2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904898 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Bu arada Ozan Tufan düz topçu diyenler faiktir tşk iyi akşamlar..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Bizim paramiz var derken :alala:
Bzi fenerle karistirdin sanirim...
5 tane ust duzey oyuncuya toplam 6.25 milyon € odeyen baskanin bir tane Ozana 6 milyon odeyecegini ciddi ciddi dusunuyormusunuz gercekten :alala:
Ayrica Gs ninde artik parasi var , 15 milyon € kazandilar Fb sayesinde :s20: :s20:

He he 15 milyonu da nakit aldılar zaten. :)

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamaya çalışıyorum genelde.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu sezon ozi formayi alir sosadan
tek forvet oynayacaksak ozi ve sosayı birlikte oynatıp tek ön libero kullanmalıyız bence. Özellikle türkiye liginde ya çift forvet olmalı ya da sosa ve ozi birlikte oynamalı. geçen yıl ozi çok az oynamasına rağmen 10 asist yaptı. bence ilk 11 de başlamalı. iyi hücum edip maçları kısa zamanda kopramalıyız. aksi halde Bilic zamanındaki gibi gereksiz puan kayıpları yaşayabiliriz.

Çevrimdışı Çağrı

Sosa da mücadeleci lider falan ama 40 maç 90 dakika oynasa 8-10 gol 8-10 asist yapamaz gibi geliyor bana.

Maalesef bence de öyle kutuya girmiyor çünkü.

4-2-3-1 de mecbur skorer olması o pozisyonun. 4-3-3 oynasak kanatlarda kanat değil de forvet olsa oynatma ama öyle durumumuz da yok.

Umarım bu sene yapar 10-10
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sivok ön libero mu güldürme beni

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca Gs her halükarda oyuncu satmak zorunda diye biliyorum tabi emin değilim bu konuda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ozan resmen kılını kıpırdatmıyor. Yarın kadro dışı bırakılıp 1-2 güne açıklanırsa şaşırmayın.

Hiç risk almıyor resmen al ver al ver.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sosa da mücadeleci lider falan ama 40 maç 90 dakika oynasa 8-10 gol 8-10 asist yapamaz gibi geliyor bana.
Rahat yapar

Çevrimdışı Çağrı

Sivok ön libero mu güldürme beni

Sivok bize gelmeden önce ön liberoydu Onur haklı o konuda.

Sinan Engin akıllısı stoper yaptı onu.

Prag ve Udinese'de 10 maç bile stoper oynamadı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

lan emre sakatladı adamı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı mehmetthedum

Aha sakatladılar sabiyi..

:akuma:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Deniz

Ozan sakatlandi kalkar umarım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

ne yaptın ulan Ozana elim ayağım titriyor
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ozan düz topçu falan diyenler vardi..

Bu çocuk çok farklı özellikleri olan dikine oynayan adam eksilten güçlü.

Çevrimdışı mellfred

Bursaspor'un sol bekleri ismail'den iyi diyen arkadaşları kınıyorum. Bursanın sol beki tam bir amatör.

Çevrimdışı TALAT

ohhhwwwsşşşşş yokmuş bişeyi :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ilhan mansız

vitaminsizin yaptığına bak

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sivok bize gelmeden önce ön liberoydu Onur haklı o konuda.

Sinan Engin akıllısı stoper yaptı onu.

Prag ve Udinese'de 10 maç bile stoper oynamadı.
Ön libero oynadiysa bile çok yanlış:)

Çevrimdışı Ersoy

Allah'tan bir şeyi yok.Demek ki gsye gitmemiş.Hiç kimse böyle bir şeye izin vermez gsye gidecek olsa.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

tek forvet oynayacaksak ozi ve sosayı birlikte oynatıp tek ön libero kullanmalıyız bence. Özellikle türkiye liginde ya çift forvet olmalı ya da sosa ve ozi birlikte oynamalı. geçen yıl ozi çok az oynamasına rağmen 10 asist yaptı. bence ilk 11 de başlamalı. iyi hücum edip maçları kısa zamanda kopramalıyız. aksi halde Bilic zamanındaki gibi gereksiz puan kayıpları yaşayabiliriz.
Aynen bu kesinlikle denenmeli.
Ama sosa surekli sakatlaniyor ,uzun mac trafigini kaldırabilecegini dusunmuyorum..
Senol hoca bu sene cok alternatif kullanacaktir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Ozan'ı herkes bizden görüyor sanırım artık tepkilere bak  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Tek ön libero işi yattı. Onu oynamak için Topal vb lazımdı Ozanı alıyorsak 2li oynayacağız demektir. seneye

Ozan    Tolgay
       Sosa

olur fakat ben Sosa'nın arjantine aldığımızın üstüne fiyatla satıp daha kreatif bir oyuncunun getirilmesi taraftarıyım. Çok şey isteyeceğim belki ama Alex'e yakın skorerlik Sosa kadar mücadeleci biri.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bursaspor'un sol bekleri ismail'den iyi diyen arkadaşları kınıyorum. Bursanın sol beki tam bir amatör.
bugün için kesinlikle katılıyorum. çık tecrübesiz olduğu belli, yalnız oyun anlayışı fena değil, kendini geliştirebilecek bir oyuncuya benziyor

Çevrimdışı Çağatay

Ozan oynamiyor diyoduk o halde bile sakatliyolardi adami
Seref yoksunu e. Colak
Versinler bakalim şu hareket icin 3 mac ceza
Tam asil tendonunun oraya taban girdi karekter yoksunu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ozan bizim oyuncumuz da benim mi haberim yok :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…