2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907826 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Talat abi Rhodolfo bende biraz gaddar oyuncu havası estiriyor.Resmen bebek yüzlü seri katil tipi var amcamda.Ha ama elbette Joey Barton'un biraz daha insancıl versiyonundan lazım  :lol:

rhodolfoyu bilmyiorum izleyip görücez.

ben gaddar diyince aklıma zago, ilhan, giunti falan geliyor. çaktırmadan yapacan ama hakeme ya da karşı takıma da kendini ezdirmiceksin hemen üste çıkacaksın.

mesela o tarz adamlar olsaydı geçen seneki gs maçında velinin kırmızı kartında, fb maçında emrenin küfür olayında altta kalmazdı takım :D
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 01:12:47 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Efe

bu adam çok başkaydı ya. gerçi ozanla falan karşılaştıranlar da var ama neyse
sergen her zaman segen adama Allah tarafından müthiş bir yetenek verilmiş bu tarz futbolcu artık yetişmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Giray Burak

http://www.transfermarkt.com/ruben-neves/profil/spieler/225161 benzer oyuncular kismindan bul.

Dun de Odil Ahmedov'u onermistim. Arsenal ve Fulham ilgileniyor. Ustelik Ozbek oldugundan Turk statusunde oynama durumu oluyor sanirim.
Nevesin sol bacağını verirler 6 m euro ya .4 e bölseler her parça 6 dan etti sana 24 m euro .

Çevrimdışı can1903

Serdar Sarıdağ'ın tvitlerine acil bakın.. İnşallah olur bu transfer
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Polemik olsun diye yazmıyorum ama Ozan a karşı çıkan arkadaş 6 m konuşuluyor diye mi karşı çıkıyorsun yoksa oyuncuya mı karşısın.
brezilya u20 den örnek vermişsin ama orda potansiyeli olan oyuncuların yanında takımlarının simgesi var r madrid valencia m.united vs orda 3 m yazıyor ya mesela teklif götür başına 1 mi koyarlar 2 mi onda kararsız kalırlar o fiyatlar hiç gerçekçi değil.

He ama bak şuna katılırım o paraya daha iyi oyuncu bulunur diyorsun doğru. Ama ozan da bilinen oyuncu  potansiyeli var milli takımda alsan %80-90 en kötü aldığın fiyata satarsın. Sadece oyunu ile değerlendirme yatırım gibi düşün. Ayrıca şuan ozan ı almak demek rakiplerine gözdağı vermek demek hele gs a balyoz gibi olur. fb orta saha ve kanat alacakmış alacağı adama bağlı ama pr olarak onları geçersin ozan transferi ile.

Asıl inler için 3-3.5 konuşuluyor bence patlarsa o patlar çünkü menajeri yıllardır yolunu yapıyor Türkiye de emeklilik ikramiyesi gibi bir sözleşmenin.

Bu arada yunus emre olamaz  :s20: :akuma: :steamed: bu işaretleri (3 er tane kullanmıyor)  :)

6 milyon+ diye karsi cikiyorum. Asla o paralari edecek bir sey yapmadi. Brezilya genc millileri bir ornektir, Arjantin de olabilir, Uruguay da, yani genc potansiyelli adam ariyorsak dolu bakilacak takim var. Ha 3'er milyona Brezilya genc millilerden 2 adam almak cok daha risksizdir orasi da ayri.

Ozan Besiktas'a gelip iki macta kotu oynarsa milli takimdan aninda kesilir, Atinc mesela BJK'den gitti simdi onumuzdeki iki uc mac sonra cagrilinca daha iyi anlasilir ne dedigim. Yillardir GS'nin FB'nin copleriyle milli takim kuruluyor. Ozan'i almamiz kimseye balyoz da olmaz, kaldi ki sidik yaristirmak icin mi yapacagiz bu transferleri. FB inad etti Topuz'u aldi sonuc ortada o kazik hala cikmadi.

Kendin diyorsun daha iyilerini buluruz bu paralara diye, ben de niye bulmuyoruz diyorum. Inler gelip basarisiz olursa asil yine parasini cikarir kariyer ve sohretten dolayi. Tersine Ozan gelip de basarisiz olursa Pektemek 2 olur. Cunku kariyeri ve sohreti belli.

Çevrimdışı TALAT

6 milyon+ diye karsi cikiyorum. Asla o paralari edecek bir sey yapmadi. Brezilya genc millileri bir ornektir, Arjantin de olabilir, Uruguay da, yani genc potansiyelli adam ariyorsak dolu bakilacak takim var. Ha 3'er milyona Brezilya genc millilerden 2 adam almak cok daha risksizdir orasi da ayri.

Ozan Besiktas'a gelip iki macta kotu oynarsa milli takimdan aninda kesilir, Atinc mesela BJK'den gitti simdi onumuzdeki iki uc mac sonra cagrilinca daha iyi anlasilir ne dedigim. Yillardir GS'nin FB'nin copleriyle milli takim kuruluyor. Ozan'i almamiz kimseye balyoz da olmaz, kaldi ki sidik yaristirmak icin mi yapacagiz bu transferleri. FB inad etti Topuz'u aldi sonuc ortada o kazik hala cikmadi.

Kendin diyorsun daha iyilerini buluruz bu paralara diye, ben de niye bulmuyoruz diyorum. Inler gelip basarisiz olursa asil yine parasini cikarir kariyer ve sohretten dolayi. Tersine Ozan gelip de basarisiz olursa Pektemek 2 olur. Cunku kariyeri ve sohreti belli.

kariyer ve şöhretle nasıl çıkcak 32 yaşındaki adamın parası

Çevrimdışı can1903

@BesiktasTaraftari Quaresmayı beğeniyor musun sen
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

20 yaşında 4 m euro bonservisi olan mondragondan iyi kolombiyalı kalecim kim olabilir  :alala:

Çevrimdışı Easthanbool

rhodolfoyu bilmyiorum izleyip görücez.

ben gaddar diyince aklıma zago, ilhan, giunti falan geliyor. çaktırmadan yapacan ama hakeme ya da karşı takıma da kendini ezdirmiceksin hemen üste çıkacaksın.

mesela o tarz adamlar olsaydı geçen seneki gs maçında velinin kırmızı kartında, fb maçında emrenin küfür olayında altta kalmazdı takım :D

Geçtiğimiz 1-2 senedir bizimkileri dövdüler resmen sahada.Ama bu sene işler değişti ben inanıyorum bu seneki transferler asabi ve haksızlığa tahammül edemeyen tipler tabi yinede sahada göreceğiz
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Abi bu adamın değeri 6 milyon euro. Porto'ya istiyoruz dedin mi açılışı 16 milyon eurodur bu adamın.

Yahu niye illa ki verilen tek ornege takiliyorsunuz, git orada benzeri tonla adam var. Brezilya genc milli takimina bak, Arjantin genclere bak. Ozan'a gelince Transfermarkt degeri dogru da bunlara gelince yanlis demek de ayri bir mesele. Transfermarkt'a gore Pektemek de 4.5 milyon euro. Mesele 6 milyona daha iyisi bulunur mu bulunmaz mi? 6.5 milyona Demba Ba'yi aldik, yedek diyorlar. 3.3'e Rhodolfo'yu aldik Gremio kaptani Roma Juve vs. ilgilenmis sinirlamalardan dolayi olmamis bir adam. Simdi kimi soylesek bahane bulacaklar ama ornekler ortada, 6 milyon euroya Ozan'dan iyisini bulamiyorsak zaten iflas edelim gitsin.

Çevrimdışı Ozan E.

kariyer ve şöhretle nasıl çıkcak 32 yaşındaki adamın parası

30 yasindaki Demba Ba'nin 13 milyona satilmasi gibi. 32 yasinda bu tarz adamlarin Cin, Katar gibi ulkelerde her turlu piyasasi var.

@BesiktasTaraftari Quaresmayı beğeniyor musun sen

Portekiz milli takimina yeniden girdi, Porto'yla da cok iyi sezon gecirdi. Verilen para icin degecek risktir.

Çevrimdışı TALAT

Yahu niye illa ki verilen tek ornege takiliyorsunuz, git orada benzeri tonla adam var. Brezilya genc milli takimina bak, Arjantin genclere bak. Ozan'a gelince Transfermarkt degeri dogru da bunlara gelince yanlis demek de ayri bir mesele. Transfermarkt'a gore Pektemek de 4.5 milyon euro. Mesele 6 milyona daha iyisi bulunur mu bulunmaz mi? 6.5 milyona Demba Ba'yi aldik, yedek diyorlar. 3.3'e Rhodolfo'yu aldik Gremio kaptani Roma Juve vs. ilgilenmis sinirlamalardan dolayi olmamis bir adam. Simdi kimi soylesek bahane bulacaklar ama ornekler ortada, 6 milyon euroya Ozan'dan iyisini bulamiyorsak zaten iflas edelim gitsin.

ozanda da zaten transfermarkt değerinin üstünde fiyat çektirler. ilk istedikleri nakit 10m euroydu. ama ozanın açıklamaları yüzünden ipler kopma noktasına geldi fiyat da düştü. daha kaç kere yazmak gerekiyor acaba.

Çevrimdışı TALAT

30 yasindaki Demba Ba'nin 13 milyona satilmasi gibi. 32 yasinda bu tarz adamlarin Cin, Katar gibi ulkelerde her turlu piyasasi var.

inleri o yaşta satabiliyoruz kesin olarak ama ozanı o genç yaşında ve yeteneğinde hiç bir yere gönderemiyoruz. güzel mantık

Çevrimdışı Scout

üslubuna dikkat et @Scout
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 02:22:40 Necmi ]
Pika Pika

Çevrimdışı Easthanbool

Portekiz milli takimina yeniden girdi, Porto'yla da cok iyi sezon gecirdi. Verilen para icin degecek risktir.

Senin yaşın neden 31  :naughty: :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

ozanda da zaten transfermarkt değerinin üstünde fiyat çektirler. ilk istedikleri nakit 10m euroydu. ama ozanın açıklamaları yüzünden ipler kopma noktasına geldi fiyat da düştü. daha kaç kere yazmak gerekiyor acaba.

Pektemek de 4.5 milyon euro Transfermarkt'a gore, Necip de 4 milyon. Verelim ikisini alalim Ozan'i kabul ederlerse. Olmaz mi?

Çevrimdışı can1903

Anlaşıldı Merkez. :)

Çevrimdışı TALAT

Pektemek de 4.5 milyon euro Transfermarkt'a gore, Necip de 4 milyon. Verelim ikisini alalim Ozan'i kabul ederlerse. Olmaz mi?

pektemek ve necibe o paraları veren var mı yok. o zaman değerleri o değil yanlış. ozana veren var mı var. o zaman değeri ederi odur.

ayrıca şu yazdığın yoruma da gerçekten inanıyorsan, allah sana kolaylık versin

Çevrimdışı TALAT

adam daha ucuza daha iyilerini alabiliriz diyor verdiği tek örnekte de fiyat uçuk. yok ki bir fikri bilgisi olsun.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gaston guruceaga adam midir?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TALAT

Gaston guruceaga adam midir?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdarın dediği adam bu mu abi