Kerimmi 
ne o şimdiden quaresma oynatılacak diye baskımı başladı
formasının garanti olduğunu nerden bilyorsun yada sakatım diye 3 ay memleketine gitmeyeceğinin bir
garantisi varmı yaşadık bunları olcay hiç bir hoca tarafından kenara konacak oyuncu değil birde
bakalım bir bakmışsın kerim takasta kullanılmış kim bilebilirki kesin konuşmamak lazım sen yokken burda quaresma
adı geçmiyordu bir geldin gene sayfalar quaresma tartışmasıyla doldu ben o kadar kartal yuvasına gittim
bu güne kadar hiç sırt numarası yazılı forma görmedim benim gördüğüm formalar hep arkası boş oluyor
nasıl oluyorda quaresma yazılı formalar daha fazla satılıyor anlamış değilim ama nasılsa maçlar başlayacak
bende elime bir odun alacağım sonra milletin sırtını gösterip sana yapıştıracağım bilmiş ol
ben bu güne kadar bir şey öğrendiysem Beşiktaş taraftarı sırtı yazılı forma sevmiyor yada kendi ismini yazdırıyor
ama bu sene çubuklu forma sırtı yazılı olmazsa eksik gibi duruyor buda başka bir boyut

Taraftar Formayi aldiktan sonra Bireysel olarak 7 quaresma yazdiryormus abi , Forma numarasi belli olmadan yani belli olduktan sonrada durum değişmemiş...
Neyse onemli olan satilmasi , satilsinda arkasinda ne yazdığı cokta onemli degil...
Ayrica Senol hoca bu sene butun Hazirlik Maclarinda Kerimi ilk 11 de baslatti ve Bu senenin yildizi Kerim olacak dedi nuda demek oluyorki Kerim bu sezon Cok forma sansi bulacak bizde kanser olmaktan kurtulacaz