2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892364 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Tolga dun iyi bir goruntu verdi yalniz biraz toparlamis gibi , Bakalim bekleyip görelim suan kaleci alinmayacak gibi gozukuyor..
Bu arada benimde favorim Gunay..

Anladığım kadarıyla Şenol hoca Tolga'nın kalecilik yeteneklerine güveniyor ancak mental olarak iyi olması gerektiğine inanıyor. Mental olarak onu hazılayacağını düşündüğü içinde kaleci konusunda bastırmıyor pek. Farklı düşünceleri de olabilir tabi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ilk geldiğin maçta furacam seni bu belli oldu
ne konuşalım kendi transferimizi değilde renklilerinkinimi konuşalım
Quaresma transferi ile ozanınkini birmi tutuyorsun
Quaresma transferinin neresinden tutsan boklu değnek bu oyuncuyla alakalı değil
yönetimin gönderirken ve alırken gösterdiği tavırla ilgili ben gönderiliş şekline çok
üzülmüştüm o gün o ne kadar yanlışsa bu günkü alınma nedenleride o kadar yanlış
bunun oyuncuyla yakından uzaktan alakası yok oyuncuyu burda alkışlarım giderken bir gün gene döneceğim
dedi ve bizzat onu gönderenlere tükürdüğünü yalatarak döndü. Hem de kendi itibarını korudu
Ozan genç bir yetenek bana görede 7 M€ çok büyük bir para o paraya kimler alınmazki ama alındığındada
neden alındı demem çünkü aynı zamanda herkesin istediği bir oyuncuyu alabilmek sadece
oyuncu almak değildir bu büyük bir prestij kazandırır birde bu rekabete Bursanın elindeki bir oyuncuyu
aldığını düşünürsen renklilerinkinden iki katı zor bir transfer birde bir sene sonra yabancı bir takıma satarsanki sanırım bu proje bunla ilgili
bundan sonra renklilerle girdiğimiz her transfer çatışmasında 1-0 önde başlatır bizi @Yunus Emre Dökmeci
Abi daha gencim niye vuruyorsun beni :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kaanzor

%100 katılıyorum abi
Ama simdi seni birda futboldan anlamamakla suclayacaklar...
Cunku aynisini bende dedim Ozan abartilip sisiriliyor , Siradan bir takimin Duz oyuncusu sadece kosuyor ve dikine oynuyor diye bir adama 7 milyon verilmez !!.
Kac tane maci cevirmis ?? Sifir
Kac macin sonucuna etki etmis ??? Sifir
Hangi macta adam eksiktmis?? Sifir
Kimse kususra bakmasin Ozan Basin tarafından sisirilmis bir BALON !

Dünkü maçı izledin mi? Takımın eksiği neydi defansla ileri ucu bağlayacak hızlı dayanıklı ve dikine oynayabilen bir futbolcu Ozan faydalı olur hatta bizde cazorla etkisi yapar ha 7 edermi etmezmi orası bilinmez ama 7 diyolarsa 5 tir o. Bugüne kadar başkan hep basında çıkan haberlerin 2-3 m altına aldı onun için ben hep öyle hesap yapıyorum
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Bunları 2 hafta boyunca başlığı Quaresma diye ağlatan birisinden duymak baya koydu bana. Transfer dönemi bitene kadar yazmayacağım. @Yunus Emre Dökmeci
Ne alakasi var @Anıl niye kusuyorsun Cocuk degilsin seni taniyorum yasina gore tam tersi oldukcada olgunsun
Ben sadece doger alternatifleri ve doger bolgeleride konusalim dedim , 1 Haftadir ozanndan baska bisey konusulmuyor cunku.m

Çevrimdışı Deniz

bunu sen söyleme bari aynı şeymi
Gomezide bonservis ödemeden aldık
her oyuncunun şartları farklıdır Hiç kimse Bursa tamam demediği
sürece ozanı alabilirmi uzun süreli bonservisi var ama tolgayda oyuncu gelmek istedikten sonra
en kötü 6 ay bekler bedavaya alırdın kulübün elinde seçenek kalmıyor
düşün Törenin bizde bir senesi olsun ve renklilere gitmek istesin 20 M konuştuğun oyuncu kaça gider
1-2 alabilirsek şanslı sayarız kendimizi yoksa 6 ay bekler bedavaya gider @Deniz
Ben de ozani begeniyorum ve istiyorum ama 7 milyonu cok buluyorum abi.

Ozanin ederi 4-5 milyon € civaridir.7 cok para o farka 2 milyona 1 stoper daha aliriz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

valancia hiç bir türk futbolcuya 5m fazla vermez
Bence rahatlıkla verilir. Şuan törenin ederine 15-20 arası diyebiliyoruz. Ozan ın da istatistikleri ortada. Ozanı alırsak elde 2 tane tolgay ıda sayarsak 3 tane büyük potansiyelli genç oyuncumuz olacak. Atleti ardayı alırken arda töre den çok mu üstündü?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Ozan Tufanı seyredip de beğenmeyen var mı acaba? . Ayrıca bugün 5 liraya aldığın herhangi bir şeyi yarın 10 liraya satacaksan pahalı diyip vazgeçmek ahmaklıktır.Son olarak hem fenere ,hem Gs ye öp babanın elini yavrucuğum diyeceğiz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

%100 katılıyorum abi
Ama simdi seni birda futboldan anlamamakla suclayacaklar...
Cunku aynisini bende dedim Ozan abartilip sisiriliyor , Siradan bir takimin Duz oyuncusu sadece kosuyor ve dikine oynuyor diye bir adama 7 milyon verilmez !!.
Kac tane maci cevirmis ?? Sifir
Kac macin sonucuna etki etmis ??? Sifir
Hangi macta adam eksiktmis?? Sifir
Kimse kususra bakmasin Ozan Basin tarafından sisirilmis bir BALON !
bir gün daha konuşursun en fazla eteklerindekini dök :evillol:
dikkat et ama bir taraftada KAP açık olsun kap geldikten sonra atacağın ilk mesajda
 :-*  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Tolga

Kaleci alınmayacağı zaten belli gibiydi. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ayayhan

şu bursadan çıkıp bursada ki performasının üstüne çıkan kaç oyuncu var ?

ben bulamadım siz yardımcı olun

Çevrimdışı TALAT

dikkat et ama bir taraftada KAP açık olsun kap geldikten sonra atacağın ilk mesajda

bugün gelir mi abi kap var mı bir duyum ?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hani ne güzel dünya derler ya işte şu anda forum bir güzel dünya  :icool: Şu anda Ozan alınsın mı alınmasın mı konuşuyoruz ya Helal Olsun Yönetimimize . renkli olsam ve forumu incelesem kıskanırdım ve takdir ederdim . Kıskançlık gizli hayranlıktır zaten. Sanırım yönetimin tavrı Şenol Hoca bize şampiyonluk garantisi ver istediğin oyuncuyu alalım tarzında. O zaman gelsin Ozan + İnler + Djilobodji + Kaleci  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

tek bir şey söylücem

adam geçen sene ligde 3 gol 7 asist yapmış. neredeyse sosa ile aynı.

artık insanı şişirmeye başladınız.
Ozguzhan ozyakup degeri 500.000 €
Ozanin yarisi kadar bile oynamadigi halde 11 asist 2 Gol atmis bu cevap fazlasiyla yeterli sanirim @TALAT abi

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı brkntcnr

Ne alakasi var @Anıl niye kusuyorsun Cocuk degilsin seni taniyorum yasina gore tam tersi oldukcada olgunsun
Ben sadece doger alternatifleri ve doger bolgeleride konusalim dedim , 1 Haftadir ozanndan baska bisey konusulmuyor cunku.m
Rode konuşalım diyoruz imkansız diyorlar, dji yi zaten konuştuk yeterince. Başka kim kaldı ki gündemden :)

Çevrimdışı ahmetx

şu bursadan çıkıp bursada ki performasının üstüne çıkan kaç oyuncu var ?

ben bulamadım siz yardımcı olun
elvir baliç
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Ozanin yarisi kadar bile oynamadigi halde 11 asist 2 Gol atmis bu cevap fazlasiyla yeterli sanirim @TALAT abi
Madem öyle niye orta saha istiyorsunuz oğuzhan yeter o zaman

Çevrimdışı TALAT

ah be bir de o istatistikleri nerede yapmış. hangi pozisyon oyuncusuymuş onları da yazsaydın.

:steamed: :steamed: :steamed: :bawling: :bawling: :s20: :s20:

Çevrimdışı kartalBaz

Kim ne derse desin tolgay ozandan daha iyi futbolcu. Karsilastirma olmaz diyorlar kimle karsilastiracagim gomezlemi? Tolgayin eksikligini kapatmak icin almiyormuyuz bu adami? Peki tolgayin 6 aylik sozlesmesi kalmasaydi 2 senelik daha sozlesmesi olsaydi 5-6 ya alamazmiydik onu? Peki tolgay 5-6 arasi ise ozan kac arasidir? Yok valenciaya satcakmisizda. Allah korusun sakatlanirs tolgay gibi valencia biz size soz vermistik alin size 10 milyon alalim ozanimi diycek. Bence senol hoca israr ediyor ama her turlu risk var.

Çevrimdışı Deniz

:steamed: :steamed: :steamed: :bawling: :bawling: :s20: :s20:
Kap geldikten sonra taramayacak seni Necmi abi..tek bir atış, head shot
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kartalBaz

Bence rahatlıkla verilir. Şuan törenin ederine 15-20 arası diyebiliyoruz. Ozan ın da istatistikleri ortada. Ozanı alırsak elde 2 tane tolgay ıda sayarsak 3 tane büyük potansiyelli genç oyuncumuz olacak. Atleti ardayı alırken arda töre den çok mu üstündü?

Diyoruzda kim veriyor :)