2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12901513 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşlı; Beşiktaş'ın resmen istediği, teklif yaptığı, oyuncuyla anlaştığı bilindiği transferi Galatasaray'a gidecek olarak tahmin ederken neyi düşünür?
Gs nin resmi teklif yaptigini bizzat ertuğrul saglam aciklamadimi??
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Gs transfer dönemindeki psikolojik geri kalmışlık hissini ozanla giderebilir. Fazla duygusallaşmayalım.

Adamların parası yok bizim var. 20 yaşındaki potansiyelli oyuncunun Türkiyede gelmek isteyeceği tek kulüp Beşiktaş, oyuncuyla anlaşmışız gelmek istiyor

Doğru biz duysallaşmışız.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ertuğrul hocanın dünkü açıklamaları+Gs yönetiminin Bursa ile Ankara'da görüşmesi+Fb'nin elenmesiyle Gs'nin eline geçen para.Bizim ne kadar ve kimi verdiğimizi bilmiyorum herkes farklı konuşuyor net bir şey olmadığı belli.Ama istedikleri rakama çıkarlarsa Bursa Gs'ye satar.Bize satarlarsa taraftarlarından yiyecekleri tepkiyi biliyorlar.

Çevrimdışı TALAT

gs resmi teklif yapmamış sadece sormuş uygun mu diye. biz ise resmi teklif yaptık
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Ertuğrul Sağlam neden çıkarmıyor o zaman? Ben sanmıyorum anlaşma olduğunu.

Ozan'la anlaşma var kulüple yok henüz.

Ertuğrul'un yerine koyabileceği adam yok bir de her şeye rağmen vazgeçmek istemiyor bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gastro

Ozan oyunuyla da vücut diliyle de gitmek istiyorum diyor.

Yakında bitiririz transferi.

İş bitti. Aman bu saatten sonra herhangi bir sakatlık yaşamayayım. Haftaya da yeni takımımla ilk maça çıkacağım enerjimi tasarruflu kullanayım der gibi bir hali var....

Çevrimdışı Türkay

Ve teklifin reddedildiğini de bizzat Ertuğrul Sağlam söyledi. 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Adamların parası yok bizim var. 20 yaşındaki potansiyelli oyuncunun Türkiyede gelmek isteyeceği tek kulüp Beşiktaş, oyuncuyla anlaşmışız gelmek istiyor

Doğru biz duysallaşmışız.
Bizim paramiz var derken :alala:
Bzi fenerle karistirdin sanirim...
5 tane ust duzey oyuncuya toplam 6.25 milyon € odeyen baskanin bir tane Ozana 6 milyon odeyecegini ciddi ciddi dusunuyormusunuz gercekten :alala:
Ayrica Gs ninde artik parasi var , 15 milyon € kazandilar Fb sayesinde :s20: :s20:

Çevrimdışı can1903

Ozan Tufan bitmiş Okeye döner :)

RELAX!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray'ın oyuncu alacak hali mi var arkadaşlar ne Ozan'ı ?

Para yok İbralar Ozanlar milletin aklıyla dalga geçiyorlar. Podoslki'yi Çaykur sponsorluğu ile güçbela getiren takım mı 6-7 milyon euro verecek Ozan'a?

Tamamen Gs itibar olarak zedelenmesin diye yapılan temaslar ve haberler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

İş bitti. Aman bu saatten sonra herhangi bir sakatlık yaşamayayım. Haftaya da yeni takımımla ilk maça çıkacağım enerjimi tasarruflu kullanayım der gibi bir hali var....

aman ali rıza bey keyfimiz kaçmasın gibi hali :D

Çevrimdışı can1903

Para yok İbralar Ozanlar milletin aklıyla dalga geçiyorlar. Podoslki'yi Çaykur sponsorluğu ile güçbela getiren takım mı 6-7 milyon euro verecek Ozan'a?

15 Ağustosa kadar transfer yapamazlar FFP VAR
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Bursa başkanı ile Gs başkanı Ankara'da Volkan Şen için görüşmüştür dün Aspor'da son dakika olarak verdiler çünkü.

Ayrıca E.Sağlam basın toplantısında Hamza'nın Ozan'ı istediğini fakat vermediklerini ve konunun kapandığını söyledi.

O yüzden Gs'nin alabileceğinden korkmayın.Bizim verdiğimiz ücretlere de çıkamazlar.

Tabi yine de elimizi çabuk tutup bu işi bittmeliyiz.
:)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Ozan a gelince makul bir fiyatla alınabilirse bize faydalı olabileceğini düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 22:24:57 Çağrı ]

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan'la anlaşma var kulüple yok henüz.

Ertuğrul'un yerine koyabileceği adam yok bir de her şeye rağmen vazgeçmek istemiyor bence.

Anladım. Ertuğrul Sağlam'ı itici bulurum zaten. Ozan gitmek istemesine rağmen takımda tutarsa iyice sinir olacağım.

Çevrimdışı Çağrı

15 Ağustosa kadar transfer yapamazlar FFP VAR

15'inden sonra da yapamazlar merak etmeyin. Tamamen itibarı kurtarma çabaları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

az once bir arladasa soyledim bizim varmi 6-7 milyon odyecek paramiz hep ayni seyi yapiyorsun uz Gs nin parasi yokmus bizim altin madenimiz var zaten  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Onun da bir bitmedi ağrısı sızısı
Bu sezon ozi formayi alir sosadan
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

az once bir arladasa soyledim bizim varmi 6-7 milyon odyecek paramiz hep ayni seyi yapiyorsun uz Gs nin parasi yokmus bizim altin madenimiz var zaten  :bandit: :bandit:

var demek ki teklif ediyoruz. şirketin muhasebesini sen mi tutuyorsun. zorla adamı söyletiyorsun ama @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Çağrı

Yunus Emre önce düşün be abicim yazmadan.

Senin daha 13 milyon harcayacak bütçen var. Zaten peşin vermiyorsun parayı önemli olan taahhüt edebilmen bu rakamı. Biz ederiz alacağımıza karşılık.

Adamlar ne taahhüt edebilir ne teklif yapabilir. Yok çünkü oyuncu satamadılar satmadan alamıyor. Çaykur sponsorluğunda Podolski almış adamdan bahsediyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu sezon ozi formayi alir sosadan

Hiç sanmıyorum Oğuzhan her zaman yedek kalacak gibi geliyor bana bu takımda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ozan a gelince makul bir fiyatla alınabilirse bize faydalı olabileceğini düşünüyorum.
4milyon€ +pektemek (-1.5m €) +necip (-1m€) ile 1.5 milyon € ya alabiliriz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Şu ana kadar yanılmıyorsam 6-6.5 m euro civarında bir para harcadık.

Eğer doğru biliyorsam 11.5-12 m euro daha harcayabilme durumumuz var.

Nasıl paramız yok peki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Farkına herkes varsın diye yazıyorum. Gs 6 milyonluk oyuncu satmış 4 milyonluk oyuncu almış.

FFP den dolayı tonla maddesi var sadece bizim gibi açıklamıyorlar itibarlarından korkup.

Ozan'a ödeyebilecekleri sadece 2 milyon var buyursunlar alabiliyorlarsa alsınlar.

Gs'nin eksiye düşme hakkı yok çünkü zaten taahhüt ettiğinden bile 20 milyon euro açığı var hesaplarında hala seneye Avrupa'ya gidemeyeceğim diye kılını kıpırdatamıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Hiç sanmıyorum Oğuzhan her zaman yedek kalacak gibi geliyor bana bu takımda.

Sosa da mücadeleci lider falan ama 40 maç 90 dakika oynasa 8-10 gol 8-10 asist yapamaz gibi geliyor bana.