Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tolga dun iyi bir goruntu verdi yalniz biraz toparlamis gibi , Bakalim bekleyip görelim suan kaleci alinmayacak gibi gozukuyor..Bu arada benimde favorim Gunay..
ilk geldiğin maçta furacam seni bu belli oldune konuşalım kendi transferimizi değilde renklilerinkinimi konuşalımQuaresma transferi ile ozanınkini birmi tutuyorsunQuaresma transferinin neresinden tutsan boklu değnek bu oyuncuyla alakalı değilyönetimin gönderirken ve alırken gösterdiği tavırla ilgili ben gönderiliş şekline çoküzülmüştüm o gün o ne kadar yanlışsa bu günkü alınma nedenleride o kadar yanlışbunun oyuncuyla yakından uzaktan alakası yok oyuncuyu burda alkışlarım giderken bir gün gene döneceğimdedi ve bizzat onu gönderenlere tükürdüğünü yalatarak döndü. Hem de kendi itibarını koruduOzan genç bir yetenek bana görede 7 M€ çok büyük bir para o paraya kimler alınmazki ama alındığındadaneden alındı demem çünkü aynı zamanda herkesin istediği bir oyuncuyu alabilmek sadeceoyuncu almak değildir bu büyük bir prestij kazandırır birde bu rekabete Bursanın elindeki bir oyuncuyualdığını düşünürsen renklilerinkinden iki katı zor bir transfer birde bir sene sonra yabancı bir takıma satarsanki sanırım bu proje bunla ilgilibundan sonra renklilerle girdiğimiz her transfer çatışmasında 1-0 önde başlatır bizi @Yunus Emre Dökmeci
%100 katılıyorum abiAma simdi seni birda futboldan anlamamakla suclayacaklar...Cunku aynisini bende dedim Ozan abartilip sisiriliyor , Siradan bir takimin Duz oyuncusu sadece kosuyor ve dikine oynuyor diye bir adama 7 milyon verilmez !!.Kac tane maci cevirmis ?? SifirKac macin sonucuna etki etmis ??? SifirHangi macta adam eksiktmis?? Sifir Kimse kususra bakmasin Ozan Basin tarafından sisirilmis bir BALON !
Bunları 2 hafta boyunca başlığı Quaresma diye ağlatan birisinden duymak baya koydu bana. Transfer dönemi bitene kadar yazmayacağım. @Yunus Emre Dökmeci
bunu sen söyleme bari aynı şeymiGomezide bonservis ödemeden aldıkher oyuncunun şartları farklıdır Hiç kimse Bursa tamam demediği sürece ozanı alabilirmi uzun süreli bonservisi var ama tolgayda oyuncu gelmek istedikten sonraen kötü 6 ay bekler bedavaya alırdın kulübün elinde seçenek kalmıyordüşün Törenin bizde bir senesi olsun ve renklilere gitmek istesin 20 M konuştuğun oyuncu kaça gider1-2 alabilirsek şanslı sayarız kendimizi yoksa 6 ay bekler bedavaya gider @Deniz
valancia hiç bir türk futbolcuya 5m fazla vermez
bir gün daha konuşursun en fazla eteklerindekini dök dikkat et ama bir taraftada KAP açık olsun kap geldikten sonra atacağın ilk mesajda @Yunus Emre Dökmeci
tek bir şey söylücemadam geçen sene ligde 3 gol 7 asist yapmış. neredeyse sosa ile aynı. artık insanı şişirmeye başladınız.
Ne alakasi var @Anıl niye kusuyorsun Cocuk degilsin seni taniyorum yasina gore tam tersi oldukcada olgunsunBen sadece doger alternatifleri ve doger bolgeleride konusalim dedim , 1 Haftadir ozanndan baska bisey konusulmuyor cunku.m
şu bursadan çıkıp bursada ki performasının üstüne çıkan kaç oyuncu var ?ben bulamadım siz yardımcı olun
bugün gelir mi abi kap var mı bir duyum ?
Ozguzhan ozyakup degeri 500.000 €Ozanin yarisi kadar bile oynamadigi halde 11 asist 2 Gol atmis bu cevap fazlasiyla yeterli sanirim @TALAT abi
Bence rahatlıkla verilir. Şuan törenin ederine 15-20 arası diyebiliyoruz. Ozan ın da istatistikleri ortada. Ozanı alırsak elde 2 tane tolgay ıda sayarsak 3 tane büyük potansiyelli genç oyuncumuz olacak. Atleti ardayı alırken arda töre den çok mu üstündü? TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi