2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888955 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kralkartal

Bize bir tane daha tolgay bir tanede mehmet topalın 27 yasindaki hali alinsa kaleci transferide istemem:)

Çevrimdışı Giray Burak

Rode haberleri çıkıyor ,almamız zor ama insan inanmak istiyor.
şöyle bi kiralık modeli de Rode için bulsalar ,alsak şu sarıoğlanı ,ne güzel olur.
Birde potansiyelli bir kaleci ,tamam oluruz bu sezonluk bence.

Çevrimdışı Batuhan1903

Rode haberleri çıkıyor ,almamız zor ama insan inanmak istiyor.
şöyle bi kiralık modeli de Rode için bulsalar ,alsak şu sarıoğlanı ,ne güzel olur.
Birde potansiyelli bir kaleci ,tamam oluruz bu sezonluk bence.
ben rode yi arkadasların dediği gibi imkansız bulmuyorum bayernin orta saha çok şişkin geçen sene robben ribery sakatlıkları sayesınde oynadı en azından kiralayabileceğimizi düşünüyorum opsiyon 10 falan olur heralde biziim başkan onuda seneye 6 ya çeker törede ki gibi

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

EssiLor

• Ziyaretçi

Fenerin ozan için yaptığı teklif beni endişelendiriyor güzel teklif yapmışlar bursanın reddedeceğini sanmam ama inşallah reddederler.

Çevrimdışı Savaş

Bayern orta sahaya Vidal'i de koymuş. Şimdi öğrendim.

E parayada ihtiyacı yok bu adamların var mı sanki? Zaten beleşe de almışlar, hayrına ücretsiz kiralasak opsiyonuda koysak 8 9 milyon euro. Gelse şu sarı. :D

Hazır Gomez ayağına bayağı bir sükse yaptık Almanya'da. Rode etkilenmiştir şimdi :D

Hayal kurmakta parayla değil ya arkadaş!

Çevrimdışı worns

Rodenin alınabilmesi için tek seçenek bir ya da iki senelik opsiyonsuz kiralama anlaşması. Opsiyon koydurmaz Bayern. Elindeki bolluktan oyuncunun temel oyuncularından birine dönüşecek bir takımda iyice pişmesini isteyebilir. Gomez filan devreye girer birşeyler olur belki. Opsiyon olmaz ama ben opsiyonsuz da isterim.

Çevrimdışı Batuhan1903

Fenerin ozan için yaptığı teklif beni endişelendiriyor güzel teklif yapmışlar bursanın reddedeceğini sanmam ama inşallah reddederler.
bence iyi deil sonuçta fener volkan için zaten holmen+stoch verecekti 5 i sırf tufan için vermiş oluyor ee biz zaten 5 + pektemek falan diyoruz bizim teklif daha yüksek

Çevrimdışı Kemal

Bayern'in orta sahası şişti tamamda adamlar kiralık veya satılık rode yi vermeye karar verseler direk Wolfsburg a gider adam veya lig dışı denir Epl ye .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosada oynasaydi bugun adam akilli gorurduk eksiklerimizi simdi atiba necip olacak

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun Serdar - Atiba olma ihtimali daha yuksek , Senol hoca geldiginden beri Serdari On liberoda deniyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya o değilde ozan + volkana stoch+ holmen + 5 m euro çok iyi bir teklif değil necip + 6 m euro daha makul teklif bence bursa açısından

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugun Serdar - Atiba olma ihtimali daha yuksek , Senol hoca geldiginden beri Serdari On liberoda deniyor..
atiba oğuzhan olcay oynayabilir bnce

Bayern orta sahaya Vidal'i de koymuş. Şimdi öğrendim.

E parayada ihtiyacı yok bu adamların var mı sanki? Zaten beleşe de almışlar, hayrına ücretsiz kiralasak opsiyonuda koysak 8 9 milyon euro. Gelse şu sarı. :D

Hazır Gomez ayağına bayağı bir sükse yaptık Almanya'da. Rode etkilenmiştir şimdi :D

Hayal kurmakta parayla değil ya arkadaş!
+ olarak Almanya Sportif direktorumuz Roberto Hilbert etkside var :tabe:
Bu arada gercekten helal olsun ari gibi çalışıyor Hep bizi ovuyor , Gomez ve Beckte soyledi zaten bunu gelmemizde Hilbertin etkisi cok buyuk diye..
Rode alinamayacak bi oyuncu degil , Cok adam var ortasahada , En kotu ihtimalle 1 yillik kiralayabiliriz Neden olmasin...

Boateng ihtimali var mi yazıldığı gibi teklif var mi ??
@can1903 @atalay

Çevrimdışı kralkartal

Rodeyi kirala baskan ucretini cikartir bu adam sezon icinde her turlu

Çevrimdışı Kadir G.

Yahu sanki çok orta sahaları olunca bize geliyor. Adamı şimdi göndermek isteseler bundesligadan ingiltereden bir sürü teklif yapan olur. Bize niye gelsin?

Çevrimdışı can1903

Boateng ihtimali var mi yazıldığı gibi teklif var mi ??
@can1903 @atalay
Marco Kirdemir ve Evren Mençıştır iletmiştir kesinlikle :) Ama almaz bizim yönetim ve teknik ekip kabul etmez.

Sigara var alkol var o adamda.. Ve Karısı haftada 10 kere s.. yaptığımız için sakatlandı diye demeci var  :kop: :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Yahu sanki çok orta sahaları olunca bize geliyor. Adamı şimdi göndermek isteseler bundesligadan ingiltereden bir sürü teklif yapan olur. Bize niye gelsin?
Imkansiz degil demek istiyoruz
Satin alma opsiyonuyla vermeyebilirler , Bizde 1 yilligina kiralayabiliriz neden olmasin diyoruz..
Acikcasi Boateng de olur ama teklif varmi bilmiyorun basin teklif var diyor ama ne kadar gercek Tartisilir

Çevrimdışı can1903

Soldan Töre getirse Quaresma arkaya kaçsa rabonayla ortalasa Mario Gomez kafayı koysa.

Hayat Bayram olsaaaa  :halay: :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Marco Kirdemir ve Evren Mençıştır iletmiştir kesinlikle :) Ama almaz bizim yönetim ve teknik ekip kabul etmez.

Sigara var alkol var o adamda.. Ve Karısı haftada 10 kere s.. yaptığımız için sakatlandı diye demeci var  :kop: :kop:
:kop: :kop:
Tam bizlik yani Sakat adamalri severiz biz :bandit:
Sorunlu adamlari adam etmekte Senol Hocanin ustune yoktur :tabe:

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler kaleci aldırmalıyız takıma nasıl q7 istedik gelid nasıl ndoye istemedik gelmedi kaleci aldırmalıyız...

Çevrimdışı can1903

Soldan Töre getirse Quaresma arkaya kaçsa rabonayla ortalasa Mario Gomez kafayı koysa.

Hayat Bayram olsaaaa  :halay: :halay:
@Yunus Emre Dökmeci tam senlik  :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

Imkansiz degil demek istiyoruz
Satin alma opsiyonuyla vermeyebilirler , Bizde 1 yilligina kiralayabiliriz neden olmasin diyoruz..
Acikcasi Boateng de olur ama teklif varmi bilmiyorun basin teklif var diyor ama ne kadar gercek Tartisilir

Ozan'a hayır boatenge evet diyorsun... Alkışlıyorum seni.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Rode imkansız
Munih kiralık gönderecekse bundesligadan birisine gönderir.Oyuncu istemezse o zamanda epl