GOMEZ: ayağına top değmeden çıktı
QUARESMA: 60 70 den sonra girip oyunu iyi çözecektir 11 de olcay oynar şuan için
TÖRE: quaresmadan da beter şöyle oynasın kadro dışı bırakırım ben, nefesi kesiliyor daha, olcayı çok net tercih ederim "şu" töreye
BECK: bizim taraftar paslarına mırıldanmazsa bir şey bilmiyorum, bizim alıştığımızın çok dışında bi bek fark yaratacak bir adam değil her topu aşırı basit güvenli oynamaya çalışıyor takım oyunun da çok iyi bir bek olur cv sinde bu mevcut ama bizim takım oyunu oynamamız daha çok zaman alır, şuan için serdar oynamış oynamamış çok fark görmezsiniz
RHODOLFO: transferlerin en iyisi dursa da çok abartılmayacak bir performans koydu ağır kaldı ve partneriyle uyum sağlamadıkça uzun topları dışında büyük etki yaratmaz yanına hızlı bir stoper alınırsa iyi iş yapacaktır yeter ki yanlı hakemler kırmızı vermesin

TOSİC: tosici bağlayan bir durum yok motta böyle hatalar yaptıkça kendini bitiriyor zaten hafataya 11 de garanti tosic
ERSAN: ilk golde o nasıl gereksiz bir çıkıştır yine de elimizdeki en hızlı stoper durumun vahimliğini anlayın
TOLGA: yunanlılar bile yuhaladı oyunu soğutmasından q17 ve gt7 den bile daha fazla oyunu soğutan bir oyuncu hayal edin... ben bir ara uefa elemesi oynuyoruz ilk maçı kazanmışız tolga skora yatıyor sandım
NECİP: ben katlanamıyorum beşiktaşlı kimliğinizi bir kenara bırakın ve maçı izleyin sadece zaman kaybı hazır gol de atmışken anında roketlemek lazım bursaya
OLCAY: 11 i garantiledi her turlu oynayacak tempo=olcay şahan
ATİBA: vasat kaldı açamadığı orta olsun risk almadan oynayışı olsun neciple oynuyorsan atibaysan sen risk kat sayını bir tık artıracaksın atiba al gülüm ver gülüm necip al gülüm ver gülüm beck öyle töre quaresma zaten ayağına top istiyorlar sonra böyle 2 saatlik zaman kaybı bir maç izliyoruz
OĞUZHAN: yoruma kapalı, arkasında atiba necip, yanlarında top ezen iki isimle oynarken adamı eleştirmek ayıp olur
ŞENOL GÜNEŞ: serdarı sağ açık mı oynattı ben mi yanlış gördüm

NOT: atiba-necip-tore-quaresma-oğuzhan 5 lisiyle ligi komple oynasak 5. bitiririz iyi oldu bu maç yönetimin gözü açılır transferlerde gaza basarlar yoksa durum kötü transferler yapıldı diyelim 2 os 1 stoper alındı diyelim kaleyede günayı koy onuda yeni transfer desen 11 de bir tek töre kalır bu kadar yeni bi takımla ilk 10 haftayı nasıl atlatırız ? tüm sezonun kaderini o belirler...