyorum , Cok buyuk paralara gelecek bu paramin altinda ezilme duygusu yasamasin kafasi rahat olsun 20 yasinda daha kimseyi takmasin eleştirilere kulaklarini tikasin Basarili da olacaktir..
Ya Cok iyi olacak Bize sampiyonlugu getirecek Ernst gibi yada elimizde patlayacak ...
Nasil siz Q7 yi istemediniz ama geldigi ocin cok basarili olmasini istiyorsaniz bende Ozani İstemiyorum ama gelirse sonuna kadar desteklerim ve arkasinda olurum , Besiktas var olsun gerisi teferruat...
@Kadir Güney

Aynen öyle.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Aynı geceden. Öyle ilk resimdeki gibi göbek falan yok. Açıyla ilgili birşey olabilir, duruşla ilgili birşey olabilir. Taş çatlasın 3-4 kilo fazlası vardır oda çağrının dediği gibi 10 günlük iş, bu süre içinde de oynayamaz diye birşey yok, daha iki gün once 90 dk oynadı :)

Çevrimdışı atalay

Ozan, Biceps ve kanat çalışsın; göbek kolay fazlalıkları verir.

edit: Yağ oranı yüksek, + biraz da omuz çalışmalı.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 21:15:11 atalay ]

Çevrimdışı Kadir G.

Şunu gördüm yine :D

Çevrimdışı Kadir G.

pek bisey anlamadim :alala:

Maç esnasında kameranın kendisini çektiğini görünce televizyona bakıyor işte. Yakınlaştır tv de de bir tane var.

Matruşka olmuş. :)

Çevrimdışı wbishop82

arkadaşlar ben lig tv den canlı izledim başkanı.kusura bakmayın ama başkan çok bariz şekilde bursa nın gs ve fb nin teklifleri yüzünden fiyat arttırarak para koparmaya çalıştığını ima etti ve tel alternatifmiz değil diyerek transferin yattığını gösterdi bence.negatif yorum yapmak istemezdim ama bu iş yatmış

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ozan'ın fiziğinde o kadar kusurlu nokta yok. Kalçaları ve karnı güçlü duruyor . Bu bacaktan daha fazla güç almasına ve güçlü karın kasları ile alt vücuttan aldığı enerjiyi üst vücuda daha hızlı aktarmasına neticede daha kısa süre sürede hızlanmasına yardımcı oluyor. Biraz omuzu düşük. O durum genetik  ama daha önemlisi yeterince omuz çalışmamış .Gözünüze çarpmıştır muhtemelen.Kollar da biraz zayıf.İkili mücadelelerde dezavantaj oluşturabilir bu. Vücudu da biraz su tutmuş görünüyor. Tatilde karbonhidratı biraz fazla kaçırmaktan olabilir ama o kadar mühim değil.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 21:20:13 Onur Küçük ]

Çevrimdışı wbishop82

belli bütçemiz var ve dışına çıkmayacağız dedi.beşiktaş ölüp bitmiyor dedi ozan için.e ben burdan olumsuz bir durum çıkardım.umarım yanılırım

Aynen öyle.
Hem Ozani hem inleri alma Sansimiz olsa keske...
İnler Ozanin , ozanda Inlerim performansini artirir birbirlerini cok iyi tamamlarlar diye düşünüyorum...
Ben Atibayi cok begeniyorum ama Atibayla oyanayabilecek tarzda degil diye dusunuyorum , Atibayla oynarsa %50 katki verirse , Inlerle oynarsa %90 katki verir oyun olarak sahsi fikrim bu..
Inler - Ozan Olsun Stoperede cok gerek kalmaz ikisi Oradaki Defomuzuda kapatir acikcasi

Çevrimdışı Ersoy

Ozan geldi de fiziğini tartışıyoruz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Hem Ozani hem inleri alma Sansimiz olsa keske...
İnler Ozanin , ozanda Inlerim performansini artirir birbirlerini cok iyi tamamlarlar diye düşünüyorum...
Ben Atibayi cok begeniyorum ama Atibayla oyanayabilecek tarzda degil diye dusunuyorum , Atibayla oynarsa %50 katki verirse , Inlerle oynarsa %90 katki verir oyun olarak sahsi fikrim bu..
Inler - Ozan Olsun Stoperede cok gerek kalmaz ikisi Oradaki Defomuzuda kapatir acikcasi

Ben bir haftadır ikisini yazıyorum fakat bildiğimden değil sadece temenni ve tahmin.

Şampiyonluğa giden takımsak atiba çok yetersiz bir oyuncu. Al ver yapmaktan başka  pek numarası yok. Hakkını vereyim birde çok üst düzey top saklıyor.

Kap lazim bize kap lazim :tabe:

Çevrimdışı Gokhan_1903

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ozan Tufan'ı arayıp görüştünüz mü sorusuna; "Hayır ben hiçbir futbolcuya böyle bir teklifte bulunmadım. Bunu ben değil yetkili merci ve yönetim kurulu üyelerimiz yapar. Ne ben Ozan'ı aradım ne Ozan beni aradı. Zaten Ozan bu konuda ne beni ne de babasını dinler"

Ozan da bunu doğrulayarak, "Şenol Hocam ne söylüyorsa doğrudur" dedi.

Güneş, Ozan Tufan'ı takımınızda görmek istiyor musunuz sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Bir Teknik direktör Ozan'ı takımında görmeyi elbet ister, o beraber çalıştığım bir oyuncu... Ben Arda'yı da Messi'yi de takımımda görmek isterim."

(Fanatik)

Ozani Ben Bursada mac ozetlerini hep izledim , En son Gs macinda cok dikkatli izledim Cok kötüydü acaba bilincli olarakmi bu kadar kotu oynadi :alala:
Gitmek istedigi bariz belliydi isteksizdi ve top kaptırınca geri topi calmak icin hamle bile yapmiyordu..

Ben bir haftadır ikisini yazıyorum fakat bildiğimden değil sadece temenni ve tahmin.

Şampiyonluğa giden takımsak atiba çok yetersiz bir oyuncu. Al ver yapmaktan başka  pek numarası yok. Hakkını vereyim birde çok üst düzey top saklıyor.
Evet kesinlille cok iyi top sakliyor defansif olarak Mehemet topaldan bile daha ustun ama ofans yok iste....
Ama bir ara Atibanin bu ladar defansif olmadigi Bilicin atibaya ileri cikma poziyonunu kaybetme dedigi icim ileri cikmadigi söyleniyordu..

Çevrimdışı Ersoy

Geçen sene hakkımız savunulmuyor,sürekli susuyoruz diyen biz değil miydik ? Şenol hocanın ağzına sağlık bize böyle adamlar lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı RuFFFDaWg

Şenol Güneşin sert açıklaması inanılmaz zamansız oldu. Eğer imzalar atılmadıysa bizim Ozanı alma şansımız bence hiç yok. Bursalılar inanılmaz tepkili. Bu kadar uğraştıktan sonra çok yazık olacak

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar fazla dert ettiniz.

Şenol Güneş aptal mı? Bu konuşmanın plansız olma ihtimali yok.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Evet kesinlille cok iyi top sakliyor defansif olarak Mehemet topaldan bile daha ustun ama ofans yok iste....
Ama bir ara Atibanin bu ladar defansif olmadigi Bilicin atibaya ileri cikma poziyonunu kaybetme dedigi icim ileri cikmadigi söyleniyordu..

Bilic ne söylemiş bilemem. Atiba'nın oynayacağı bu kadar işte fazlası değil. Tek ön libero oynayamıyor, ikili oynayacaksakta atibayı kullanmak bana göre gereksiz.

İşte büyük bir kesim beğeniyor fakat bu tarz oyuncuları yedek bile değil tamamen gönderecek transferler yaptığımız zaman çok iyi takım ve işler ortaya çıkacaktır.

3 yıl sonra görmek istediğim takım budur.

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan olayı bitti bence ödül töreninde bizim futbolcuların arasında oturuyor muhabbette baya bir koyu :) Ödül töreninden önce de başkanın ve hocanın yanındaydı zaten.

Çevrimdışı TALAT

Arkadaşlar fazla dert ettiniz.

Şenol Güneş aptal mı? Bu konuşmanın plansız olma ihtimali yok.

yalnız pek planlı bir konuşma değildi. spontane gelişti. imzalar atıldı mı bilmem ama atılmadıysa yanlış zamanlamada yapılan kötü bir açıklamaydı.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Yanlış görmüş olabilirim ama Ozan bizimkilerin yanında mı oturuyordu , bana mı  öyle geldi ? Tolga ve Cenk Tosun vardı gördüklerim .