Polemik olsun diye yazmıyorum ama Ozan a karşı çıkan arkadaş 6 m konuşuluyor diye mi karşı çıkıyorsun yoksa oyuncuya mı karşısın.
brezilya u20 den örnek vermişsin ama orda potansiyeli olan oyuncuların yanında takımlarının simgesi var r madrid valencia m.united vs orda 3 m yazıyor ya mesela teklif götür başına 1 mi koyarlar 2 mi onda kararsız kalırlar o fiyatlar hiç gerçekçi değil.
He ama bak şuna katılırım o paraya daha iyi oyuncu bulunur diyorsun doğru. Ama ozan da bilinen oyuncu potansiyeli var milli takımda alsan %80-90 en kötü aldığın fiyata satarsın. Sadece oyunu ile değerlendirme yatırım gibi düşün. Ayrıca şuan ozan ı almak demek rakiplerine gözdağı vermek demek hele gs a balyoz gibi olur. fb orta saha ve kanat alacakmış alacağı adama bağlı ama pr olarak onları geçersin ozan transferi ile.
Asıl inler için 3-3.5 konuşuluyor bence patlarsa o patlar çünkü menajeri yıllardır yolunu yapıyor Türkiye de emeklilik ikramiyesi gibi bir sözleşmenin.
Bu arada yunus emre olamaz
bu işaretleri (3 er tane kullanmıyor) 
6 milyon+ diye karsi cikiyorum. Asla o paralari edecek bir sey yapmadi. Brezilya genc millileri bir ornektir, Arjantin de olabilir, Uruguay da, yani genc potansiyelli adam ariyorsak dolu bakilacak takim var. Ha 3'er milyona Brezilya genc millilerden 2 adam almak cok daha risksizdir orasi da ayri.
Ozan Besiktas'a gelip iki macta kotu oynarsa milli takimdan aninda kesilir, Atinc mesela BJK'den gitti simdi onumuzdeki iki uc mac sonra cagrilinca daha iyi anlasilir ne dedigim. Yillardir GS'nin FB'nin copleriyle milli takim kuruluyor. Ozan'i almamiz kimseye balyoz da olmaz, kaldi ki sidik yaristirmak icin mi yapacagiz bu transferleri. FB inad etti Topuz'u aldi sonuc ortada o kazik hala cikmadi.
Kendin diyorsun daha iyilerini buluruz bu paralara diye, ben de niye bulmuyoruz diyorum. Inler gelip basarisiz olursa asil yine parasini cikarir kariyer ve sohretten dolayi. Tersine Ozan gelip de basarisiz olursa Pektemek 2 olur. Cunku kariyeri ve sohreti belli.