2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895730 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi mayguntr

Ozan için Mustafa + İsmail + 6 M değer bence çünkü o  6M'in yarısı Mustafa ve İsmail'in maaşı olarak kabul edilebilir. Ozan bir sene ŞL görse 10-15 arası okutulur zaten şimdiden piyasası var zaten avrupada milli takımda da oynuyor.

Ayrıca FB'nin ŞL eleme ve GS'nin şu maçını izledikten sonra net olarak söyleyebilirim ki eğer ilk haftalar çok sendelemezsek bu sene şampiyonluk şansımız geçen seneden daha fazla.

Çevrimdışı talha

Emre Taşdemir beğendim. Ama daha çok peynir ekmek yemesi lazım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oynayabiliyor olur mu olur.

Ama bize tam on numara lazım. O yüzden Hakim.  :icool:
Zannetmiyorum Dzuyi 10 Numara pozisyonunda oynatacagimizi
Gokhan.    Q7.    Dzutzsak olur Sosa da yedek kulubesine gider yada Satilir gibime geliyor gitmek istiyor kendisi sanirim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Quaresma tribünde amigo olsun diyenler bu yorumun altında buluşuyor..

Tüm statı bağıttırıyor Quaresma Quaresma diye puhahaha :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu Bursa Ömer Şişmanoğlu'nu neden istemiyor takasta? Golcüleri yok, Ömer iş yapabilir orada.

Çevrimdışı Çağatay

Kiralık Gitsin Bende İsterim Kiralık Gitmesini Ama Direk Yollamak İstiyenler Var @Cagatay Derek

Direk yollarsak hakkini yemiş oluruz
Ya bu sezon bizde yada kiralik olarak gittigi yerde gormek lazim. Ama tapusuyla gonderilmesini bemde istemem
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Emre Taşdemir beğendim. Ama daha çok peynir ekmek yemesi lazım.

Potansiyeli olduğu kesin ama dediğin gibi daha çok yolu var. Ozan gibi değil yani. Ozan sahada son derece tecrübeli bir oyuncu gibi duruyor.

Bu Bursa Ömer Şişmanoğlu'nu neden istemiyor takasta? Golcüleri yok, Ömer iş yapabilir orada.
Cunku adamlar Resmen bizle dalga Geciyorlar bize satmak istemiyorlar goruntu bu suan
Cunku Adamlar Tosun+Frei+2 milyon istiyorlar !!!
Ne diyorsunuz ozancilar??? Ozana deger ama dimi Ozanin degeri bu sonucta dimi !!! 1 yil Sonra Ozani 15 e okutup cikaririz parasini dimi :akuma: :akuma:

Çevrimdışı talha

Zannetmiyorum Dzuyi 10 Numara pozisyonunda oynatacagimizi
Gokhan.    Q7.    Dzutzsak olur Sosa da yedek kulubesine gider yada Satilir gibime geliyor gitmek istiyor kendisi sanirim..

Quaresma orta da oynayamıyor. Geçen maç çok belli etti bunu. Olursa orta da oynar. Dzsdzsudak çok ortada oynamışlığı vardır.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bazen diyorum ki hay ben bu tapatalkin..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TALAT

Cunku adamlar Resmen bizle dalga Geciyorlar bize satmak istemiyorlar goruntu bu suan
Ne diyorsunuz ozancilar??? Ozana deger ama dimi Ozanin degeri bu sonucta dimi !!! 1 yil Sonra Ozani 15 e okutup cikaririz parasini dimi :akuma: :akuma:

yunus emre her habere inanıyorsun. her habere inanacaksan daha başka teklifler de var sosyal medyada dolaşan. ama sen işine geleni ordan cımbızla alıyorsun, alın sizin istediğiniz ozan için ne istiyorlar diyorsun.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Quaresma orta da oynayamıyor. Geçen maç çok belli etti bunu. Olursa orta da oynar. Dzsdzsudak çok ortada oynamışlığı vardır.
Yalniz bisey dikkatimi cekiyor Quaresma sagda daha iyi oynuyor , Gokhanda sagda daha iyi oynuyor , Bu sezon mac icinde Gokhanla Q7 sik sik kanat degistirerek oynarlar gibime geliyor..

Çevrimdışı can1903

yunus emre her habere inanıyorsun. her habere inanacaksan daha başka teklifler de var sosyal medyada dolaşan. ama sen işine geleni ordan cımbızla alıyorsun, alın sizin istediğiniz ozan için ne istiyorlar diyorsun.
Harbi yeter artık ama yav. Ben böyle kışkırtıcı yorum okumak istemiyorum @Necmi abi.

Herkesin futbol görüşüne saygı duyulması lazım yav.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Her habere inanması farklı insanalrı suçladığı olay ise komedi. Yine moderasyona gidecekte haberi yok.  :lol:

Çevrimdışı can1903

En iyisi orta saha transferi yapmıyalım biz.. Hiç kimseyi beğenmiyoruz..

Sponsorla Realden Kroos Modric kovalayalım.

Çevrimiçi mayguntr

Frei milli takım seviyesinde nerde oynuyor ? Ligde kaç maça çıktı ? Ne kadar istatistiği var ? Kerim 2 yaş büyük nerdeyse Ozan'dan. Kerim potansiyele sahip , Ozan ise bu potansiyelini ortaya çıkarmaya başlamış biri ,  Tosun + Frei + 2 tabi ki tartışmasız saçma bir teklif ama hadi ben iki post önce yaptığım teklifi arttırıyorum  :D Mustafa + İsmail + Necip + Frei(Kiralık) + 4 Milyon

E abi sizde inaniyorsunuz ama :evillol:
Her ozan Twitine heyacan yapiyorsunuz ki benim yazdigim. Teklif bursa yonetiminin bizzat acikladigi teklifdi..
Bizzat Birsa baskani demedimi Cenk + Kerim + 2 milyon istedik diye???
Demekki hala vazgecmediler bu dusuncelerinden...

Çevrimdışı TALAT

En iyisi orta saha transferi yapmıyalım biz.. Hiç kimseyi beğenmiyoruz..

Sponsorla Realden Kroos Modric kovalayalım.

valla sonunda başkan da diyecek başlarım sizin orta sahanıza yok size transfer falan :D

Çevrimdışı Efe

ozanın kap pazartesi gelebilir o gelmezse inlerin kapa gelecek içime doğdu :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Frei milli takım seviyesinde nerde oynuyor ? Ligde kaç maça çıktı ? Ne kadar istatistiği var ? Kerim 2 yaş büyük nerdeyse Ozan'dan. Kerim potansiyele sahip , Ozan ise bu potansiyelini ortaya çıkarmaya başlamış biri ,  Tosun + Frei + 2 tabi ki tartışmasız saçma bir teklif ama hadi ben iki post önce yaptığım teklifi arttırıyorum  :D Mustafa + İsmail + Necip + Frei(Kiralık) + 4 Milyon

Ozanın üstüne para almışız gibi olmuş iyiymiş. :)

Çevrimdışı can1903

Taffarel-Muslera ile basa cikmak icin Cordoba-Ospina'yi kollarindan tutup getirmeliydin.

Çevrimdışı TALAT

E abi sizde inaniyorsunuz ama :evillol:
Her ozan Twitine heyacan yapiyorsunuz ki benim yazdigim. Teklif bursa yonetiminin bizzat acikladigi teklifdi..
Bizzat Birsa baskani demedimi Cenk + Kerim + 2 milyon istedik diye???
Demekki hala vazgecmediler bu dusuncelerinden...

haberleri, twitleri burda paylaşıyoruz ama hepsine inanmıyoruz. o kadar çok bilgi kirliliği var ki zaten istesen de inanamazsın. ama ben kendi adıma söyleyim gördüğüm bütün haberleri paylaşıyorum ayırıp ayırıp değil

Taffarel-Muslera ile basa cikmak icin Cordoba-Ospina'yi kollarindan tutup getirmeliydin.
Of Of Of naprin sen ya...
Harika olurdu gercekten...

Çevrimdışı Efe

ozancılar inlerciler falan hikaye yunus emre her habere inanma beğenen var beğenmeyen var insanları sana cevap verecek duruma sokuyorsun kışkırtıcı ve sonu kötüye gidecek mesajlardan kaçın :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Neo Nesil

Galatasaray'ın oyuncu alacak hali mi var arkadaşlar ne Ozan'ı ?

Para yok İbralar Ozanlar milletin aklıyla dalga geçiyorlar. Podoslki'yi Çaykur sponsorluğu ile güçbela getiren takım mı 6-7 milyon euro verecek Ozan'a?

Tamamen Gs itibar olarak zedelenmesin diye yapılan temaslar ve haberler.

harbi mi? kaynak varmı bununla ilgili?