2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12882021 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

hocam geçen sene kalede boyko olsa kanadımızda q7 olsaydı biz avrupa ligini alırdık brugge maçi yuzunden yani tolga yuzunden hem ligten koptuk hemde avrupadan dnipro boykoyla final oynadı kadroları bizden kaliteli değildi
Valla kusura bakmayın ama gideceğimiz nokta çeyrek finalin ötesi olmazdı geçen sene tek eksik Quaresma ve boyko değildi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

İnler 2 yönlü oynayamaz. Tempolu değildir. İnler %70 defansif set oyunu bilen ve şutu olan bir ortasaha.

Topal ise tam defansif ama defansif olarak İnlerden çok daha iyi bir ortasaha.

İnler'i isterim lakin arada 2 gömlek filan yok. İnler2i çok büyütüyorsunuz gözünüzde sonra hayakırıklığı olur beklediğiniz tip oyuncu değil.
Bir anda herkes neden anlamadığım bir şekilde gaza geliyor böyle konularda hayır izlediğimiz adam bilmesek nasıl oynadığını

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Giray Burak

Ozan'ı alırsak taraftara "rode varken ozan'a mı kaldık" dedirmek için yapılan renkli haberi. Sırf bu.

Gerçi daha şimdiden başlamış hatta sözleşmesi bile hazırlanmış bazılarınca. :)
kendi adıma konuşayım ,rode haberlerine inanmıyorum ama insanın içinde bi umut acaba gelirmi diye duygu oluşuyor.
ozan gelirse itiraz etmem ,karakterini sevmesem de.bize gelirse Ahmet bulut projesi olarak gelecek çünkü.illa ki faydasının görecez ,hem sportif hemde maddi.

Çevrimdışı can1903

c'amon Arsenal!

İnşallah 5 yerler..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

2016 Haziran'da sözleşmesi bitecek oyuncularımız.

Tolga Zengin, Ramon Motta, İsmail Köybaşı, Gökhan Süzen, Serdar Kurtuluş, Sezer Öztürk

Motta'nın +1 opsiyonu var ama umarım uzatılmaz.

Önümüzdeki yaz 1 tane sol, 1 tane de sağ bek almak lazım. Sol bek Tosici yedek bırakacak şekilde olmalı, sağ bek ise Beck'e yedek olacak şekilde. (Serdar ile 1+1 uzatılabilir)

Umarım şimdi alırız ama eğer şimdi almazsak 16 yazında net olarak herkesin güveneceği bir 1. kaleci alınmalı.

Yine eğer şimdi almazsak bir adet sol stoper almamız gerekecek.

Pektemek elden çıkarılıp bir tane de forvet alınmalı.

Bunları yaptıktan sonra gerçekten hedefleyebiliriz UEFA Kupasını :)

Çevrimdışı GökhanG

Benim takip ettiğim kadarıyla ozan'ı alamayacağız daha doğrusu bursa vermeyecek bize..

Mehmet topal'ı beğeniyorum ama atibadan pek bi fazlası yok..Fenere para kazandırmaya da gerek yok..

Bence olabilitesi en yüksek adam Gökhan İnler..

Hee diyelim hiçbiri gelmedi,bence şu 11 bizim sisteme daha çok uyar..

Kaleci

Beck - Rhodolfo - Ersan - Tosic

Atiba  -  Sosa

Gökhan töre  - O.özyakup - Quaresma

Mario Gomez

Sosa bence ön liberoya yakın da sırıtmaz ve quaresmanın kanadının defansif olarak aksayacağını düşünürsek orayı da kapatabilir..

Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı TALAT

Link vermenin yasak olduğunu biliyorum,maçı izlemek isteyen arkadaşlara ufak bir bilgi vereyim.Dünyanın hiçbir yerinde ülkenin avrupa maçları paralı olamaz.Ne yazık ki türkiyede hazırlık maçları bile ücretli duruma gelmiş.Ancak internette tamamen yasal olarak izleyebileceğiniz tonla site var.Çünkü illegal bir durum değil bu,tabi bunlar dediğim gibi sadece avrupa maçları için.O yüzden akşamki maç için bu insanlara para vericeğinize internetten rahat bir şekilde izleyebilirsiniz.

hocam kanalı savunmak için değil de verdiğiniz bilgiler yanlış. avrupa maçları paralı kanaldan yayınlanabiliyor. fakat o kupada tek takım varsa o zaman açık kanaldan yayınlayabiliyorsunuz (uefa kupası) şl'nde ise bir gün açık bir gün kapalı olarak zaten uefa kendisi satmış maçları

şu an için milli takım, olimpiyat, dünya kupası, avrupa kupası gibi maçlar ve şampiyonalar açık kanaldan yayınlanmak zorunda bildiğim kadarıyla. ayrıca bugünkü maç da avrupa maçı değil hazırlık maçı. yani internetten kaçak yayınlarla izlemek legal bir durum değil.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

Umut falan oluşmasın. Kadroya yazanı bile gördüm ya rode'yi hayaller hayaller :)

Gerçekleşmeyecek hayaller.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga Zengin, Ramon Motta, İsmail Köybaşı, Gökhan Süzen, Serdar Kurtuluş, Sezer Öztürk

Önümüzdeki yaz 1 tane sol, 1 tane de sağ bek almak lazım. Sol bek Tosici yedek bırakacak şekilde olmalı, sağ bek ise Beck'e yedek olacak şekilde. (Serdar ile 1+1 uzatılabilir)

Umarım şimdi alırız ama eğer şimdi almazsak 16 yazında net olarak herkesin güveneceği bir 1. kaleci alınmalı.

ben hiçbiriyle sözleşme yenilenmemesi gerektiğini düşünüyorum yanı sıra pektemek + ömer + necip gibi isimlerlerde yolşar ayrılmalı büyük bi temizlik şart bize

Çevrimdışı fatihbjk

http://www.mackolik.com/Futbolcu/52678/Sebastian-Rode

Rode nin geçen seneki aldığı surelere bakarsak oyle ahim sahim banko oyuncu degil bu arada. Belki  gozden cikartilmis olabilir yeni transferlerden sonra. Ama su da var alacak baska takim olmazmi ingiltereden mesela liverpool tottenham ayarinda takimlardan ama bence kesinlikle bu adami alamayiz gibi buyutulecek bir sey gormuyorum ben. Fakat bonservisi ozandan felan baya cok olur.

Çevrimdışı scape_bjk

Bilic'e sallıyorsunuz ama ben sezon sonundaki bi kaç maç dışında gayette memnundum açıkcası. Ben daha da yükseleceğini düşünüyorum açıkcası zamanında löw lucescu'yu eleştirir gibi eleştiriyorsunuz insanları ama nerelere geldiklerini hepiniz gördünüz. Neyse bana tepki olacaktır şimdi ama adam iyi malesef bizim futbolcularımız bu sene bu kadar prim yapmasıda sayesindedir bence

Çevrimdışı TALAT

Bilic'e sallıyorsunuz ama ben sezon sonundaki bi kaç maç dışında gayette memnundum açıkcası. Ben daha da yükseleceğini düşünüyorum açıkcası zamanında löw lucescu'yu eleştirir gibi eleştiriyorsunuz insanları ama nerelere geldiklerini hepiniz gördünüz. Neyse bana tepki olacaktır şimdi ama adam iyi malesef bizim futbolcularımız bu sene bu kadar prim yapmasıda sayesindedir bence

yalnız o so bi kaç maç şampiyonluğa mal oldu. o son bi kaç maçta takımın en iyi oyuncusunu ısrarla aynı dakikada çıkarır, tek kale oynayan takımı atak yapamaz hale getirir ve puan ve şampiyonluk kaybedersen ben sallarım o hocaya

Çevrimdışı murat

http://www.transfermarkt.com.tr/breel-embolo/profil/spieler/237662

parayı böyle oyuncuya gömeceksin.

http://www.transfermarkt.com.tr/yann-sommer/profil/spieler/42205

teknik direktör lucien favre de iyi oyuncu yetiştiriyor.

bu arada bielsa ilk maçından sonra istifa etmiş.

Çevrimdışı Çağrı

@Batuhan1903 yaşını ekleyebilir misin profiline.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Holebas :ishock: :ishock:
Bu sefer alalim su adami ya :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı scape_bjk

yalnız o so bi kaç maç şampiyonluğa mal oldu. o son bi kaç maçta takımın en iyi oyuncusunu ısrarla aynı dakikada çıkarır, tek kale oynayan takımı atak yapamaz hale getirir ve puan ve şampiyonluk kaybedersen ben sallarım o hocaya
senin düşüncen saygı duyarım ama stad bence büyük bir etken ve lucescu bile stadsız şampiyon olamadı ben oynattığı futbolu beğeniyordum eleştirdiği yerlerde var tabiki ama totalde bence başarılıydı

Çevrimdışı TALAT

senin düşüncen saygı duyarım ama stad bence büyük bir etken ve lucescu bile stadsız şampiyon olamadı ben oynattığı futbolu beğeniyordum eleştirdiği yerlerde var tabiki ama totalde bence başarılıydı

oynattığı futbol güzel olabilir ama başarılıydı demek bence yanlış. liverpool u elemek haricinde başka bir başarısı yok.

Çevrimdışı Serkan7738

Arkadaşlar geçmişi bırakalım bilic iyisiyle kötüsüyle geldi gitti bizim önümüze bakmamız lazım

Çevrimdışı scape_bjk

oynattığı futbol güzel olabilir ama başarılıydı demek bence yanlış. liverpool u elemek haricinde başka bir başarısı yok.
Herşeyi kupaya endekslemek yanlış bence bende çok istiyorum şampiyon olmayı kupaları almayı tabiki ama oynattığı fuybolun kötü olduğunu düşünmüyorum kaldı ki bu kadar genç futbolcularla ve yeni bir yapılanmayla biraz zordu ve sonuna kadar da zorladı şampiyonluk için.

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler twitterda nurullah öztürk şenol hocanın aciliyet sırasına göre istediği oyuncu olarak kaleci ön libero forvet yazmış  :halay: :ishock:

Çevrimdışı Serkan7738

beyler twitterda nurullah öztürk şenol hocanın aciliyet sırasına göre istediği oyuncu olarak kaleci ön libero forvet yazmış  :halay: :ishock:

o kim acaba

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı TALAT

Herşeyi kupaya endekslemek yanlış bence bende çok istiyorum şampiyon olmayı kupaları almayı tabiki ama oynattığı fuybolun kötü olduğunu düşünmüyorum kaldı ki bu kadar genç futbolcularla ve yeni bir yapılanmayla biraz zordu ve sonuna kadar da zorladı şampiyonluk için.

kupaya endekslemeyelim de başarıyı nasıl ölçücez? iki sene 3. olmuşssun son sene derbilerde gol bile atamamışsın. şampiyonluğu da sonuna kadar falan kovalamadı. 2. yarı liverpool maçları hariç vurdumduymazdı.

cenk yerine mustafa pektemek ısrarı, tolgay'ı 70te çıkarışları hatta ocakta west ham ile anlaştığı haberleri de gelmişti. bütün bunları toplayınca adam ikinci yarı bizim için hiçbir şey yapmadı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Trabzon NDoye yi Getirmis ya laa :ebebe: :ebebe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

Trabzon NDoye yi Getirmis ya laa :ebebe: :ebebe:

bunlar yine örtülüden almışlar alacaklarını :D