2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887916 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kralkartal

para yok nası vercez. daha önlibero bile almadık
Abi yoksa hic almayalim bu seneyide bole gecirelim. 3-5 lira kar etcez dye bir dandik kaleci daha almayalim yani.

Çevrimdışı kralkartal

para yok nası vercez. daha önlibero bile almadık
Abi yoksa hic almayalim bu seneyide bole gecirelim. 3-5 lira kar etcez dye bir dandik kaleci daha almayalim yani.

Çevrimdışı Hasan Akten

Evet bu mantık geleceğe yön bile verir tebrikler.

Başkan sezer transferinde hata yaptığını kabul etti mi? Etti. Daha önceden beğendiği biriydi istedi yanlıştı.

Sana tek soru soruyorum: menajerinin adı forumda komisyon kelimesiyle bir anılan ameliyatlık futbolcuyu bilic neden ısrarla istedi. Sadece bunun cevabını istiyorum hala hatalı transfer olabilir diyorsun. Yahu ben hata yapamaz demiyorum kim ameliyat masasından oyuncu ister diyorum. İstediği isim messi değil eneramo be eneramo. Bu kadar görmezlikten gelinmez yazık vallahi.

Peki senelerdir sakatlıklar yüzünden ayağına doğru düzgün top değmemiş, fenerden geleceği için zaten taraftarın tepki göstereceği belli olan Sezer'i hangi Beşiktaş başkanı ister? Başkan hatalı transferdi deyince inanıyorsun. Ki ben de inanıyorum. Bu transferden komisyon almış olacağına ihtimal bile vermiyorum. Bu hatayı Biliç yapınca neden inanmıyorsun?

Çevrimdışı TALAT

ben de yama alacaksak almayalım tarafatarıyım. ama bakalım neler yapcaklar.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

Çevrimdışı Serkan7738

@Hasan Akten @Kadir Güney arkadaşlar biraz fazla uzamadımı üzmeyin birbirinizi en azından kalan sorunlarıda kişisel iletilerle aranızda halledebilirsiniz gelin kaleci konuşalım önerilerinizi dinleyelim

Çevrimdışı talha

lokomotiv moskova 2012-2013 sezonu:

ilk 10 haftada 6 galibyetle 3. sırada.

sezon sonu 13 galibiyetle 10. sırada

bilic takımlarını erken forma sokuyor, sezon sonunda da takım formdan düşüyor. berbat bir antrenman tekniği var bana göre. benim tahminim west ham'da da başarılı olması zor.

Valla osunu busunu bilmem ben sahada olanları gördüm o yüzden söylüyorum. West Ham'da öyle kolay kolay antreman şekline de el atamaz bizim gibi değil adamlar.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serkan7738

6-7 milyona boyko yu alırız. Taksit yapsınlar 2-3 taksit her türlü olur. Yeter ki istensin. Benim şahsen birinci adayım Boyko.

Dnipro dan illaki bi transfer yapıcaz bu sene kafaya taktık ama boyko yu bende beğeniyorum  :ok: :D @brkntcnr

Çevrimdışı Kadir G.

Peki senelerdir sakatlıklar yüzünden ayağına doğru düzgün top değmemiş, fenerden geleceği için zaten taraftarın tepki göstereceği belli olan Sezer'i hangi Beşiktaş başkanı ister? Başkan hatalı transferdi deyince inanıyorsun. Ki ben de inanıyorum. Bu transferden komisyon almış olacağına ihtimal bile vermiyorum. Bu hatayı Biliç yapınca neden inanmıyorsun?

Menajeri ertan göksu oldupundan olabilir mi? Aldırdığı ameliyatlı oyuncunun menajeri de o.

Hani şu çinlilerden para koparamadığı için ersan transferini yatıran adam.

İnsan görmek istemeyince görmüyor seninki o hesap.

Çevrimdışı talha

Dandik niye olsun senin kalibrene yetecek adam elbette bulursun.

İlla pahalı olması gerekmiyor yeterli araştırma gerekli.

Tabi bizimkilerin araştırma ve bulma kapasiteleri belli olduğundan ben de tırsıyorum biraz.

Çevrimdışı kralkartal

ben de yama alacaksak almayalım tarafatarıyım. ama bakalım neler yapcaklar.
Aynen ole saglam birini alicaksak acimadan verelim parasini alalim yoksa ya tutarsa diyerek bir tane daha kovayi getrip kale konusunda bir kez daha kanser etmesnler bizi.

Çevrimdışı Anıl

Arada fark var yanlız. Başkan Sezeri daha önceden de biliyodur ve canlı gözle de izlemiştir. Bilic nereden bilecek Sivası, Eneramoyu gelir gelmez ısrarla isteyecek kadar ?

Çevrimdışı aa1903

Valla osunu busunu bilmem ben sahada olanları gördüm o yüzden söylüyorum. West Ham'da öyle kolay kolay antreman şekline de el atamaz bizim gibi değil adamlar.  :lol:

adamlar bizim gibi olmasa bilic'i teknik direktör yapmazdı. antrenmana karışacaklarsa niye bilic'i getirsinler? ingilizler son yıllarda saçmalama konusunda türklerle yarışır.

Çevrimdışı brkntcnr

Dnipro dan illaki bi transfer yapıcaz bu sene kafaya taktık ama boyko yu bende beğeniyorum  :ok: :D @brkntcnr
Boyko adamdır :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Kardes sen ya cok film izliyosun yada yasin ufak bilic dedigin adam bakar kariyerine 500bin icin ligi brakti uefayi birakti ne demektir senin bunu aklin nasil aliyor anlamiyorum. 2.olarak west hamda bilici almak istedikten snra o 500ü 5 defa oder zaten. Yani is degil su yazdigin.
bir yıl opsiyon vardı ve şampiyon olsaydı bu opsiyonu yönetim kullanacaktı taraftarı karşısına alamazdı
biz beş maçta biliçin saçmalıkları yüzünden şampiyonluğu verdik Olcayın ölüsü mustafadan iyi sol açık oynarken
sen sağ beki çıkart olcayı sağ beke al mustafayı sol açık oynat 60. dakika saati kuruyor herhalde direk Tolgayı çıkartıyor birde en iyi olduğu maçlarda çıkartıyor
şimdi bunun izahını yapamazsın bir takımı yerle bir etmek istemiyorsa en vasat hoca bile böyle şeyler yapmaz.
evet Biliç ingiltere hayalini gerçekleştirmek için Beşiktaşın şampiyonluğunu sabote etmiştir. Zaten devre arasında demedimi
Beşiktaş gibi bir takımda şampiyon olamazsan gidersin her türlü kılıfı hazırladı. Ben film izlemiyorum gidip maçları canlı
izliyorum yaşımda ufak değil @kralkartal karşındaki adam yaşını gizlemiyor 24 yaşında sende yazki seninde yaşını bilelim
birine ufak demen için önce ortaya kendi yaşını koyman lazım bende senin bir çok yazından nedense yaşının küçük olduğu fikrine kapıldım

Çevrimdışı Tolga

İkili tartışmalara girmeden sohbete devam edelim arkadaşlar.

Tartışmalar devam ederse direk mod onayına alırım çok net.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

@Hasan Akten @Kadir Güney arkadaşlar biraz fazla uzamadımı üzmeyin birbirinizi en azından kalan sorunlarıda kişisel iletilerle aranızda halledebilirsiniz gelin kaleci konuşalım önerilerinizi dinleyelim

Haklısın bence de fazla uzadı :)

Kaleci için şu durumda nefes alsın yeter diyorum :D

Çevrimdışı kralkartal

Dandik niye olsun senin kalibrene yetecek adam elbette bulursun.

İlla pahalı olması gerekmiyor yeterli araştırma gerekli.

Tabi bizimkilerin araştırma ve bulma kapasiteleri belli olduğundan ben de tırsıyorum biraz.
Ben olmus kaleci alinmasi taraftariyim. 25-26 yaslarinda artik cumle aleme ben iyi kaleciyim demis birini bulalim alalim koyalim su kaleye artik. O yuzden pahali olsun pahaliysa iyidirrr hic riske giremem bu konuda:)

Çevrimdışı Batuhan1903

Sayın adminler kaleci için anket açabilir misiniz? Benim önerilerim oncelik sırasıyla koval boyko kameni.

Çevrimdışı Serkan7738

birde şunu atlamayalım yeni bir kaleci için eldeki kalecilerden en az birini elden çıkarmamız lazım bence bu konu kaleci almaktan daha zor gibi görünüyor

Çevrimdışı Kadir G.

Ben kulüp içinden birini tanımıyorum olanları yorumluyorum. Ben şampiyonluk sattı deyince iftiracı olmuştum aynısını @Necmi ağabeye sor o ne diyecek merak ediyorum.

Çevrimdışı uğur07

Atan la tutan iyi olacak lafinin mantığı suradan geliyor bana göre: şimdi. 4 defans 2 on libero genelde gol yememek icin savunma yapiyorsun, en son topun cizgiden gececegi noktada kaleci var fark yaratiyor. Golcü icinde ayni sey geçerli; butun orta saha ve kanatlar uğraşıyor en son golcü topu çizgiden geciriyor. Sonuç olarak futbol bi takim oyunu ama kaleci ve forvet düğüm noktaları. Bu noktalar zayif olmamali en azindan.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaleci adaylarınızı alalım beyler
Ospina !! Olmazsa NavaS...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Ben olmus kaleci alinmasi taraftariyim. 25-26 yaslarinda artik cumle aleme ben iyi kaleciyim demis birini bulalim alalim koyalim su kaleye artik. O yuzden pahali olsun pahaliysa iyidirrr hic riske giremem bu konuda:)

Her pahalı adam iyi olmaz yanlız bir bunu hep yapıyoruz. Adamlar bastı parayı zamanın Guiza'yı aldı .  :lol:

25-26 yaşında çok iyi kalecilerin piyasa değeri az buz bellidir. Hatta sana gelme olasılığı bile bellidir. O yüzden o potaya çok girilmemeli.

Bizim yapmamız gereken potansiyeli yüksek olduğu bilinen nispeten piyasa aralığı uygun ve kalecinin sana gelmesin de sorun çıkmayacak elemanları aramalı. Koval,Berisha, Boyko.

Çevrimdışı Hasan Akten

Ben kulüp içinden birini tanımıyorum olanları yorumluyorum. Ben şampiyonluk sattı deyince iftiracı olmuştum aynısını @Necmi ağabeye sor o ne diyecek merak ediyorum.

Konu illa uzasın diyorsun yani.