2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907694 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Adam gibi orta yapmak varken trivelayla orta yapan bi adam izledik bugün  :D

Bizi geçtim sahadakiler bile bu ne ya demiştir eminim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kalenin dibinde kolayca gomeze bırakacağı topu robane yapıp olimposa gönderdi :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Bursa geçen sene Bakambu sağ forvet Volkan sol açık şeklinde oynadı.

İki tane forvet oynayamayan kanat ile oynanmaz.

Quaresma Töre olmayacağı gibi.

Mersin maçında Töre - Olcay başlayacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Yönetim iki orta saha istiyormuş biri kiralık biri bonservisli.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunların rode ve tufan oldugunu iddaa ediyorlar

Çevrimdışı Kadir G.

Olcay oyuna girdi en az 6-7 tane üçgen kurdu. Aklıyla oynuyor, şov oeşinde değil. Kahraman olmaya değil kazanmaya çalışıyor.

Devre arasına kadar idare etsin ocakta macarı almak şart oğlu şart.

Çevrimdışı aa1903

bu orta sahayla mersin'de puan kaybı yaşamamız olası. arkadaş bitirin şu transferleri artık lig başlıyor.

Çevrimdışı Haldun

Adam gibi orta yapmak varken trivelayla orta yapan bi adam izledik bugün  :D

Bizi geçtim sahadakiler bile bu ne ya demiştir eminim.

sol ayagini hic kullanamiyor q7 o yuzden trivelayla aciyor

Çevrimdışı TALAT

ben quaresma ve törenin maç boyunca kanat değiştirmesini istemiyorum. töre solda yapamıyor adam sağ kanat. quaresmada solda tam yapamıyor.

bu yüzden şöyle bir fikrim var ama uygulaması muhtemelen çok zordur. töre sağ olcay sol kanat sosa 10 numara. quaresmayı da artık orta sahadan mı vazgeçeriz defanstan mı bilmiyorum ama tamamen serbest bırakmak gerekir diye düşünüyorum.

hem böylece töre ve quaresmayı küstürmeden oynarız hem de quaresmanın oyun açma özelliklerinden daha fazla yararlanırız.

yoksa bu şekilde belli ki olmuyor ve ileride de olacak mı ben açıkçası pek umutlu değilim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

15 saniye bakınca 35 maç ilk 11 görüyorsun. :)

Çevrimdışı Savaş

Şaka bi yana ben ikiyi geçtim Mersin maçına kadar 1 orta sahayı bitirip maça çıkarmamız gerekiyor.

İnler Ozan farketmez biri gelsin artık.

Çevrimdışı brkntcnr

bunların rode ve tufan oldugunu iddaa ediyorlar
Keşke.

Çevrimdışı Haldun

O degil de gokhana moralim bozuldu cok kotuydu ya :alala:

Çevrimdışı Savaş

Sağ ayak içiyle açabileceği bi pozisyondu. Sert ve kaleye doğru.

Çevrimdışı Çağrı

quaresmayı da artık orta sahadan mı vazgeçeriz defanstan mı bilmiyorum ama tamamen serbest bırakmak gerekir diye düşünüyorum.

Kolayı var dışarı atacaksın  :kop:

Var ya Carvalhal'ın ahtı var tutacak. O daha 5 maçta anladı olmayacağını Quaresma kanattayken. 10 numaraya da koyamadı eksiltir takımı diye.

Onun yerine Almeida'yı dışarı alıp önde tek forvet oynattı Quaresma'yı Braga maçında.

Bunlar başlangıç.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

trivela ile yapsın onu yapıyor. ama iki maçtır pozisyon olabilecek yerde rabona ile açıyor ortayı dağlara taşlara.

Çevrimdışı pascal26

Vallaha takım o kadar kötü ki kısa süre içerisinde toparlanacak gibi de durmuyor maalesef  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Ya arkadaşlar bi sakin. Bu nasıl bi pesimistliktir. Oynadığımız rakip Türkiye liginin gerçekten üstünde bi takımdı. Çok sert ve agresif oynadılar. Buna rağmen kötü falan değildik. Bizden başka hiç bi TR takımı bu kadar karşı koyamazdı Oly'ye.
Ayrıca quaresma'yı beğenmeyenler en ufak hatasında çökmeye hazır. Biz derbi kazanacaksak onunla kazanacaz bu kadar basit.

Bu Şınayder denen adam defalarca 60 dakika eli belinde gezip 2 şutla maçı çevirdi. Bizde de bu adam çevirecek. Şu maçta bile 3 tane asist öncesi pas verdi, beceremedik. Olsun daha iyi olacaklar. Orta sahada dikine gidip 18 önünde pas opsiyonu olacak 1 oyuncu daha gelirse bu takım sınıf atlar.

Çevrimdışı TALAT

Var ya Carvalhal'ın ahtı var tutacak. O daha 5 maçta anladı olmayacağını Quaresma kanattayken. 10 numaraya da koyamadı eksiltir takımı diye.

Onun yerine Almeida'yı dışarı alıp önde tek forvet oynattı Quaresma'yı Braga maçında.

Bunlar başlangıç.

valla bu kadar yetenekli adamı da dışarı almak canım istemiyor açıkçası ama böyle giderse ya töreyi ya da quaresmayı alacz dışarı

Çevrimdışı can1903

Tek bildiğim bi şey var.. Ozan ne olursa olsun Beşiktaşa gelmek isteyecek ama

Bursa , E.Sağlam R.Bölükbaşı . F.terim var işin içinde..

Ama bizim Ahmet Bulutumuz var!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Boyko yu opsiyonlu kirala - Beck - Rhodolfo - Stoper al - Tosic - Ozan ı al - Rode yi opsiyonlu kirala - Töre - Sosa - Olcay Gomez.

Çevrimdışı Doğuhan

GOMEZ: ayağına top değmeden çıktı

QUARESMA: 60 70 den sonra girip oyunu iyi çözecektir 11 de olcay oynar şuan için

TÖRE: quaresmadan da beter şöyle oynasın kadro dışı bırakırım ben, nefesi kesiliyor daha, olcayı çok net tercih ederim "şu" töreye

BECK: bizim taraftar paslarına mırıldanmazsa bir şey bilmiyorum, bizim alıştığımızın çok dışında bi bek fark yaratacak bir adam değil her topu aşırı basit güvenli oynamaya çalışıyor takım oyunun da çok iyi bir bek olur cv sinde bu mevcut ama bizim takım oyunu oynamamız daha çok zaman alır, şuan için serdar oynamış oynamamış çok fark görmezsiniz

RHODOLFO: transferlerin en iyisi dursa da çok abartılmayacak bir performans koydu ağır kaldı ve partneriyle uyum sağlamadıkça uzun topları dışında büyük etki yaratmaz yanına hızlı bir stoper alınırsa iyi iş yapacaktır yeter ki yanlı hakemler kırmızı vermesin :D

TOSİC: tosici bağlayan bir durum yok motta böyle hatalar yaptıkça kendini bitiriyor zaten hafataya 11 de garanti tosic

ERSAN: ilk golde o nasıl gereksiz bir çıkıştır yine de elimizdeki en hızlı stoper durumun vahimliğini anlayın

TOLGA: yunanlılar bile yuhaladı oyunu soğutmasından q17 ve gt7 den bile daha fazla oyunu soğutan bir oyuncu hayal edin... ben bir ara uefa elemesi oynuyoruz ilk maçı kazanmışız tolga skora yatıyor sandım

NECİP: ben katlanamıyorum beşiktaşlı kimliğinizi bir kenara bırakın ve maçı izleyin sadece zaman kaybı hazır gol de atmışken anında roketlemek lazım bursaya

OLCAY: 11 i garantiledi her turlu oynayacak tempo=olcay şahan

ATİBA: vasat kaldı açamadığı orta olsun risk almadan oynayışı olsun neciple oynuyorsan atibaysan sen risk kat sayını bir tık artıracaksın atiba al gülüm ver gülüm necip al gülüm ver gülüm beck öyle töre quaresma zaten ayağına top istiyorlar sonra böyle 2 saatlik zaman kaybı bir maç izliyoruz

OĞUZHAN: yoruma kapalı, arkasında atiba necip, yanlarında top ezen iki isimle oynarken adamı eleştirmek ayıp olur

ŞENOL GÜNEŞ: serdarı sağ açık mı oynattı ben mi yanlış gördüm :D

NOT: atiba-necip-tore-quaresma-oğuzhan 5 lisiyle ligi komple oynasak 5. bitiririz iyi oldu bu maç yönetimin gözü açılır transferlerde gaza basarlar yoksa durum kötü transferler yapıldı diyelim 2 os 1 stoper alındı diyelim kaleyede günayı koy onuda yeni transfer desen 11 de bir tek töre kalır bu kadar yeni bi takımla ilk 10 haftayı nasıl atlatırız ? tüm sezonun kaderini o belirler...

Çevrimdışı TALAT

Tek bildiğim bi şey var.. Ozan ne olursa olsun Beşiktaşa gelmek isteyecek ama

Bursa , E.Sağlam R.Bölükbaşı . F.terim var işin içinde..

Ama bizim Ahmet Bulutumuz var!

şenol hoca da var

Çevrimdışı Haldun

Bunlar başlangıç.
trivela ile yapsın onu yapıyor. ama iki maçtır pozisyon olabilecek yerde rabona ile açıyor ortayı dağlara taşlara.
valla su gereksiz yerde su rabonayi trivelayi yaparsa bencil oynarsa yedekte durur futbolu basit oynamak lazim bazen aynisini ligde de yaparsa klubeye oturur

Çevrimdışı atalay

+ Takımda halen roller dağıtılmamış ve bazı oyuncular rol çalmaya çalışıyor.

Birkaç pozisyonda dikkatimi çekti.

Asıl sıkıntı bu yoksa takım diğer konuları toparlar.

Çevrimiçi blackeagle35

Beni esas korkutan Töre-Quarasma-Sosa üçlüsünün gol sayısı ve ceza sahasına girme sayılarının eksikliği..Bunu nasıl çözeceğiz zor gibi..Remy gündemdeyken demiştim santrafor olarak değil ama kanat forvet olarak gelmeli diye bu tarz bir transfer keşke gerçekleşse ama zor görünüyor..

Çevrimdışı Batuhan1903

Boyko yu opsiyonlu kirala - Beck - Rhodolfo - Stoper al - Tosic - Ozan ı al - Rode yi opsiyonlu kirala - Töre - Sosa - Olcay Gomez.

kesinlikle boyle olmalı arkadaslar birlik olup su kadoyu olusturtmalıyız imkansız deil boykonun menejeri oyuncumuz kiralık gelebilir demişti stoper diji olur heralde olmadı sambayı al rodeyi kiralarız bayern çok oyuncu aldı olmazsa inleri alırız 4 transfer olmadan bu senede ya gs olur ya fener olur şampiyon.

Çevrimdışı Zafer55

2 kaleci  2 stoper 1 sağ 1 sol bek bilimum özelliklerde 3 ortasaha 2 de golcü şart  yoksa 7.oluruz  takım çok kötü çok (BEN FUTBOLDAN ÇOK ANLIYORUM)  :tabe: