Aynen, zaten internette aratirsan kimilerine gore 6 milyon kimilerine gore 7 milyon, Bursa gazetelerine gore ise 10-12 milyon teklif yapmis guya Valencia. Yalan bariz, Ingilizce hic bir kaynakta yok boyle bir teklif. Ha bir de su var, Senol Gunes gencleri parlatiyor falan, bizde zaten Necip var, Eslem var. Necip'i sag bek, stoper, orta saha her yerde oynatarak gelisimini koreltti Bilic. Senol Gunes Necip'i de ust seviyelere cekebilir. Neticede belli ozellikleri var Necip'in en onemlisi disiplinli ve caliskan. 24 yas futbolcunun gelisimi icin FM'cilere gore imkansiz olsa da gercekte hic de gec degil. Transfer olmazsa bir Necip surprizi de olabilir bu sezon.
Necipin bu saatten sonra Gelisecegini bende sanmıyorum hocam , Fakat Yetenekleri kisitlida olsa Mevkiisinde Defansif anlamda Idare eder Necip ama ofansif katki Sifir..
Bu arada Dunden beri Sizin hesabinizin Benim 2.ci hesabim olduğunu dusunuyor bazi Forum üyeleri

Sanirim Fikirlerimizin hemen hemen ayni olmasindan kaynaklanıyor bu durum Ama Aklin yolu 1 dir ...
Ozan 6 milyon etmez , 0na verilecek 6 milyon haramdir gunahtir yaziktir..
Dedigim gibi Ona 6 milyon vermektense Eldeki oyuncularla devre arasina kadar idare ederim daha iyi ..
Besiktasin parasi degerlidir YD dönemi bitti artik , O bosa harcanan milyon € lar dönemi de sona erdi !!!
Benim Bildigim Fikret Baskan Ozani almaz Hele 6 milyon hayatta vermez vermemelide..
Eger bu parayi gercekten verirse 3 yillik baskanlik dönemindeki en buyuk Transfer hatasini yapmis olacak benim gozumde
@BesiktasTaraftari