2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884429 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı genki1914

Şenol Güneş: 45 yıldır futbolun içindeyim, bana futbolcuların aklını karıştırıyor diyenin alnını karışlarım.

Şenol Güneş: Bursa'dan Şener ve Fernandao da ayrıldı, neden aynı açıklamalar onlar için de yapılmadı?

Şenol Güneş: "Bursaspor'da oyuncuların aklını karıştıran ben isem giden oyuncuları da (Fernandao-Şener) ben mi gönderdim?"

Şenol hoca vurdu gol oldu  :icool:
Imzalardan sonraya saklasaydi keske bu konuşmayı  ins oyle yapmıştır  yoksa yatti bu is

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı kralkartal

Bu kulübe bir kaleci alinacaksa eger bu kaleci

1. Yabancı olmalı

2. En az 8 milyon euro degerinde olmalı

3. Yası en fazla 25-26 olmalı
Benim kriterlerim bunlar..
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 20:10:09 kralkartal ]

Çevrimdışı TALAT

Neden cogu yerden "Ozan bitti" haberini aldigimizdan sonra konustu mesela? Olur mu olur...

valla her türlü bitti az önce. ama nasıl onu bilmiyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı kralkartal

Bu kulübe bir kaleci alinacaksa eger bu kaleci

1. Yabancı olmalı

2. En az 8 milyon euro degerinde olmalı

3. Yası en fazla 25-26 olmalı
Benim kriterlerim bunlar..

Çevrimdışı Easthanbool

valla her türlü bitti az önce. ama nasıl onu bilmiyorum

Aynen Talat abi bitti ama iyi mi bitti kötü mü bitti hep birlikte göreceğiz
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Yalandır bunlar.

Değilse oyuncuyu alalım öyle sövsün Şenol hoca :D

canlı dinledim. doğru malesef

Çevrimiçi Necmi

ozan gelmez artik necip atiba ikilisi olacak ilk maclar dua edelim veli başkan dönsun yoksa sıkıntılı bi ilk yari bizi bekler inler nerdesin inler :bandit:
Bu iş olumlu yada olumsuz bitmediyse Şenol hoca sence açıklama yaparmıydı
zaten açıklamasıda ozan bursadan ayrıldı gibi duruyor sanırım bu iş bitti zaten dün akşam imza için istanbula
geliyor diye duymuştum

Çevrimdışı Tolga

Bursa Ozan'ı satmayacakta ne yapacak bu saatten sonra.

Ozan ayrılmak istediği sürece elimiz güçlü.

7 m euro gibi bir rakamı da bir daha bulamazlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş'ten de ders alsın yöneticiler.

Korkuyla yaşanmaz. O izin vermez bu şunu yapar diye sus sus öldük 3 yıldır.

Stat resmen tehdit unsuru oldu. Korktukça üstümüze geliyorlar.

Vursun gol olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

canlı dinledim. doğru malesef

O zaman Ozan 5 yıllık hayırlı olsun  :halay:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

zaten açıklamasıda ozan bursadan ayrıldı gibi duruyor sanırım bu iş bitti zaten dün akşam imza için istanbula
geliyor diye duymuştum

abi yine de lisansı alana kadar bekleseydi. ne olur ne olmaz. o kadar emek boşa giderse üzülürüm şimdi

Çevrimdışı Easthanbool

geliyor diye duymuştum

Haaayddaaaa  :busted_cop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş'ten de ders alsın yöneticiler.

Korkuyla yaşanmaz. O izin vermez bu şunu yapar diye sus sus öldük 3 yıldır.

Stat resmen tehdit unsuru oldu. Korktukça üstümüze geliyorlar.

Vursun gol olsun.
Vurdu zaten artık golmü oldu taçamı çıktı göreceğiz :D

Çevrimdışı Tolga

Gs alamaz, Fb yabancı oyuncu peşinde tek seçenek biziz.

Ozan da Ahmet Bulut da bizi istiyor.

7 m euro gibi Bursa'nın reddedemeyeceği bir teklif var.

Yani kısacası bu transfer için şartlar olgunlaşmış durumda.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Güneş yanlış birşey dememiş. Olanı belirtmiş. Spor kulübünü yönetmekten aciz Bursalı yöneticiler Beşiktaş'a , Şenol Güneş'e atıp atıp tutuyorlar. Ne olacak şimdi ? Fener'e ya da Galata'ya satıp Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında yalan yanlış konuştuklarını mı dolaylı yoldan itiraf edecekler? O zaman demezler mi adama'Hani satmak istemiyordunuz da Şenol Güneş aklını çeliyordu . Neden sattınız Galata'ya ya da Fener'e o zaman. Dalga mı geçiyorsunuz bizimle ' diye taraftarları.  Gereksiz yere umutsuzluğa kapılmaya gerek yok . Bursalı yöneticiler  , teknik direktörleri de düzgün konuşmasını öğrensin . Beşiktaş var karşılarında.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ozan ın konuşulduğu gibi 7 milyon euro karşılığında transferini doğru bulmuyorum. Çok büyük hata olur. Onun yerine rode yi bayern in hayır diyemeyeceği bir bedelle kiralamak sorunu büyük oranda çözer

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu oyuncuyu bırakalım kim alırsa alsın, hayrını görsün. Başka topçu mu yok?

Çevrimdışı Ersoy

Helal olsun hoca gibi hoca.Ozan olsun olmasın farketmez.Ne yani adam 1 oyuncu transferi olsun diye susacak mıydı ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hocanın ne söylediğini bu saatten sonra önemli değil deli gibi paraya ihtiyaçları var anladığım kadarıyla bir tek biz bu rakamlara  çıkıyoruz Bölükbaşı'nın bundan sonra yapabileceği tek iş araya Fener'i sokarak fiyat yükseltmek olur ki Mahmut Uslu'da devre arası Ozan için 8 milyon istediler o paralar ile transferin gerçekleşmesi imkansız demişti.

Çevrimdışı Ocean

Cok iyi konusmus senol hoca. Soyle konustunya hocam  birak gelmesin ozan falan. 

Çevrimdışı can1903

Şenol Güneş ne Ozan dinler ne para.. Gerekirse Ozanıda istemez..

Öyle adam gibi adamdır kendisi.. Yediremiyorlar..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

kimse şenol hoca cevap vermesin demiyor. ama senin yönetimin neredeyse 1 aydır bu transfer için uğraşıyorsa ve bir sözle bu iş bozulursa olmaz. herşeyin belli bir yeri ve zamanı vardır.

Çevrimdışı can1903

Bu saatten sonra Ozan Tufan gelmezse karaktersiz olduğu belli olur.

Fikret Orman'ın şu ana kadar şu paraya neden çıktı sanıyosunuz ? Ozan şu ana kadar gs fb tsden geleen tekliflere hayır dedi.

Şu Saatten sonra gelmezse Şenol Güneşe çok ayıpğ eder.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

Bursa baskaninin o aciklamalarindan sonra Şenol hocaya cewap hakki doğmuştu ve bu aciklamayi simdi yapmasa da ozan geldikten sonra yapsa pek bir anlam ifade etmeyecekti. Dogru zamanda soylenmis sozlerdir ve karşı tarafa cevap hakkini da bitirmistir. Su cumlelerden sonra kalkip bıdı bıdı konusmasinlar şenol hoca balyoz gibi indiriyor kafalarina.
Hope for the Best, Plan for the Worst