2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906720 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baskasindan 3 bizden 5 istemekten degil, bunlar iyi alismislar buyuk kulupleri yolmaya. Ne kadar yukseltirlerse kar. Yabanci siniri kalkmisken enayi miyiz gidip Anadolu'dan bu paralara adam alalim. Sinir varken gittik Tolgay'i, Gokhan'i, Kerim'i, Veli'yi getirdik yok pahasina simdi gidip Bursa'ya mi bu parayi verecegiz?

Turkiye'de yalniz bonservisler degil, oyuncu maaslari da sismis durumda. Pektemek gibi bir adam 1.5 milyon euro uzerine oynuyor, Sabri 2 milyona yakin. Bu kismen de bu sacma sapan bonservislerden dolayi boyle, adama 6 milyon bonservis verince maasina da 1.5-2 normal sayiliyor. Boyle devam etsin 3-5 seneye Ozan turu adamlar gercek degerleri olan 2-2.5 milyon bandina dusecek. Yani dusunun Brezilya'da ne adamlar var bu paralara alinabilecek, ustelik o adamlari da alirken yuksek fiyat cekmelerine ragmen Rhodolfo gibi bir adami 3 milyona alabiliyoruz, akil kari mi 6 milyon + futbolcuyu Ozan icin vermek.
Kesinlikle Ayni fikirdeyim , Ozana Verilecek 6 milyon € Haramdir günahtır yaziktir , Avrupada 2 milyona tonla var onun gibi adam..
Ya herseyi gectim Bu Mbiayi alabilirdik , Aqulianoyi alabilirdik Le roy ferri alabilirdik Cambiassoyu alabilirdik Hemde cok daha uygun fiyata !!
Ozan Asla 6 milyonluk topcu değil neymis valencia 7 milyon teklif etmis hadi oradan 7 milyon teklif etselerdi havada takla atarak kabul ederdi Bursa , Fiyat yukseltme cabalari bunlar , Eger Gokhan inler olmazsa maca gore Serdar -Atiba , Ozi - Atiba hatta Olcay - Atiba yapariz...
Tursusunu kursunlar Ozanlarinin :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

bugünkü maçı nasıl izleyebiliriz?
Olimpiakos macini diyorsan O mac Yarin saat 21:00 da DSmartta :ok:

Çevrimdışı talha

biz bu ara neden maç yapmadık açıkcası en az ikş maç daha yaparız diye bekliyordum ben

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

Maltepe park a gelmek zormu geliyor 10 dakika orda kartal yuvası var

hocam zaten istanbul noktalarına baktım kartal yuvasının, maltepe carrefourda da varmış... ben yok diye biliyordum...

gene de sağolun...

Çevrimdışı Neo Nesil

Kesinlikle Ayni fikirdeyim , Ozana Verilecek 6 milyon € Haramdir günahtır yaziktir , Avrupada 2 milyona tonla var onun gibi adam..
Ya herseyi gectim Bu Mbiayi alabilirdik , Aqulianoyi alabilirdik Le roy ferri alabilirdik Cambiassoyu alabilirdik Hemde cok daha uygun fiyata !!
Ozan Asla 6 milyonluk topcu değil neymis valencia 7 milyon teklif etmis hadi oradan 7 milyon teklif etselerdi havada takla atarak kabul ederdi Bursa , Fiyat yukseltme cabalari bunlar , Eger Gokhan inler olmazsa maca gore Serdar -Atiba , Ozi - Atiba hatta Olcay - Atiba yapariz...

hocam atibanın yanına oğuzhan, olcay, serdar oynayacağına necipi tercih ederim. necip en azından pres yapıyor  :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Olimpiakos macini diyorsan O mac Yarin saat 21:00 da DSmartta :ok:
ben bugün sanıyordum. teşekkürler

Çevrimdışı Neo Nesil

Ayrica Pendiktede var Kartal Yuvasi @Neo Nesil 2 @Necmi abi
Pendikle - Kartal Arasi 10 dakika :bandit:

ben uğur mumcuda oturuyorum kardeş

uğur mumcu kartal arası 35 dk.

kartaldan pendik arası 30 dk

65 dakikada pendiktesin, bana yakın falan değil...

uğur mumcuda carrefour servisi geçiyor. binersin 15 dakikada carrefourdasın...

65-15=50 50 dakikan da cepte...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Aynen, zaten internette aratirsan kimilerine gore 6 milyon kimilerine gore 7 milyon, Bursa gazetelerine gore ise 10-12 milyon teklif yapmis guya Valencia. Yalan bariz, Ingilizce hic bir kaynakta yok boyle bir teklif. Ha bir de su var, Senol Gunes gencleri parlatiyor falan, bizde zaten Necip var, Eslem var. Necip'i sag bek, stoper, orta saha her yerde oynatarak gelisimini koreltti Bilic. Senol Gunes Necip'i de ust seviyelere cekebilir. Neticede belli ozellikleri var Necip'in en onemlisi disiplinli ve caliskan. 24 yas futbolcunun gelisimi icin FM'cilere gore imkansiz olsa da gercekte hic de gec degil. Transfer olmazsa bir Necip surprizi de olabilir bu sezon.

Ozmaan haklisin ben Kartal Merkezi Baz aldim  :ok: :ok:

Ben Baskana guveniyorum , Baskan Gercekten Besiktasin parasini sokaga atmam doyorsa ki diyor Ozana 6 milyon Vermez

herkes aynı şeyi söylüyorken inş bir terslik çıkmaz
Cikmasi icin Dua ediyorum
Besiktasin Cope gidecek veya Bursaya gidecek Degil 6 milyonu tek kurusu dahi yok !!

Çevrimdışı TALAT

Besiktasin Cope gidecek veya Bursaya gidecek Degil 6 milyonu tek kurusu dahi yok !!

bir şeyi 40 kere söyleyince olur diyorsun yani :D

Çevrimiçi Necmi

kartal pendik 30 dakika  :nerd:  yürüyerekmi gidiyorsun :D
ama maltepe park daha kolay olur

Aynen, zaten internette aratirsan kimilerine gore 6 milyon kimilerine gore 7 milyon, Bursa gazetelerine gore ise 10-12 milyon teklif yapmis guya Valencia. Yalan bariz, Ingilizce hic bir kaynakta yok boyle bir teklif. Ha bir de su var, Senol Gunes gencleri parlatiyor falan, bizde zaten Necip var, Eslem var. Necip'i sag bek, stoper, orta saha her yerde oynatarak gelisimini koreltti Bilic. Senol Gunes Necip'i de ust seviyelere cekebilir. Neticede belli ozellikleri var Necip'in en onemlisi disiplinli ve caliskan. 24 yas futbolcunun gelisimi icin FM'cilere gore imkansiz olsa da gercekte hic de gec degil. Transfer olmazsa bir Necip surprizi de olabilir bu sezon.
Necipin bu saatten sonra Gelisecegini bende sanmıyorum hocam , Fakat Yetenekleri kisitlida olsa Mevkiisinde Defansif anlamda Idare eder Necip ama ofansif katki Sifir..
Bu arada Dunden beri Sizin hesabinizin Benim 2.ci hesabim olduğunu dusunuyor bazi Forum üyeleri :D
Sanirim Fikirlerimizin hemen hemen ayni olmasindan kaynaklanıyor bu durum Ama Aklin yolu 1 dir ...
Ozan 6 milyon etmez , 0na verilecek 6 milyon haramdir gunahtir yaziktir..
Dedigim gibi Ona 6 milyon vermektense Eldeki oyuncularla devre arasina kadar idare ederim daha iyi ..
Besiktasin parasi degerlidir YD dönemi bitti artik , O bosa harcanan milyon € lar dönemi de sona erdi !!!
Benim Bildigim Fikret Baskan Ozani almaz Hele 6 milyon hayatta vermez vermemelide..
Eger bu parayi gercekten verirse 3 yillik baskanlik dönemindeki en buyuk Transfer hatasini yapmis olacak benim gozumde @BesiktasTaraftari
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 19:44:07 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Necipin bu saatten sonra Gelisecegini bende sanmıyorum hocam , Fakat Yetenekleri kisitlida olsa Mevkiisinde Defansif anlamda Idare eder Necip ama ofansif katki Sifir..
Bu arada Dunden beri Sizin hesabinizin Benim 2.ci hesabim olduğunu dusunuyor bazi Forum üyeleri :D
Sanirim Fikirlerimizin hemen hemen ayni olmasindan kaynaklanıyor bu durum Ama Aklin yolu 1 dir ...

Eger bu parayi gercekten verirse 3 yillik baskanlik dönemindeki en buyuk Transfer hatasini yapmis olacak benim gozumde @BesiktasTaraftari

Necip'in defansif yonunde problem yok, fizik olarak da kuvvetli. Eksigi ileri cikislar ve vizyon. 24 yas bence cok gec degil, Senol Hoca'yla onun da gelisecegini dusunuyorum. Forum uyelerine gelince, ben bazilarina diyecek soz bulamiyorum, yok sen su musun bu musun sinir bozuyor. Hayir ne fark eder kimse kim ne onemi var? Her neyse bence transferde en buyuk hata Pektemek'e verilen maas oldu, sozlesmesi bitmek uzere olan oyuncuyla sozlesme yenilemek de bir nevi transfer sayilir. Ozan'a 6 milyon verilirse ancak bu Pektemek sozlesmesi olayina denk olur. Fakat ben de baskanin transfer isini ogrendigini ve Ozan'in bu kadar etmeyecegini bildigini dusunuyorum.

Çevrimdışı TALAT

zaten ozanla necip ve eslemi karşılaştırıyorsan anlarım ki ya ozanı ya da bizim takımı hiç seyretmemişsin.

Ama en Buyuk hata bizim taraftarimizda !!
Emin olun Bursa forumlarinda bile Ozan tufan Bu kadar Goklere cikarilmiyordur bu kadar ovulmuyordur !!
Adamlari resmen raklamini yapıyoruz !!
Neyse Ozanla olgili cok elestilsel mesaj attim degerli Yoneticimiz @Çağrı Sayfayi trolluyorum diye Ceza verebilir O yüzden daha fazla elestirmeyeyim Ozani , Bugunluk bu kadar yeter :bandit:

Çevrimdışı Ferhat Türk

demekki sen fazla renkli sitelerinde dolanıyorsun :D

gfb forumu angut.com'a çok giriyorum o yüzden herhalde :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı mehmetthedum

bu başkan sizi daha ne kadar yanıltacak da inanacaksınız. 5'e 6'ya alıyorsa , ben eminim  2-3 yıl sonra en az 9'a 10'a satar..

@Necmi abi, enaramo konusunda bir ara başkan'a yüklenmiştik, bugün kurulda ya bilerek ya da bilmeden söyledi ; enaramo'yu ertan göksu vasıtasıyla biliç efendi aldırmış inatla. Ertan göksu 2 adam daha getirmiş ama hatırlayamadı isimlerini.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 19:58:28 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

bu başkan sizi daha ne kadar yanıltacak da inanacaksınız. 5'e 6'ya alıyorsa , ben eminim  2-3 yıl sonra en az 9'a 10'a satar..

@Necmi abi, enaramo konusunda bir ara başkan'a yüklenmiştik, bugün kurulda ya bilerek ya da bilmeden söyledi ; enaramo'yu ertan göksu vasıtasıyla biliç efendi aldırmış inatla. Ertan göksu 2 adam daha getirmiş ama hatırlayamadı isimlerini.
Evet Baskanin konusmasini bende Dinledim bastan sona , Eneramoyu Bilic israrla istedigi icin aldik dedi , Bizim en buyuk hatamiz Dany di dedi ben bu transfer icin ozur de diledim zaten , Besiktasin tek kurusunu sokaga atmam dedi :ok: