Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rode haberleri çıkıyor ,almamız zor ama insan inanmak istiyor.şöyle bi kiralık modeli de Rode için bulsalar ,alsak şu sarıoğlanı ,ne güzel olur.Birde potansiyelli bir kaleci ,tamam oluruz bu sezonluk bence.
Fenerin ozan için yaptığı teklif beni endişelendiriyor güzel teklif yapmışlar bursanın reddedeceğini sanmam ama inşallah reddederler.
Sosada oynasaydi bugun adam akilli gorurduk eksiklerimizi simdi atiba necip olacak Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun Serdar - Atiba olma ihtimali daha yuksek , Senol hoca geldiginden beri Serdari On liberoda deniyor..
Bayern orta sahaya Vidal'i de koymuş. Şimdi öğrendim. E parayada ihtiyacı yok bu adamların var mı sanki? Zaten beleşe de almışlar, hayrına ücretsiz kiralasak opsiyonuda koysak 8 9 milyon euro. Gelse şu sarı. Hazır Gomez ayağına bayağı bir sükse yaptık Almanya'da. Rode etkilenmiştir şimdi Hayal kurmakta parayla değil ya arkadaş!
Boateng ihtimali var mi yazıldığı gibi teklif var mi ??@can1903 @atalay
Yahu sanki çok orta sahaları olunca bize geliyor. Adamı şimdi göndermek isteseler bundesligadan ingiltereden bir sürü teklif yapan olur. Bize niye gelsin?
Marco Kirdemir ve Evren Mençıştır iletmiştir kesinlikle Ama almaz bizim yönetim ve teknik ekip kabul etmez.Sigara var alkol var o adamda.. Ve Karısı haftada 10 kere s.. yaptığımız için sakatlandı diye demeci var
Soldan Töre getirse Quaresma arkaya kaçsa rabonayla ortalasa Mario Gomez kafayı koysa.Hayat Bayram olsaaaa
Imkansiz degil demek istiyoruz Satin alma opsiyonuyla vermeyebilirler , Bizde 1 yilligina kiralayabiliriz neden olmasin diyoruz..Acikcasi Boateng de olur ama teklif varmi bilmiyorun basin teklif var diyor ama ne kadar gercek Tartisilir