2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12883515 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Sanki her sene ligin sonuna kadar potada kalan, 2-3 senede bir de şampiyon olan takımı alıp batırmış gibi konuşuyorlar ona sinirleniyorum. Bir de bunu düpedüz iftira atarak yapıyorlar.
bazı maçlarda hataları olabilir ama hiç ev sahibi avantajını kullanmadan maddi olarak sorunlu bir takımı gayet iyi idare etti. Esasen başarılı olduğu zaten kabul ediliyor ki bugün premier ligde. diğer komisyonculuk vs. iddiaları tam bizim gibi toplumlara özgü.

Çevrimdışı Hasan Akten

Senin elinde var mı belge? Hacı'nın konuşması+tolgayı oynatmayıp gidince teklif yapması neydi onu söyle önce.

Mourinho dediğin adam genel çoğunlupa göre belki de dünyanın en iyisi kıyaslayacak onu mu buldun? Adam gittiği her yerde kupaları tek tek toplamış biri gitarcı ne yapmış? Bir tarafta veyron diğer tarafta eşek arabası...

Millet olarak hastalık olmuş sanırım iki duygusal konuşma, sigara içerken karizmatik bir poza tav olmak.

Pardon unuttum bir de umudumuzu bizden sökemiyorlardı...

İftirayı atan ben değilim sensiz o yüzden belgeyi senin çıkarman gerekiyor ortaya. Olmayan şeyin belgesini mi istiyorsun benden?

Mourinho ile Bilic'i teknik direktör olarak karşılaştırmadım. Sizin attığınız suçlamalardan biri oyuncularının transferinden komisyon alıyor değil mi? Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Menajer transferi ise bunu yapanlardan biri de Mourinho diyorum. Sportif olarak karşılaştırma yok gördüğün gibi.

Sigaralı karizmatik pozları falan ne alaka?

Çevrimdışı Jukebox

Valla Arsenal'da Arsene Wenger inadı sürdükçe daha çok hüsran olur.

Çevrimdışı TALAT

Futbol sadece sahada oynanmıyor kardeşim bu kadar agresif olmaya gerek yok ayrıca. Elindeki imkanlar ve stad çok etkili ayrıca şu an westham başında eğer başarılı değilse orada da tutunamaz ama ben başarılı olacağını düşünüyorum daha takımın başında tek resmi maça çıkmamış şenol hocayı niye savunuyorsun merak ettim ne gördün ki daha?

şenol hoca kesin başarılı olacak dedim mi. neden şenol hoca getirildi dedin onu cevapladım ayrıca geçmişi de o kadar başarısız değil dedim. şenol hoca da takımı 3. yaparsa o da başrısızdır ne kadar güzel oynatırsa oynatsın takımı.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı kralkartal

Şu dakikadan sonra hangi takım iyi kalecisini ucuza bırakır ki.

Sağ bek ile kaleci ilk yapılması gereken transferlerdi normal şartlarda.
Kaleciyi ucuza almayalim zaten neyse 8-10 verelim kafamiz rahat olsun artik..

Çevrimdışı TALAT

bazı maçlarda hataları olabilir ama hiç ev sahibi avantajını kullanmadan maddi olarak sorunlu bir takımı gayet iyi idare etti. Esasen başarılı olduğu zaten kabul ediliyor ki bugün premier ligde. diğer komisyonculuk vs. iddiaları tam bizim gibi toplumlara özgü.

ne başarısı var peki? onu da bir söyleseniz de biz de bilsek.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Akten

işte o potaya sokamayan diğer hocalar gibi bilic de başarısızdır. dahası da yok

Öyle zaten. Ama Biliç o hocalardan daha kötü şartlarda bu takımı potaya soktu. Son ana kadar şampiyonluğun en büyük adayıydık. Ben Biliç için asla çok iyi bir teknik adam demedim. Hataları da oldu. O zaman kötü teknik direktör olur. Şampiyonluğu satmış olmaz. Bunu söylemeye çalışıyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

İftirayı atan ben değilim sensiz o yüzden belgeyi senin çıkarman gerekiyor ortaya. Olmayan şeyin belgesini mi istiyorsun benden?

Mourinho ile Bilic'i teknik direktör olarak karşılaştırmadım. Sizin attığınız suçlamalardan biri oyuncularının transferinden komisyon alıyor değil mi? Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Menajer transferi ise bunu yapanlardan biri de Mourinho diyorum. Sportif olarak karşılaştırma yok gördüğün gibi.

Sigaralı karizmatik pozları falan ne alaka?

Senin gibi karşısındaki ile tartışmayı dahi bilmeyen birine bir şey anlatmaya çalışmak safi ziyan da yazıyorum işte.

Daha başkan yeni söylemedi mi ameliyat masasındaki eneramoyu bilicin ısrarla istediğini?

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 17:09:14 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nasil yapti biliyor musun her mac takimin en iyi oynayan takimi surekli ileri iten Tolgayi cikarip Necipi sokarak , Demba ba nin yerine Cenki degil Pektemeki sokarak , Kulubede 2 tane Stoper varken Necipi stoper oynatarak daha sayayimmmi???
Bir insan bir hatayi bir kere yapar , Ayni hatayi 10 kere yaparsan bu Hata degil KASIT olur..
Evet @Hasan Akten Cevap bekliyorum
Bilic nasil bizi biloncli olrak satti acikla dedin acikladim hadi cevapla bekliyorum...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Daha önceden Bilic ile ilgili şunu söylemiştim.
West Ham, Arsenal-Chelsea-M.Utd-M.City gibi takımlara karşı başarılı sonuçlar alabilir.
Fakat kendi seviyesindeki takımlara karşı oldukça zorlanır demiştim.
Hala aynı fikirdeyim.
Zaten Aynı fikirde olacaksın  :evillol: Olmasan sorun var diyeceğiz @Tolga

Çevrimdışı ilhan mansız

Valla Arsenal'da Arsene Wenger inadı sürdükçe daha çok hüsran olur.
İŞTE BU DA TARTIŞILMASI GEREKEN BİZİM GİBİ TOPLUMLARIN BİR TÜRLÜ ANLAMADIĞI BİR KONU. KAÇ YILDIR ARSENALİN BAŞINDA BU ADAM? BAŞARISIZ MI? BENCE GAYET BAŞARILI. BİZ NE YAPARIZ? DEL BOSQUE Yİ GETİRİRİZ SONRA DAHA 11. HAFTADA ADAMA YENİKÖY KASABI DEYİP KOVARIZ. MAALESEF MENTAL OLARAK BERBAT BİR ZİHNİYETİMİZ VAR

Çevrimdışı Serkan7738

Senin gibi karşısındaki ile tartışmayı dahi bilmeyen birine bir şey anlatmaya çalışmak safi ziyan da yazıyorum işte.

Daha başkan yeni söylemedi mi ameliyat masasındaki eneramoyu bilicin ısrarla istediğini? Kim çaktı eneramoyu sen ona cevap ver.

Kelimelerimizi biraz daha dikkatli seçelim....

Çevrimdışı brkntcnr

İŞTE BU DA TARTIŞILMASI GEREKEN BİZİM GİBİ TOPLUMLARIN BİR TÜRLÜ ANLAMADIĞI BİR KONU. KAÇ YILDIR ARSENALİN BAŞINDA BU ADAM? BAŞARISIZ MI? BENCE GAYET BAŞARILI. BİZ NE YAPARIZ? DEL BOSQUE Yİ GETİRİRİZ SONRA DAHA 11. HAFTADA ADAMA YENİKÖY KASABI DEYİP KOVARIZ. MAALESEF MENTAL OLARAK BERBAT BİR ZİHNİYETİMİZ VAR
Başarıdan kastın nedir öğrenebilir miyim? Benim şahsen başarıdan kastım ligi kazanmaktır. Daha büyük klüpsen avrupayı kazanmaktır. Seninkisi ne?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

Daha başkan yeni söylemedi mi ameliyat masasındaki eneramoyu bilicin ısrarla istediğini? Kim çaktı eneramoyu sen ona cevap ver.

Sen sordun ben cevap verip üstüne kendi sorularımı sordum. Nasıl bir tartışma istiyorsun? Ziyana sokuyorsam seni hiç cevap verme üzülmem yani.

Her hatalı transferde komisyon ararsan daha çok tartışırız.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Bu kadar abartmayalim arkadaslar. Sanki 10 yilda 8 sampiyonluk yasamis takimi almis ustune yildizlari transfer etmis stadi olan ortalam 40 bin kisi tarafindan desteklenen takimi sampiyon yapmamis gibi konusuyorsunuz. Kusura bakmayinda serdar necip mustafa veli gibi oyunculrla oynatti besiktasi bu adam. Tek hatasi var oda winner degil. Orta siradaki westhami gayet guzel yonetir.

Giroud gibi bir adamın arsenal in ilk 11 forveti olmasını bir türkü anlamlandiramiyorum.

Çevrimdışı kralkartal

Su Devre Arasinda baska Takimla anlasip , Sirf biz opsiyonu kullanmayip gonderelim diye bizi bilinçli olarak Sampiyonluktan eden Adami konusmayi birakalim artik adam resmen bizi Sampiyon yapmamak icin Çirpindi bunu goremeyecek kadar Kör olamazsiniz..
Kardes sen ya cok film izliyosun yada yasin ufak bilic dedigin adam bakar kariyerine 500bin icin ligi brakti uefayi birakti ne demektir senin bunu aklin nasil aliyor anlamiyorum. 2.olarak west hamda bilici almak istedikten snra o 500ü 5 defa oder zaten. Yani is degil su yazdigin.

Çevrimdışı aa1903

Giroud gibi bir adamın arsenal in ilk 11 forveti olmasını bir türkü anlamlandiramiyorum.

mesut'un da yarardan çok zararı var.

Çevrimdışı Tolga

Kaleciyi ucuza almayalim zaten neyse 8-10 verelim kafamiz rahat olsun artik..
Harcayabileceğimiz topu topu 12 m euro civarında para var.

Yönetimin bir kaleciye 8-10 m euro vereceğine inamıyorsunuz herhalde :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı darthvader

Yapmayın arkadaşlar bilici başarılı bulanlar var halen.Başarı kriteriniz nedir mesela?2 sende 0 derbi galibiyeti,geldiği ilk sene fener clye gidemezken 2.olan direk katılacaktı,son haftalarda kendi eliyle verdi.Bu sene ligin çoğunluğunu lider bitir son 5 hafta aklin premier ligde olsun,en iyi adamın tolgay arslanı her maç çıkar üstüne pektemei al ve bunu üst üste tekrarla ve hepsinde puan kaybet.Kusura bakmayın ben bilic kadar karektersiz ve korkak bir hoca görmedim.Zamanında çok kızdığımız samet hocamız bile Beşiktaşın büyüklüğünün farkındaydı,derbilerde o kötü kadroya rağmen korkak oynatmadı takımı ve derbi kazandı en azından.

Çevrimdışı Hasan Akten

Evet @Hasan Akten Cevap bekliyorum
Bilic nasil bizi biloncli olrak satti acikla dedin acikladim hadi cevapla bekliyorum...

Cevabı defalarca verdim Yunus Emre. Anlamak istemiyorsanız ne yapayım. Bu saydıkların bence de hataydı. Bence de Biliç çok iyi bir teknik adam değildi. Eksikleri çoktu. Daha ne yazayım?

Çevrimdışı Kadir G.

Sen sordun ben cevap verip üstüne kendi sorularımı sordum. Nasıl bir tartışma istiyorsun? Ziyana sokuyorsam seni hiç cevap verme üzülmem yani.

Her hatalı transferde komisyon ararsan daha çok tartışırız.

Karşındakini görmeden ithamda bulunabiliyorsun mesela. Yüz yüze konuşurken aynı tartışmanın içinde olsan birine iftiracı diyemeyeceğinden bahsediyorum. Bunlar hep internet ortamından kaynaklanıyor. Neyse.

Komisyona gelince ben aramıyorum başkan net şekilde ima etti. İşine gelince sezeri öne sürersin ama eneramoyu konuşamıyorsun. Sana diyorum ki bana ameliyatlık eneramo transferini bilic neden bu kadar istedi onu söyle. Niye cevap veremiyorsun. Seviyorsun diye birinin hatalarını es geçiyorsan ilerde çok üzülürsün.

Hadi iyi forumlar sana.

Çevrimdışı Serkan7738

Harcayabileceğimiz topu topu 12 m euro civarında para var.

Yönetimin bir kaleciye 8-10 m euro vereceğine inamıyorsunuz herhalde :D

onun 9 unu futbolculara dağıttık sanırım 3 falan kaldı  :D @Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkes Biliç diyor da Ben de G.Töre diyorum @Necmi abi ne diyorsun
Doğrudab veya Dolayılı Töre ne diyorsun Bizi yakan Oyuncu değil mi  :ok:

mesut'un da yarardan çok zararı var.
Evet aynen öyle ilk geldiği zaman ile arada dağlar kadar fark var.