2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878654 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tomahawk

kg var oynadım west ham atar mı diyordum arsenal atamayacak

Çevrimdışı Hasan Akten

Hala ne yapmış diye soruyor musun bir de? Şampiyonluğu sattı adam daha ne yapacaktı? Bir gün geri falan dönmesen ülkesine dönsün spliti çalıştırsın. Komisyonu az olur gerçi onu da emekliliğine sayar.

İnsanlara iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. Bir belge vs. var mı elinde bu kadar kesin konuşuyorsun?

Menajerle transfer yapmaksa durum Mourinho da en büyük komisyoncu.

Çevrimdışı scape_bjk

bana ne west ham dan. beşiktaşta ne yaptı diyorum iyi top oynattı diyorsunuz başka bir şey demiyorsunuz. ben beşiktaşa bakarım. iki sene de tek bir başarısı olmamış adamı başarılı diye savunmayın bana
Futbol sadece sahada oynanmıyor kardeşim bu kadar agresif olmaya gerek yok ayrıca. Elindeki imkanlar ve stad çok etkili ayrıca şu an westham başında eğer başarılı değilse orada da tutunamaz ama ben başarılı olacağını düşünüyorum daha takımın başında tek resmi maça çıkmamış şenol hocayı niye savunuyorsun merak ettim ne gördün ki daha?

Çevrimdışı Kadir G.

Su Devre Arasinda baska Takimla anlasip , Sirf biz opsiyonu kullanmayip gonderelim diye bizi bilinçli olarak Sampiyonluktan eden Adami konusmayi birakalim artik adam resmen bizi Sampiyon yapmamak icin Çirpindi bunu goremeyecek kadar Kör olamazsiniz..

Bunu not al sana katıldığım başka nokta bulamazsın. :)

Çevrimdışı okansosa

10 dakikadır arsenal tek kale oynarken zarate vurdu gol oldu ama bence hala cevirebilir arsenal sonucta rakip Bilic
Top arsenal de ama bişey yapamıyorlar pozisyonları yok

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben dönse de dönmese de gittiği her yerde başarılı olmasını isterim. Çok iyi bir teknik direktör olmaması çok iyi bir insan olmadığı anlamına gelmiyor.
Devre arasinda Baska takimla anlasip , sirf opsiyonu kullanip sozlesmesini uzatmayalim diye ,Seni bilinçli olarak sampiyonluktan eden adam nasil iyi bir insan oluyor :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aa1903

beyler bu arada arsenal maç boyunca tek kale oynadı, west ham pozisyon dahi bulamadığı maçta balına 2 gol attı. cech bitmiş bu arada. :evillol:

kaleciler maçın kaderine doğrudan etki ediyorlar gerçekten.

Bunu not al sana katıldığım başka nokta bulamazsın. :)
E Aklin yolu 1 :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Kaleci hatalarıyla puanlar kaybedersek tepki kalecilere değil Şenol hocaya olacak. Şenol hoca da bunu biliyordur. Orta saha transferini bir an önce bitirsek bir kaleci isteyecek bence Şenol hoca.
Şu dakikadan sonra hangi takım iyi kalecisini ucuza bırakır ki.

Sağ bek ile kaleci ilk yapılması gereken transferlerdi normal şartlarda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

Devre arasinda Baska takimla anlasip , sirf opsiyonu kullanip sozlesmesini uzatmayalim diye ,Seni bilinçli olarak sampiyonluktan eden adam nasil iyi bir insan oluyor :alala: :alala:

Bunu nasıl yapmış bir anlatsana bana. Oyunculara çıkın yenilin mi demiş? Hangi teknik direktör şampiyon olmak istemez? Hele Biliç gibi kariyerinin başında olan bir teknik adam.

Peki şampiyon olsaydık Biliç yine gitmek isteyemez miydi? Takımını şampiyon yapan her teknik adam klubunde kalmak zorunda mı oluyor?

Çevrimdışı Mert E

Top arsenal de ama bişey yapamıyorlar pozisyonları yok

Arsenalin genel yapısı bu zaten yirmi Dakika boş pas yaparlar ama bir anda iki kaliteli kısa pasla pozisyona girerler ve isabet oranlarıda cok yüksektir hep bu tarz gol bulurlar

Çevrimdışı ilhan mansız

Bilic kesinlikle iyi ve başarılı bir hocaydı, komisyoncu vs. gibi iftira atılması tam da bizim gibi toplumlara özgü bir durum. Bu takımı ev sahibi avantajını hiç kullanmadan çalıştırdı, üstelik maddi olarak çok sıkıntılı bir dönemdi. Buna rağmen genel olarak gayet başarılıydı ve şu anda da iyi bir premier lig takımını çalıştırıyor.

Çevrimdışı Hasan Akten

Şu dakikadan sonra hangi takım iyi kalecisini ucuza bırakır ki.

Sağ bek ile kaleci ilk yapılması gereken transferlerdi normal şartlarda.

Tabi bu saatten sonra bir Muslera alamazsın ama büyük ihtimalle yaklaşık 3 milyon euro verip getireceğin bir kaleci mevcut 3 kaleciden de iyi olur.

Çevrimdışı GD8

Klasik bilic en iyi oynayan zarate  yi oyundan aldı

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı okansosa

Arsenalin genel yapısı bu zaten yirmi Dakika boş pas yaparlar ama bir anda iki kaliteli kısa pasla pozisyona girerler ve isabet oranlarıda cok yüksektir hep bu tarz gol bulurlar
67 dakikadır pas yapıyorlar pozisyon yok westham iyi kapanıyor Westham alır maçı

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Kadir G.

İnsanlara iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. Bir belge vs. var mı elinde bu kadar kesin konuşuyorsun?

Menajerle transfer yapmaksa durum Mourinho da en büyük komisyoncu.

Senin elinde var mı belge? Hacı'nın konuşması+tolgayı oynatmayıp gidince teklif yapması neydi onu söyle önce.

Mourinho dediğin adam genel çoğunlupa göre belki de dünyanın en iyisi kıyaslayacak onu mu buldun? Adam gittiği her yerde kupaları tek tek toplamış biri gitarcı ne yapmış? Bir tarafta veyron diğer tarafta eşek arabası...

Millet olarak hastalık olmuş sanırım iki duygusal konuşma, sigara içerken karizmatik bir poza tav olmak.

Pardon unuttum bir de umudumuzu bizden sökemiyorlardı...

Bunu nasıl yapmış bir anlatsana bana. Oyunculara çıkın yenilin mi demiş? Hangi teknik direktör şampiyon olmak istemez? Hele Biliç gibi kariyerinin başında olan bir teknik adam.

Peki şampiyon olsaydık Biliç yine gitmek isteyemez miydi? Takımını şampiyon yapan her teknik adam klubunde kalmak zorunda mı oluyor?
Nasil yapti biliyor musun her mac takimin en iyi oynayan takimi surekli ileri iten Tolgayi cikarip Necipi sokarak , Demba ba nin yerine Cenki degil Pektemeki sokarak , Kulubede 2 tane Stoper varken Necipi stoper oynatarak daha sayayimmmi???
Bir insan bir hatayi bir kere yapar , Ayni hatayi 10 kere yaparsan bu Hata degil KASIT olur..

Çevrimdışı Serkan7738

geçen sene bilicle geriye düşüp çevirdğimiz maç hatırlayan beri gelsin öne geçip verdiğimiz maçları hatırlayanda beri gelsin koskoca sezonda kornerden 1 (yazıyla bir) gol attığımızı hatırlayanlarda beri gelsin ondan sonra başarı başarısızlık tartışalım

Çevrimdışı Hasan Akten

Bilic kesinlikle iyi ve başarılı bir hocaydı, komisyoncu vs. gibi iftira atılması tam da bizim gibi toplumlara özgü bir durum. Bu takımı ev sahibi avantajını hiç kullanmadan çalıştırdı, üstelik maddi olarak çok sıkıntılı bir dönemdi. Buna rağmen genel olarak gayet başarılıydı ve şu anda da iyi bir premier lig takımını çalıştırıyor.

Sanki her sene ligin sonuna kadar potada kalan, 2-3 senede bir de şampiyon olan takımı alıp batırmış gibi konuşuyorlar ona sinirleniyorum. Bir de bunu düpedüz iftira atarak yapıyorlar.

Çevrimdışı Mert E

67 dakikadır pas yapıyorlar pozisyon yok westham iyi kapanıyor Westham alır maçı

Ee meşhur Bilic kardeşim kapanmayı cok iyi biliyor  :D

Çevrimdışı Kadir G.

Açıklayıcı şekilde yaz sonra ne dediğini kendisi de bilmeyen biri iftiracı yazsın. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Öyle deme lütfen Burada Futbol bilgisi yok diyenler bilicin var idi
Ama tv karşında herkes hocadır TV karşısında herkes kalecidir  :kop: :kop:

Çevrimdışı Mert E

geçen sene bilicle geriye düşüp çevirdğimiz maç hatırlayan beri gelsin öne geçip verdiğimiz maçları hatırlayanda beri gelsin koskoca sezonda kornerden 1 (yazıyla bir) gol attığımızı hatırlayanlarda beri gelsin ondan sonra başarı başarısızlık tartışalım
Aklıma geri düşüp cevirdiğimiz bi Sivas macı geldi ama öne geçip verdiğimiz bir sürü sayabilirim

Çevrimdışı Tolga

Daha önceden Bilic ile ilgili şunu söylemiştim.

West Ham, Arsenal-Chelsea-M.Utd-M.City gibi takımlara karşı başarılı sonuçlar alabilir.

Fakat kendi seviyesindeki takımlara karşı oldukça zorlanır demiştim.

Hala aynı fikirdeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Sanki her sene ligin sonuna kadar potada kalan, 2-3 senede bir de şampiyon olan takımı alıp batırmış gibi konuşuyorlar ona sinirleniyorum. Bir de bunu düpedüz iftira atarak yapıyorlar.

işte o potaya sokamayan diğer hocalar gibi bilic de başarısızdır. dahası da yok
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles