2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892324 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ayayhan

Bence rahatlıkla verilir. Şuan törenin ederine 15-20 arası diyebiliyoruz. Ozan ın da istatistikleri ortada. Ozanı alırsak elde 2 tane tolgay ıda sayarsak 3 tane büyük potansiyelli genç oyuncumuz olacak. Atleti ardayı alırken arda töre den çok mu üstündü?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15-20 biz eder diyoruz A.madrid demiyor onlar 8-9 diyor

birde ben Valencia diyorum ozanın CW si  alt yapısına 5 üstü vermez adamlar A.madrid olsa bize gelip çok çok parlasa o mevkide 10 nu zor bulur

Çevrimdışı Akil Emre

şu bursadan çıkıp bursada ki performasının üstüne çıkan kaç oyuncu var ?

ben bulamadım siz yardımcı olun

Senin ve armağan kardeşimin yorumlarını keyifle okuyorum :lol:

Gayet seviyeli ve tartışılabilir bir yer olmasından dolayı bu site gerçekten çok başarılı. :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Tolgayla Ozanı neden karşılaştırıyorsunuz ki .İlla karşılaştıracaksanız Tolgayın 20 yaşındaki haliyle karşılaştırın Ozanı .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Ben de ozani begeniyorum ve istiyorum ama 7 milyonu cok buluyorum abi.

Ozanin ederi 4-5 milyon € civaridir.7 cok para o farka 2 milyona 1 stoper daha aliriz..
Bellimi olur @Deniz  seneye valancia 15 verirse olmaz bunun değeri en fazla 4-5 deriz o zaman :kop:
7 yi bende çok buluyorum ama bildiğim bir şeyde bizim Başkan yaş tahtaya basmaz
7 verdiyse bunun mutlaka nedenleri vardır ve bu nedenlerde ortalık yerde konuşulmaz
nedeni yoksa Başkan bu 7 rakamının altında bir senede kalpten gider valla
hem veli falanda verildiye bu 7 de olmuyor 11-12 gibi bir rakama geliyor
Veli asla takasa girecek bir adam değil hadi soktun ama üstüne en fazla 2 verirsin

Çevrimdışı OrhanAker

orta sahada tempo yapacak,takımı hucüma çıkaracak,hucümda arkadan destek verecek,gerektiğinde savunma yapacak kimse yokk....yan pas atiba geri pas necip ile oynuyoruz.. (Bazen topu ayaklarına dolaştırıp onuda yapamıyorlar.) :kop:

Ozana veya aynı işleri yapacak adama ihtiyacımız var ve ucuz değil malesef...

madem q7 geldi bide bizim istediğimiz adam gelsin.. :D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Ozguzhan ozyakup degeri 500.000 €
Ozanin yarisi kadar bile oynamadigi halde 11 asist 2 Gol atmis bu cevap fazlasiyla yeterli sanirim @TALAT abi

Oğuzhanla Ozan benzer oyuncular değil. Ozan daha defansif oynayarak yapıyor bu istatistikleri. Oğuzhanla çok farklı oyuncular.

Çevrimdışı okansosa

Tosic 2 hafta sahalardan uzak kalacakmış
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Tosic daha oynamadan sakatlandı tüh
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 16:11:07 Tuncay Heliya Sîa ]

şu bursadan çıkıp bursada ki performasının üstüne çıkan kaç oyuncu var ?

ben bulamadım siz yardımcı olun

Bundan sonra da çıkmaz bence vazgeçelim ozandan ben tatmin oldum  :bandit:

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler siz sunu anlamıyorsunuz 12 milyon kullanma hakkımız var ve açık olan bolgeler 2 orta saha bir stoper 1 kaleci toplamda 4 transfer gerekiyor tufana 7 verip dandik stoper kaleci mi alalım yoksa 4 transferide ortalama ustu iyi oyuncular mı transfer edelim yonetim neden kaleci alamıyor bu sebepten su anda senol hoca  gorunuse gore kalecilerin hiçbirini begenmıyor normal şartlarda tufana 7 verilebilir ama kısıtlama var o yuzden vermemeliyiz kalan 5 milyon para inlere mi yeter stopere mi yeter kaleciyemi yeter asıl sorun bu bosuna tartısıyorsunuz

Çevrimdışı Tolga

Tosiç 2 hafta yokmuş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kartalBaz

Tolgayla karsilastiriyoruz olmaz, oguzhan diyoruz olmaz o diyoruz olmaz bu diyoruz olmaz. Ben kimle bu adami karsilastiriyim peki? Bu adam 2. Messide benmi bilmiyorum. Dunyada ozana benzer futbolcu yok arkadas

Çevrimdışı ayayhan

tosiç

en iyi en hazır adamdı

maçında en iyilerinde neyse ki 2 maç bişi degil
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 16:06:50 ayayhan ]

Çevrimdışı TALAT

ben ozanın maçlarını izlediğim takıma cuk oturacağını düşündüğüm ve yatırım yapılacak bir oyuncu olduğu için ısrar ediyorum. ama aynı fiyata daha iyileri varsa tabi ki onu alalım.

ama bazı arkadaşlar daha iyisinden 50 tane var diyip duruyorlar.

böyle diyen iki arkadaşa sordum sırala diye. biri 8 tane yazabilmiş diğeri de ederi 15m civarı olan bir adam. madem bu kadar istemiyorsunuz daha iyileri var diyorsunuz yazın örneklerini de biz de bilelim.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı kaanzor

1 maç kaçırıcak tosic sorun yok ismail idare eder 1 maç ama motta oynarsa penaltı+kırmızı var kesin çok sinirliyim mottaya çok
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Deniz

Bellimi olur @Deniz  seneye valancia 15 verirse olmaz bunun değeri en fazla 4-5 deriz o zaman :kop:
7 yi bende çok buluyorum ama bildiğim bir şeyde bizim Başkan yaş tahtaya basmaz
7 verdiyse bunun mutlaka nedenleri vardır ve bu nedenlerde ortalık yerde konuşulmaz
nedeni yoksa Başkan bu 7 rakamının altında bir senede kalpten gider valla
hem veli falanda verildiye bu 7 de olmuyor 11-12 gibi bir rakama geliyor
Veli asla takasa girecek bir adam değil hadi soktun ama üstüne en fazla 2 verirsin
Veli haberleri balondur en basta baskan vermez.verirse pektemek i verir bir tasla iki kus vurur  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Tolgayla karsilastiriyoruz olmaz, oguzhan diyoruz olmaz o diyoruz olmaz bu diyoruz olmaz. Ben kimle bu adami karsilastiriyim peki? Bu adam 2. Messide benmi bilmiyorum. Dunyada ozana benzer futbolcu yok arkadas

Tolgay değil ama Oğuzhanla kesinlikle farklı oyuncular elma ile armut kadar farklılar.

Çevrimdışı Deniz

Tosiin sakatlanmasi cok kotu oldu.senol hoca olimpiakos macinda sacmalayan motta yerine ismaili koyabilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Ozi de serbest kalma maddesi: 15 milyon € imiş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı talha

1 maç kaçırıcak tosic sorun yok ismail idare eder 1 maç ama motta oynarsa penaltı+kırmızı var kesin çok sinirliyim mottaya çok

Abartma da üstümüze yok. Motta'ya ben de kızgınım ama suyunu çıkarmayın işin bence.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

Tosiin sakatlanmasi cok kotu oldu.senol hoca olimpiakos macinda sacmalayan motta yerine ismaili koyabilir..
Sol beke Beck de geçebilir sağa Kurtuluş.