2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903958 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Ozan Tufan ile güçlendirmek istiyor. Milli futbolcu için Yekta, Sercan ve 3 milyon euro

Alın Gs'nin teklifi bu. Bunu biz Pektemek Necip 3 milyon yapsak Bursa bir tarafıyla güler.

O para 6 milyon euroya çıkmadna kimseye vermeyecekler. Gs alması mümkün değil o yüzden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Rhodolfo-Atiba ikilisi muazzam şuana kadar.
Ersan ise Çin'e gitmeliydi çok büyük balık kaçırdık çokk  :dry:

ersan çinlilerden 4 senelik istemişti çinlilerin 2+1 teklif gelmesine rağmen...

ben yönetim olsam ersanı kadro dışı bırakırdım bu hareketinden sonra..

Çevrimdışı Easthanbool

Quaresma aynı Quaresma umarım hazırlık maçı falandır diye böyledir yoksa zor oynar bu takımda
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı brkntcnr

Töre de bir iki tane gereksiz top tuttu ama onu her maç yapıyor zaten birde formsuz. He listede varsa Kerim de girebilir töre yerine. Ancak bizim sistemimizde kanatlardan birinin Olcay ve Bakambu gibi içeri kat eden yardımcı forvet tipi biri olmalı. Bu olmayıp iki tane yaratıcı kanatla.oynuyoruz ki şuan ikisi de kötü bu olay gomez i de etkiliyor.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kheaven

• Ziyaretçi

Kerim'i bekliyorum gözlerim kapalı.

Çevrimdışı Aykutt

Quaresma takımı sabote eder.. Abi niye Rabona yapıyosun orda?
Şenol Güneş olmasa yandık bittik derdim de ona çeşitli uyarılarda bulunacağına inanıyorum.Olmayacak olursa Olcay var.Olcay olmazsa Kerim oynar orada.

Çevrimdışı Savaş

Tosic de sağlam oynadı yalnız.

Quaresma kötü ama Töre de kötü.
Son kestiği rabona akillicaydi. Gomez iceri girmesi gerekirken dışarı çıktı. Gomez içeri girse gelirdi gol.

Ama ortada top dağıtan bi adam eksikliği çok açık. Ah be Tolgay...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Quaresma bu kafayla ilk 11 çıkamaz. Maçtan önce yazdım sağolsun beni yanılttı yine şova döndü.

Kesinlikle sol stopere ihtiyacımız var. Ersan çok kötü. Rhodolfo altı pasın sağından kayıp topu kornere attığında resmen ya sabır çekti. O anda ersan neredeydi boş boş duruyordu. Gerçekten anlaşılmaz adam.

Ozan+İnler kesin olmalı demem o ki ikisini de almalıyız. Şu an orta sahada bekleri oyuna sokacak, topu kanatlara yığacak, top kendisine geldikten 3 sn sonra terse yollayacak adam yok. Bunları yapamazsan maç içinde akan hücumu göremiyorsun.

Top çoğunlukla rakipteydi yine sebebi çok kötü orta sahamızın oluşu.

Topu kaptığımızda çok hızlı hücum etmeye çalışıyoruz fazlaca gereksiz. Kontra takımı değiliz set oynamamız lazım. (Bu da orta saha kaynaklı)

Not: Başkan kaleci alsın. Sevaptır.

Çevrimdışı atalay

Bak @atalay abi umutlandırıp utandırma :iblush:

Umut filan yok. Teklif var.

Olursa harika olur.

Çevrimdışı Tunc

toşic de pek ileriye cikmadi, belki de cikamadi kuarejma yuzunden.
There are more important things in life than winning or losing a game.

Lionel Messi

Çevrimdışı worns

Olympiakos bizden bi tık daha iyi göründü. Orta sahamız genel olarak kötü. Hem ofansif açıdan çok sınırlı işler çıkıyor, hem de çok kolay geçiliyor. Kanatlar daha derli toplu. Totalde çok kötü diyemeyiz ama eksikler var.

Rhodolfo herkesin söylediği gibi gayet sağlam. Ayrıca Necip ve Ersan adamı kaç kere yakıyordu yine ayakta kalmayı başardı. Ersan'la uyumları ise iyi gözükmüyor. Daha doğrusu Ersan çok kötü görünüyor.

Necip felaket. Hiç bir işe yaramıyor. Dikine oynamasını filan beklemiyoruz artık zaten de alanını bile dolduramıyor. Ersan'la arkası dönük adama faul yapma konusunda yarışıyorlar. Serdar'ı daha iyi bulmuştum hazırlık maçlarında.

Beck uyum sorununu atlatıyor gibi. Tosic biraz ağır olmakla birlikte oyun bilgisiyle kotarıyor. Top tekniği de fena değil. Motta'yla kotarırlar.

Kaleci transferi yapmadığımız durumda Tolga oynayacak büyük ihtimalle. Şimdilik bir falsosu olmadı. Oyun başlatma anlamında 30'dan sonra gelişeceği yok zaten.

Quaresma'nın gelmesini istemeyenlerdenim. Ama yakınmaları da anlayamadım. Bence ileri üçlünün en aktif oyuncusuydu. Pas ilişkileri de kötü değildi. Gökhan çok kötü başladı ama devre sonuna doğru toparladı. Gomez henüz yeterince uyumlu değil ama koşuları, pozisyon alışı vs kalitesini gösterdi.

Oğuzhan yine ortalama bence. Geçen seneye göre değişen bir şey yok. Fizik zayıflığı kaybolmasına neden oluyor. Sosa'nın sağlıklı ve motive olmasını umalım.

Atiba defansif anlamda yerini doldurdu. Yaşına rağmen yanındakilerden daha dinamik.

Ersan-Milosevic, Necip-Serdar değişiklikleri yapıp bir süre de böyle izlemeli takımı Şenol hoca.

Çevrimdışı eski inönü

Boşuna sola kanat forvet alın diye yırtınmadık. Bakın Gomez nasıl yalnız kalıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba ne ilginç adam. Sanırım onsuz olmayacak bu sene.

Oğuzhan ise baya toparlamış.
Ozi Baya baya iyi onde basmayi bile ogrenmis , Senol Hoca farki yavas yavas cikiyor ortaya..
Quaresmada kotu degil cok caliskan eskisi kadar Bencil degil , Rodolfho muazzam beck de iyi , Atoba zaten hep iyiydi halada iyi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Yahu Murat onu da sen eleştir. Quaresma'yı savunmak yerine eleştir niye karşılık olarak bunu koyuyorsun?

Quaresma kötü ama Töre de kötü böyle savunma mı olur. İkisi de eşit derecede kötü oynarsa ben sahada yine de Töre'yi tutarım.

Çünkü Quaresma zaten büyük tartışmalarla gelmiş tekrar artık bencillik yapmayacak diye. İlla pozisyon pozisyon mu anlatalım.

Soldan içeri girerken Tosic'e bıraksa pozisyon olacak kendi ortadan daldı içeri öldürdü hücumu.

Ortasahada tek oynasa hızlı çıkacağız üstüne basıp kalçasıyla almak istedi faul aldı hızlı hücumu kaybettik.

Rabonası zaten çok kötü tercih.

Daha 45 dakikada 3 çok kötü tercih var. Töre formsuz Quaresma formsuz değil bencil şunun ayrımını yapsanız olacak aslında.

:dont: Önce Tolga sonra Ersan sonra Necip sonra Olcay sonra Atiba sonra Gökhan sonra Oğuzhn sonra Beck sonra Tosic sonra Rhodo sonra Şenol hoca sonra Tayfun hoca sonra Sambade sonra Kondisyoner sonra Malzemeci Süreyya abi en son Quaresma
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca oğuzhan da hırs yapmış ben çok beğendim. İkili oyunlarına ihtiyac var böyle oyun kilitliyken.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Olympiakos'ta ki Milivojevic'i iyi izleyin.

İyi oyuncu...

Çevrimdışı Kadir G.

Ozi Baya baya iyi onde basmayi bile ogrenmis , Senol Hoca farki yavas yavas cikiyor ortaya..
Quaresmada kotu degil cok caliskan eskisi kadar Bencil degil , Rodolfho muazzam beck de iyi , Atoba zaten hep iyiydi halada iyi..

Şu adama objektif şekilde yaklaşmayı öğren artık. Burada kimse quaresma başarısız olsun istemiyor. Kötüyse kötü iyiyse iyi diyoruz. Şu an için kötü.

Çevrimdışı murat_

Yahu Murat onu da sen eleştir. Quaresma'yı savunmak yerine eleştir niye karşılık olarak bunu koyuyorsun?

Quaresma kötü ama Töre de kötü böyle savunma mı olur. İkisi de eşit derecede kötü oynarsa ben sahada yine de Töre'yi tutarım.

Çünkü Quaresma zaten büyük tartışmalarla gelmiş tekrar artık bencillik yapmayacak diye. İlla pozisyon pozisyon mu anlatalım.

Soldan içeri girerken Tosic'e bıraksa pozisyon olacak kendi ortadan daldı içeri öldürdü hücumu.

Ortasahada tek oynasa hızlı çıkacağız üstüne basıp kalçasıyla almak istedi faul aldı hızlı hücumu kaybettik.

Rabonası zaten çok kötü tercih.

Daha 45 dakikada 3 çok kötü tercih var. Töre formsuz Quaresma formsuz değil bencil şunun ayrımını yapsanız olacak aslında.
cagri sen ne  demek istedigimi ya anlamiyorsun yada anlamamazliga vuruyorsun kac sayfadir okuyorum benim izledigim macta gt7 hep yerlerde bitane olumlu isi yok q7 hic yoktan pozisyonlarin icinde ayakta kaliyor ama q7 iyyy kaka tore fena  wooww harika ve bunu yapanlarda sen dahil q7 nin gelmesine siddetle karsi cikanlar  ama ole bole geldi istediginiz olmadi diye amman q7 bi hareket ceksede yerin dibine soksak modunda bekliyorsunuz sorun bu madem bi elestri yapacaksiniz sirp q7 takintili oldugunuz icin yapiyorsunuz o elestriyi gkt7 berbat oldugu macta hala isearla q7 nin ustune oynarsaniz bende sizi biraz tarafsiz olmaya davet ediyorum ikiside besiktasimiz oyuncusu ikisininde hatalarini gorun bence ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu öndeki 4'lüyü takım haline getirmemiz lazım.

Herkes ayrı telden çalarsa işimiz iş. Korktuğum da bu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

İyi oyuncu...
FB istiyordu

Çevrimdışı Çağatay

İyi oyuncu...

Yarim saat once aynisini yazdim burada :)
Fener istiyor o adamida
2.5m ye bitebilecek biri
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kralkartal

Ersana cine gideydi 5 milyona cok iyiydi.

Çevrimdışı Kadir G.

Oğuzhan Gökhan ile bu ikili oyunları çok iyi yapabiliyor.

Bkz: arsenal deplasman

Çevrimdışı Easthanbool

İlk 4 hafta ne yapıp edip puan ya da puanlar bırakmamalıyız.Sonra bu takım yürür gider
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı eski inönü

Tosic'i niye cıkardı yav  :alala: