2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896042 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA Abi , Necip mistafa ve ismalin sirf maas yukunden kurtulmak icin bile Gonderilmelerini isterim ama biz Sirf ismaile 5,5 milyon $ bonservis odedik zamaninda uzerine birde + 3-4 milyondan bahsediliyor ki bu biraz fazla bence fikrim bu benim yoksa takimda bir dakka tutmam bunlari bende kulliyen zararlar bunu hepimiz biliyoruz
Adam senede 1-2 maç oynuyor paranın hakkını veriyor ne istiyorsun kazansın...! Onu Beğenen izleyen taraftarlar mevcut nasıl olsa  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Gökhan keskin bizde on yıl ön libero olarak oynadı o zaman senin demene göre adam forvet
çünkü alt yapıda forvetti ve ilk kadroya girdiği yılda bizde forvet oynadı sivokunda on yılı stoper oynayarak
geçti bu adamın libero oynadığına ben milli takımıda dahil hiç şahit olmadım.
Senden Evvel Oynuyormuş @Necmi avi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus Emre bir moderasyon daha geliyor şunları şuraya taşıma diye kaç kez uyarmam gerekiyor.

Editle kendi mesajlarını ben gerçekten yoruldum silmekten. Bu resmi uyarı yine.

:ok:
Ne yapayim nasil editleyeyim??
Simdi cevao verdim diye moderasyona almada ciddi soruyorum nasil duzelteyim :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

:ok:
Ne yapayim nasil editleyeyim??
Simdi cevao verdim diye moderasyona almada ciddi soruyorum nasil duzelteyim :alala:
Sen Cevap ver @Yunus Emre Dökmeci  rahatına bak ben buradayım  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Gökhan keskin bizde on yıl ön libero olarak oynadı o zaman senin demene göre adam forvet
çünkü alt yapıda forvetti ve ilk kadroya girdiği yılda bizde forvet oynadı sivokunda on yılı stoper oynayarak

Ön libero @Necmi abi :D Sinan Engin Zapo'nun yanına Hubschman'ı alamayıncaSivok'u alıp stoper yaptı :D

Sparta Prag'ta ön liberoydu.

http://www.worldfootball.net/report/champions-league-2005-2006-gruppe-b-sparta-praha-ajax-amsterdam/

Udinese'de de ön liberoydu. Adamı alıp stoper yaptık sonra niye bu kadar gol yediriyor aradan kaçırıyor dedik :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı worns

Sivok Sparta Prag'da ilk çıkış döneminde ön libero oynuyordu fakat kısa Udinese dönemi ve milli takım dahil 10 yıldır stopere evrilmiş durumda. Oyun tarzı oturduktan sonra özellikleri de değişti zaten.

Sivok bizdeki ilk yılında Denizli tarafından önliberoda denenmişti. Cisse-Sivok oynamışlığımız var. Ancak hem yumuşak hem de yaratıcılık olarak zayıf bir ikili çıkmıştı ortaya. Hatta ilk sezonları için konuşursak Zapo daha çok beğeniliyor, Sivok fazla tutulmuyordu. Aynı yılın devre arası Ernst alındı. Ernst-Cisse ikilisi şampiyonluk getirdi. Sivok'ta o dönem stoperde görev almaya başladı ve Zapo'yu önce kulübeye sonra da Bursa'ya yolladı.

O sezonu hatırlayınca Edouard Cisse'nin de iyi olduğunu anımsadım. Sert bir ön libero değildi ama oyun görüşü, alan kapatma özellikleri üst düzeydi. Başarılı bir sezon geçirdi. Ertesi sene yanlış bir kararla yollar ayrıldı. Cisse'nin Monaco'yla ŞL finali oynamışlığı vardı hatta Mourinho'nun ilk çıkışını yaptığı yıl Porto'ydu rakipleri ve kaybetmişlerdi. Cisse Marsilya'ya gitti orada da ilk 11 oyuncusu oldu. Biz yerine Fink'i aldık. Çok kötü bir oyuncu değildi ancak yaratıcılık anlamında Cisse'nin yerini dolduramamıştı.

Konuyu dağıttım ama iyi bir fırsatı da Denizli dönemi kadrosunu sonraki sene Nihat, Tabata gibi transferlerle mahvederek kaçırmıştık.

Çevrimiçi Necmi

Beni bilen bilir , Moderasyonada alinabilirim forumdanda atilabilirim ama Yeri gelince lafimi kimseden esirgemem !!
Q7 ye 1.2 milyon Bonservis verilecek diye ortaligi yikanlar bugun Ozan tufan icin Necip + Pektemek + Ismail + 4 Milyon verelim diyor !! Bende diyorumki bu ne perhiz bu ne lahana tursusu..
Ne Ozanmis yahu vallahi Pes billahi Pes ..
Ne diyeyim Ins gelirde muylu olursunuz..
fururum seni  :bandit:

Burada haklsin @Necmi abi
Bu adam Ulkesinde ve Italyada Hep On liberoydu stoper olarak Bir kac mac oynamisligi vardi stoper olarak bize geldi Mosyo Sinan Engin onu stoper yapti :bandit:
Bize gelmeden once milli takimda oynamiyorduki @Necmi abi oyuzden Libero olarak oynamamistir Milli takiminda :D
Liberodam devsirme oldugu icinde surekli arkaya adam kaciriyor ve Pozisyon bilgisi oldukca zayif , Fakat paslari ve hava toplari iyi kademeside iyi Tipik bir on libero iste abi..
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 00:44:01 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı TALAT

Sivok Sparta Prag'da ilk çıkış döneminde ön libero oynuyordu fakat kısa Udinese dönemi ve milli takım dahil 10 yıldır stopere evrilmiş durumda. Oyun tarzı oturduktan sonra özellikleri de değişti zaten.

Sivok bizdeki ilk yılında Denizli tarafından önliberoda denenmişti. Cisse-Sivok oynamışlığımız var. Ancak hem yumuşak hem de yaratıcılık olarak zayıf bir ikili çıkmıştı ortaya. Hatta ilk sezonları için konuşursak Zapo daha çok beğeniliyor, Sivok fazla tutulmuyordu. Aynı yılın devre arası Ernst alındı. Ernst-Cisse ikilisi şampiyonluk getirdi. Sivok'ta o dönem stoperde görev almaya başladı ve Zapo'yu önce kulübeye sonra da Bursa'ya yolladı.

O sezonu hatırlayınca Edouard Cisse'nin de iyi olduğunu anımsadım. Sert bir ön libero değildi ama oyun görüşü, alan kapatma özellikleri üst düzeydi. Başarılı bir sezon geçirdi. Ertesi sene yanlış bir kararla yollar ayrıldı. Cisse'nin Monaco'yla ŞL finali oynamışlığı vardı hatta Mourinho'nun ilk çıkışını yaptığı yıl Porto'ydu rakipleri ve kaybetmişlerdi. Cisse Marsilya'ya gitti orada da ilk 11 oyuncusu oldu. Biz yerine Fink'i aldık. Çok kötü bir oyuncu değildi ancak yaratıcılık anlamında Cisse'nin yerini dolduramamıştı.

cisse marsilyaya gitti marsilya şampiyon oldu biz hala olamadık :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Beni bilen bilir , Moderasyonada alinabilirim forumdanda atilabilirim ama Yeri gelince lafimi kimseden esirgemem !!
Q7 ye 1.2 milyon Bonservis verilecek diye ortaligi yikanlar bugun Ozan tufan icin Necip + Pektemek + Ismail + 4 Milyon verelim diyor !! Bende diyorumki bu ne perhiz bu ne lahana tursusu..
Ne Ozanmis yahu vallahi Pes billahi Pes ..
Ne diyeyim Ins gelirde muylu olursunuz..

Cesaret ile delilik arasında çok ince bir çizgi var sen çok zorlama yine de :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

vur abi ben sana içerde bakarım don atlet sigara getirirm :D

Çevrimdışı Çağrı

Bacağına sapla bırak Necmi abi ders olsun dönerse bizimdir :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben her daim zayıftan yanayımdır, o yüzden beşiktaşlıyım. O yüzden yunus emre destekçisiyim ben bundan sonra.  :D :D

Çevrimdışı Çağrı

Ben her daim zayıftan yanayımdır, o yüzden beşiktaşlıyım. O yüzden yunus emre destekçisiyim ben bundan sonra.  :D :D

Tamam o zaman aldığı moderasyonları paylaştırırız ikinize bundan sonra :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Cesaret ile delilik arasında çok ince bir çizgi var sen çok zorlama yine de :D
:D :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Ah ah şu Ospina'yı zamanında alacaktık 10 yıl kaleci sorunumuz olmayacaktı :icool:

Başkan 6 takside bölerek falan alamaz mı acaba :kop:
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2015, 00:49:33 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

ama armağan burda yanlış tahlil yaptın zayıf olan biziz adam hepimizi ipe diziyor

Çevrimdışı Çağrı

Ah ah şu Ospina'yı zamanında alacaktık 10 yıl kaleci sorunumuz olmayacaktı :icool:

Acaba başkan 6 takside bölerek falan alamaz mı acaba :kop:

diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş'ta Fulya forumda Yunus Emre ulan  :busted_cop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

http://www.milliyet.com.tr/bilic-bilerek-elenmis-besiktas-2099041-skorerhaber/  :evillol:

Habere pek inanmasamda. Elenmesinin altında öyle birşey yattığına ben de inanıyorum.

Çünkü adamların PL'de adamların UEFA'dan dolayı yaşayabileceği sıralama kaybı UEFA'dan gelen para kurutmuyor. O derece bir para.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık  :D
Forumu Yunus Emre'nin gazabından kurtarmaya çalışıyorum çaktırma :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1)Ozan atiba sosa töre q7 gomez. 
2) topal souza diego nani sow rvp
3) selçuk bilal(hamit) sneijder podolski yasin burak
 En sağlam 6 lı sizce hangisi arkadaşlar ?

Çevrimdışı TALAT

Habere pek inanmasamda. Elenmesinin altında öyle birşey yattığına ben de inanıyorum.

Çünkü adamların PL'de adamların UEFA'dan dolayı yaşayabileceği sıralama kaybı UEFA'dan gelen para kurutmuyor. O derece bir para.  :lol:

bu arada yarın arsenal-bilic macı var. izlemek lazım.