2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907980 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:super: :super:

Büyük halini koysaydın keşke.

"burda herşey yazılmazki Pazartesi ola hayrola" demiş. :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kerimmi  :alala:
ne o şimdiden quaresma oynatılacak diye baskımı başladı
formasının garanti olduğunu nerden bilyorsun yada sakatım diye 3 ay memleketine gitmeyeceğinin bir
garantisi varmı yaşadık bunları olcay hiç bir hoca tarafından kenara konacak oyuncu değil birde
bakalım bir bakmışsın kerim takasta kullanılmış kim bilebilirki kesin konuşmamak lazım sen yokken burda quaresma
adı geçmiyordu bir geldin gene sayfalar quaresma tartışmasıyla doldu ben o kadar kartal yuvasına gittim
bu güne kadar hiç sırt numarası yazılı forma görmedim benim gördüğüm formalar hep arkası boş oluyor
nasıl oluyorda quaresma yazılı formalar daha fazla satılıyor anlamış değilim ama nasılsa maçlar başlayacak
bende elime bir odun alacağım  sonra milletin sırtını gösterip sana yapıştıracağım bilmiş ol
ben bu güne kadar bir şey öğrendiysem Beşiktaş taraftarı sırtı yazılı forma sevmiyor yada kendi ismini yazdırıyor
ama bu sene çubuklu forma sırtı yazılı olmazsa eksik gibi duruyor buda başka bir boyut
:D :D
Taraftar Formayi aldiktan sonra Bireysel olarak 7 quaresma yazdiryormus abi , Forma numarasi belli olmadan yani belli olduktan sonrada durum değişmemiş...
Neyse onemli olan satilmasi , satilsinda arkasinda ne yazdığı cokta onemli degil...
Ayrica Senol hoca bu sene butun Hazirlik Maclarinda Kerimi ilk 11 de baslatti ve Bu senenin yildizi Kerim olacak dedi nuda demek oluyorki Kerim bu sezon Cok forma sansi bulacak bizde kanser olmaktan kurtulacaz :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

:D :D
Taraftar Formayi aldiktan sonra Bireysel olarak 7 quaresma yazdiryormus abi , Forma numarasi belli olmadan yani belli olduktan sonrada durum değişmemiş...
Neyse onemli olan satilmasi , satilsinda arkasinda ne yazdığı cokta onemli degil...
Ayrica Senol hoca bu sene butun Hazirlik Maclarinda Kerimi ilk 11 de baslatti ve Bu senenin yildizi Kerim olacak dedi nuda demek oluyorki Kerim bu sezon Cok forma sansi bulacak bizde kanser olmaktan kurtulacaz :ishock:
Taraftar mı belirliyor 11'i?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Taraftar mı belirliyor 11'i?
Cidden Olcayin bircok macta 11 de baslayacagina inanıyormusunuz :alala:

Çevrimdışı talha

Bu işler belli olmaz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Yav dzsudzsak alınınca olcay hiç forma göremeyecek ama quaresma görebilecek mi? İki kanatla oynuyoruz he bek oynarsa bilemem :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Easthanbool

İyi olan formayı kapar iş bu kadar basit tartışmaya bile gerek yok  :bandit:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TALAT

Önce soruna cevap vereyim.Evet t-shirtlerden klube daha fazla para geliyor.Bende bu kartal yuvası etkinliğinde forma dışında bütçemin yettiği kadar alışveriş yapacağım.İkincisi takımın topçusu evet ama sen susmuyorsun.Önceki tartışmamızı hatırla karşındaki insanı dinleyebilecek ve saygı gösterecek kadar anlayışlı olmadığın için tartışmıştık seninle.Aslında yazmayacaktım çünkü ölümüne quaresma destekçisi gibi görülüyorum,bu konuda da moderasyona şikayette bulunmuştum ama dikkate alınmadı.Bugune gelirsek demeye çalıştığım neden futbolculara bakıp klube destek verip vermeyeceğini tartışıyoruz?İsimlere bakmadan elimizden geldiğince destek olmaya çalışsak daha iyi olmaz mı?

valla dostum önceki atışmalarınızı bilmem ama sen konuyu hiç anlamamışsın.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim tahminim de Q7'nin daha fazla oynayacağı yönünde. Ama bu biraz da ona bağlı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ferhat Türk

@Necmi abi fenerbahçe futbol okullarıyla ilgili sitede neden reklam çıkıyor?
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada siyah formamızı aldım ben en çok onu beğenmiştim fakat gittiğim yuva ismini de vereyim Bahçelievler metroport taki orada cenk tosun un en son giydiği tişörtleri bulamadım. O yüzden sadece forma alıp geldim. Ayrıca yuvalar evet son birkaç yılda çok gelişti fakat daha da gelişmesi lazım. Ürün çeşidi daha çok olmalı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karabay

Kerim her maça 11'de başladı o yüzden değişmez oldu.
Quaresma hiçbirinde 11'de başlamadı ama gene değişmez.

Çevrimiçi mayguntr

@Necmi abi fenerbahçe futbol okullarıyla ilgili sitede neden reklam çıkıyor?
Reklamlar google reklamları , sizin googleda arama yaptığınız girdiğiniz sitelere göre genelde reklam çıkar  :)

Çevrimdışı can1903

Rotasyon diye bir şey var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rotasyon diye bir şey var.

Bence de Quaresma daha fazla oynayacak gerçekçi düşünelim. Olur da Quaresma bencil hareketler yaparsa, atak keserse vs. Şenol hoca Olcay'ı o zaman oynatır.

Ya da Olcay solda, Quaresma serbest olur Sosa yerine.

https://twitter.com/FutbolArenaTR/status/630013020480122880

:alala: :alala: :alala:
Ben size bisey diyimmi , Kupa Bursanin - Ozan Gs nin al gulum ver gulum alan razi veren razi !!
Bu Seref yoksunlarindan hersey beklenir..

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/FutbolArenaTR/status/630013020480122880

:alala: :alala: :alala:
Bu adamlar haysiyet ve şereften bahsederler bir de

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Bu arada bi şey söyleyeyim :)

Topal'ın ailesi Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor ve 5 M € ya gidebilir Topal heralde..

Ben olsam yaparım bir şeyler  :tabe:

Bu arada bi şey söyleyeyim :)

Topal'ın ailesi Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor ve 5 M € ya gidebilir Topal heralde..

Ben olsam yaparım bir şeyler  :tabe:
1 Yillik sozlesmesi kalmis adama 5 Milyon € vermek :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı can1903

1 Yillik sozlesmesi kalmis adama 5 Milyon € vermek :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Kimi alıcaz yav? Ozan istemiyon Topal istemiyon orta sahanda Necip oynuyor?

İnler dersen onunda 1 senelik sözleşmesi var 4 istiyorlar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben size bisey diyimmi , Kupa Bursanin - Ozan Gs nin al gulum ver gulum alan razi veren razi !!
Bu Seref yoksunlarindan hersey beklenir..
Ozan , Beşiktaş'a gelmeyecek diye üzülüp umutsuzluğa düşme :)
Bence Bursaspor uyanık tüccar rolü oynamaya çalışıyor . Sadece pazarlığı kızıştırmaya çalışıyor . O da neredeyse artık iş işten geçmişken ...

Kimi alıcaz yav? Ozan istemiyon Topal istemiyon orta sahanda Necip oynuyor?

İnler dersen onunda 1 senelik sözleşmesi var 4 istiyorlar.
Aquloani yi kacirdik , Cambiassoyu kacirdik ve En onemlisi Mbia gibi bi adami kacirdik elde bir tek Gokhan inlerle Ozan kaldi , Ins Inler gelir...

Çevrimdışı can1903

Aquloani yi kacirdik , Cambiassoyu kacirdik ve En onemlisi Mbia gibi bi adami kacirdik elde bir tek Gokhan inlerle Ozan kaldi , Ins Inler gelir...
Aqulianiyi istesek alırdık. Cambiasso yıllık 2.2 ve 3 yıl sözleşme istedi. Mbia da ise çok büyük para verdi ts ve o adam sorunlu

Ozan , Beşiktaş'a gelmeyecek diye üzülüp umutsuzluğa düşme :)
Bence Bursaspor uyanık tüccar rolü oynamaya çalışıyor . Sadece pazarlığı kızıştırmaya çalışıyor . O da neredeyse artık iş işten geçmişken ...
Uzulmuyorumki Keske Gs alsa Ozani zil takip oynarim O derece :ishock: :ishock: :ishock: