2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887237 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

menemen nasıl yapılır desek quaresma soğanları ince ince doğrar diye anlatmaya başlayacaksın neredeyse :(

:kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağatay

esas hücumcu ön liberolara bol bol paralar veriliyor. çoğu takım bunu bulamıyor. ya defansif ya da ofansif oluyorlar ikisi birden oldu mu da fiyatlar uçuyor. hiç öyle 5 e anca satarız demeyin. bu çocuk biraz kendini bizde de göstersin min.10 m luk teklifler gelir

misal yaya toure adam orta alanda savunmaya dönük gibi bilinir :)
adam 32 yaşında değeri 22 M
sadece geçen sene city de 10 tane bırakmış
bir önceki sene 20 :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ozanla yatip ozanla kalkiyorsunuz , Bulunmaz Hint kumasimi bu adam ??
7 milyon € deniyor 7 milyon...
Bu paraya Avrupadan 1 tik daha üstünü aliriz...
Sikti artik bu ozan !
Sabah basliyirsunuz Ozan ozan ozan ozan aksam yatiyorsunuz Ozan ozan ozan
Ben Quaresmayi isterken yapmadiginizi birakmadiniz ama :akuma:

Valla bulunmuyo işte çift yönlü orta saha :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Quaresma bu takımda sucuklu yumurta yapmış adam laf etmeyin..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ee başlık açsak orayada gelecen yine bişey değişmiycek  :D
adi uzerinde Ozan tufan basligi ! Gelmem :money:
Transfer başlığında diger futbolcualri konusup analiz ederim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Bana yaptiklarinizi unutmadim cunku :busted_cop:
Yanlis bilmiyorsam burasi Tarnsfer basligi , Ozan tufan basligi degil...
Sen denetcisin , Aksmaa kadar Ozan tufan mi okuyacagiz??
Acun bir ozan Tufan Basligi orada ovun adami..
Baska futboocu konusulmuyor sikti artik gercekten..
Pardon Ozan Tufan ne ? Transfer değil mi ? Sen sabahtan akşama kadar Quaresma konuşurken de herkes sıkıldı. Şimdi sen sıkılacaksın kusura bakma.

Çevrimdışı Çağatay

menemen nasıl yapılır desek quaresma soğanları ince ince doğrar diye anlatmaya başlayacaksın neredeyse :(

öyle deme ama quaresmanın rabonası var trivelası var
ozan ın nesi var izzet altınmeşe den hallice bir beni var :D

Çevrimdışı Batuhan1903

yaw hocam bosver q7 ye 1.2yi çok gorenler tufana 7 az bile diyorlar rakibin nani alır 6 verir ustune yıllık 4 verir sen tek q7 hamlesiyle algıyı direk kendine çevirdin varmı otesi nani kim q7 nin yanında. aksamki maçta neymiş q7 kotu oynamıs asıl tore kotu oynadı ama kimse eleştirmiyor olcayın q7 yi kesebileceğini düşünüyorlar aksamki maça gore objektif yorum yapsaydın kanatlar olcay q7 olurdu

Çevrimdışı Anıl

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Evet ozan tufan konusacaz.cunku transfer gundemimizde olan ,alinma ihtimali bu kadar yuksek olan tek oyuncu.

Burda mesajlarda okudugun uzere insanlar bonservis durumunu takas durumunu falan konuşuyor senin yaptigin gibi fan boyluk yapmiyor.transferin gerceklesmemesini istiyorsan kendince argumanlari yazarsin tabi ki forum kurallari icerisinde.ortaligi germezsen sevinirim.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

iyi de ozan tufanın fenerbahçeye transferini konuşmuyoruz ki. beşiktaşa olası transferini konuşuyoruz. bunu da stad başlığında konuşacak halimiz yok heralde
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ahmetemre

yunus emre dökmeci reyting canavarı :biggrinking:
ozan konusunda ben de karşıyım ozana hatta necmi abide karşı.
yoksa çoktan necmi abi yunus emre dökmeci savaşları-8 başlamıştı :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Valencia haberleri şişirme. Futbolda boyle birşeyin yeri yok. Valencia benim aldığım riske ortak mı ki karına ortak olacakmış.

Aldım çok iyi oynadı Real geldi 25 verdi. Olmaz önce Valencia mı diyecekler. Saçmalık

saçma olabilir ama söylediğin ne alaka bir rakam konmazsa gayet mantıklı transferde öncelik valenciaya verilir
başkası 25 veriyorsa sende 25 istersin bu kadar basit oyuncu özel şart koyabilir beni valencia istiyor seneye satışımı engellemeyin
diyebilir. Hatta isterse şu fiyata serbest kalırımda diyebilir. Sende bunu göze alıp sözleşmeyi yaparsın. yada yapmazsın.
Valancia iddalı bir takımda görmek istemiş olabilir 20 yaşındaki bir oyuncuya uzun vadeli bir yatırım düşünüyorsan
gerekirse biraz daha fazla vermeyi göze alırsın bir sene beklersin daha üst seviye bir takımda ne yapacağına bakarsın.
en azından bu Beşiktaşın 7 M€ verme riskini açıklar hemde tolgayın olmadığı bir sezonda açığınıda kapatacaksın
oyuncunun oynama garantisi olan bir takım renklilere gitse böyle bir garanti yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Erdal Torunoğulları radyospor da konuştu bugün anladığım kadarıyla Gökhan İnler bize yakın

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TALAT

yaw hocam bosver q7 ye 1.2yi çok gorenler tufana 7 az bile diyorlar rakibin nani alır 6 verir ustune yıllık 4 verir sen tek q7 hamlesiyle algıyı direk kendine çevirdin varmı otesi nani kim q7 nin yanında. aksamki maçta neymiş q7 kotu oynamıs asıl tore kotu oynadı ama kimse eleştirmiyor olcayın q7 yi kesebileceğini düşünüyorlar aksamki maça gore objektif yorum yapsaydın kanatlar olcay q7 olurdu

bu kadar da at gözlüğü ile bakmayın. dün neredeyse bütün yazıları okudum daha çok töre eleştirildi. quaresma sevdası sizi ne hale getirmiş şaşırıyorum bazen
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları: Robben ile görüştük, Türkiye'den GS, FB, BJK hiç bir takıma gelmek istemediğini söyledi.

Ayy g... :steamed:

Çevrimdışı atlantisyolcusu

95 Doğumlu a milli takımda 16 maç yapmış. Sadece geçen sezon ligde 32 maçta 3 gol atıp 7 asist yapmış bi adam için 7 milyon verilebilir bir rakam.
Bu sezon benzer transferler;

Jordan Veretout 22 yaşında 9,9 milyona aston villaya gitti

N'Golo Kanté  24 yaşında 9 milyona Leicester City'e gitti

Sergej Milinkovic-Savic 20 yaşında 9 milyona lazio'ya gitti.

Şu yazdığım adamların hiçbirinin a milli maçı yok. Geleceklerine veriliyor bu paralar. Ozan Tufan gibi birini de kusura bakmayın 3 milyona alamazsınız.

Çevrimdışı Deniz

Biz tolgayi 450.000€ ya aldik
Ozan icin 7 milyon cok para
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Evet ozan tufan konusacaz.cunku transfer gundemimizde olan ,alinma ihtimali bu kadar yuksek olan tek oyuncu.

Burda mesajlarda okudugun uzere insanlar bonservis durumunu takas durumunu falan konuşuyor senin yaptigin gibi fan boyluk yapmiyor.transferin gerceklesmemesini istiyorsan kendince argumanlari yazarsin tabi ki forum kurallari icerisinde.ortaligi germezsen sevinirim.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağatay

IĞDIR BEŞİKTAŞ retweetledi
Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 12 dk.12 dakika önce

Erdal Torunoğulları: "Gökhan İnler için görüşmelerimiz sürüyor."

IĞDIR BEŞİKTAŞ retweetledi
Online Spor ‏@onlinespor 7 dk.7 dakika önce

Erdal Torunoğulları: "Kaleci transferi düşünmüyoruz. Gündemimizde böyle bir konu yok."

Çevrimdışı Türkay

Şartları çok farklı ama. Normalde Tolgay gibi bi oyuncu da 5-6 milyondan aşağı bi fiyat etmezdi iyi denk gitti Tolgay.

Çevrimdışı Batuhan1903

bu kadar da at gözlüğü ile bakmayın. dün neredeyse bütün yazıları okudum daha çok töre eleştirildi. quaresma sevdası sizi ne hale getirmiş şaşırıyorum bazen
bunun q7 sevgisiyle alakası yok rakıbin sen rakıbının 4 verdigi nanıye 1.7 q7 veriyorsan(pektemegin maaşı) çok iyi transferdir bende cucak ı isterdim ama kulubu 3-4 bonservis istedi gerek yok devrede bedavaya getirirsin ayrıca valla biz yanlış sayfalara baktık heralde herkes bu takım töre olcayla başlar diyordu...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız şöyle düşünmek lazım 7 milyon ozan -pektemek - necip = 5.3 milyon falan  :lol:

Çevrimdışı okansosa

Herkes Tolgayın sözleşmesinin bitimine 6 ay kaldığı için o paraya aldık demekten bıktı iki transferin bedeli aynı koşullarda değil
O gemi bir gün gelecek