2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912376 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

yaw allah aşkına dunyada pektemeğe boyle ucret kim verir belki trabzon. bunun menejerle alakası falan yok tüm menejerler boyle yapar adamların işi bu ne kadar yuksek fiyata satarsa o kadar para kazanır

Aslina bakarsan uc buyukler hatta dort buyukler Pektemek benzeri adamlarla dolu. Pektemek bizde oldugundan gozumuze batiyor, aynisini Fenerliler Selcuktan, GS'liler Sabri'den cekti yillarca. Biz bu acidan en sansli takimiz, en azindan bir Pektemek var dunyalari alan. FB ve GS'de dolu bu tipler, adamlarin maasa harcadiklari bizim iki katimiz civari.

Aslinda akilli olsalar yerli maaslarini milli takim basarisina endeksleyen bir duzenleme yaparlar, iki senede maaslarin yariya dusmesini izleriz ama iste boyle Turkiye'de bu isler. Katar'in bir tik ustu zihniyet hakim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ooo Yunus emre Dökmeci de buradaymış. Merhaba BeşiktaşTaraftarı.  :lol: :lol:

Çevrimdışı brkntcnr

şenol hoca sever sorunlu oyuncuları iyi bir boateng ligi dağitır hocam fener gs yıllardır oyuncu satısı yapmıyor hep şampiyonlar su genç sevdasından kurtulmak lazım geçen sene tecrübesizlikten gittik ha pektemek gitcekse tabi ozan alınır  :evillol:
Bence takımda yine ilk 11 de en az 2-3 tane yeni yeni parlayan oyuncu olmalı. Gomez gibi adamlar da geçen yılki demba katkısı verirse astronomik bi teklif alır. Bu sene aldığımız adamlar hep kaptan hep lider. Aralara da böyle genç yetenek koyacaksın ki hem o büyüklerden birşeyler kazanabilsin.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

:D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

İP adresleri gözüküyor sanmıyorum ben ya.

Ama üslüp aynı. Hatta tartışma biçimi bile aynı. Sadece smileyler eksik.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Aslina bakarsan uc buyukler hatta dort buyukler Pektemek benzeri adamlarla dolu. Pektemek bizde oldugundan gozumuze batiyor, aynisini Fenerliler Selcuktan, GS'liler Sabri'den cekti yillarca. Biz bu acidan en sansli takimiz, en azindan bir Pektemek var dunyalari alan. FB ve GS'de dolu bu tipler, adamlarin maasa harcadiklari bizim iki katimiz civari.

Aslinda akilli olsalar yerli maaslarini milli takim basarisina endeksleyen bir duzenleme yaparlar, iki senede maaslarin yariya dusmesini izleriz ama iste boyle Turkiye'de bu isler. Katar'in bir tik ustu zihniyet hakim.
fenerde yine iyide cok saçma paralar veriliyor gsde valla benim gozumde fenerdeki selcukta gsdeki sabride pektemekten ondedir selcuk en azından her gs macında bir gol atıyordu sabride geçen sene bile baya katkı yapmıştı yalnız tabi onların çopleri bizim 3-4 katımız

bak bakalım orda ne demişim. ozan o istatistikleri şenol hoca ile yaptı. şenol hocanın şu an nerde olduğunu söylememe gerek yok heralde. anadoludan 3 büyüklere gelip de başarılı olan hiç mi oyuncu yok. sadece kötü örnekleri vererek kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. mesela benim aklıma şu an ilhan ve tümer geldi. onlara da iyi para vermiştik. bizde de iyi oynamadılar mı? ki bu örnekler de çoğaltılır.

ayrıca para verilen isim de görülen ilk anadolu topçusu değil. bursa gibi başaltı ve milli takımın değişmez oyuncusu

Evvelki iletilerime bakarsan her bir basarili Anadolu topcusu icin en az 5 basarisiz gosteririm demistim. Besiktas'a Ilhan'dan beri gelip de ciddi katki yapmis Anadolu topcusu var mi dedim. Elimizdeki Anadolu topculari: Pektemek, Ismail, Omer, Serdar, Cenk Gonen, Tolga, Tosun (gitsin dedigimiz, begenmediklerimiz hemen hepsi). Iki senedir biraz belimiz dogrulduysa da zaten bu sark kurnazlarindan oyuncu almayi birakip Avrupa'ya yonelmemizden.

Çevrimdışı Easthanbool

Ozan'a çöp diyen başka birini daha hatırlamıyorum ben burada  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TALAT

İP adresleri gözüküyor sanmıyorum ben ya.

Ama üslüp aynı. Hatta tartışma biçimi bile aynı. Sadece smileyler eksik.  :kop:

başka bilgisyardan modemden falan giriyordur o :D

Yav he he...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

aynen bir dediği bir dediğini tutmuyor bir de ben haklıyım hepiniz haksız diyor. yoksa ozana verilen para çoktur dese ewy dicem ama o adama çöp diyor
Bence bu tartışmayı verilere körü körüne bağlı olarak götürmek mantıksız.
Biz zamanı ile Adanaspor dan gol kralı Özer'i aldık yerine bizdeki Bora'yı verdik. Özer bizde etkili olamadı Bora gitti Adanaspor'da gol kralı oldu  :lol:
Senden alıntı yaptım ama lafım sana değil. Fazla detaya gerek yok; 20 yaşında rüştünü ispat etmiş, milli takıma seçilmiş, hocası şu an bizde olan bir futbolcuya talip olmak ve almak illaki gereklidir. Olmaz diyen istediği kadar neden saysın. Bu güne kadar iki dünya savaşı yaşadık ve ikisini de almanlar çıkardı. Bu varsayımla almanyanın en güvenilmez devlet olması lazım ama öyle değil. Eğer böyle bir tartışmaya gireceksek hadi bana messi ya da ronaldo deyin; o adamlar çok iyi futbolcularla oynuyorlar, bizde şımarıklık yaparlar, takımda dengesizlik olur, diğer oyuncularımız ezilir ayak uyduramazlar vs vs bin tane neden sayarım. Ozan tek kelimeyle iyidir ve Beşiktaş'ımıza alınmalıdır. Sırf renklilere psikolojik üstünlüğümüz yeter  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı brkntcnr

Bak anlamiyorsun anlatayim. Dunyada 15 gole etki eden defansif orta saha sayilidir. Cunku defansif orta sahanin ilk isi rakip ataklari kesip hucumcu orta sahalara ya da kanatlara topu aktararak oyunu acmaktir. Git bak Vieira, Emerson, Deschamp, Dunga gibi gelmis gecmis en klas defansif orta sahalar senede kac gol kac asistle oynamis. Sonra gel burada atarlan bana Ozan bu kadar yapar diye. TSL'nin seviyesi en fazla Yunan Ligi seviyesinde, bir oyuncunun sivrilmesi pek bir sey ifade etmiyor o yuzden. Almanya'da 1 gol 1-2 asistle oynayan Olcay'in istatistiklerini ona katladigi bir ligden bahsediyoruz.

Buyuk takima karsi oynayan takimlar kapanir, kapandiklari icin de bir defansif orta sahanin tehlike bolgesine yaklasip asist ya da gol yapmasi ihtimali zayiftir. Bursa'ya karsi kapanmiyor takimlar, arkada bos alan var. Dolayisiyla Ozan geriden daha rahat asist yapabilir, fakat bizde bu olmaz. Dolayisiyla yapabilecegi hayali istatistikler Ozan'i almak icin sebep olamaz. Bu kadar basit.
Bu adam da topal gibi melo gibi ön libero değil zaten btb bi adam. Yani rakip kaleye gidebilen bi pozisyonu var. Öyle top bekliyim aldığımda yanlara vereyim yapan bi topçu olsa bu istatistikleri yapamazdı. Yani Dos dan çok os sayılır 8 numara gibi. Yani ozan dan sadece rakip atağı kesmesini beklemek saçmalık. Rakip kapanıyorsa sanada ileride takımı çoğaltacak nokta paslar atacak adam lazım. Ozandan tam olarak beklenen de bu zaten. Ciğersiz olduğu için de arkasını boş bırakmıyor. Bu benim şahsi fikrim 15 yapmasın da 10 yapsın önemli olan bu kulübe katkısı olsun. Hepimizin ortak paydası bu. Fakat örnek verirken biraz daha düşünerek verirsen olay bu kadar uzamaz. Zaten 6 m ye alacaksın adamı bu saydığın kalitedeki adamları 30 dan aşağıya alamazsın. 6 m bana göre bu kalitede bi adama çok değil. He sençok dersen bilemem ama adama çöp diyorsan zaten seninle tartışmam bile.

Çevrimdışı brkntcnr

Yani geçmişte bunlar oldu bu adamlar bunu yaptı ozan da böyle olacak diye bir kaide yok. Ayrıca o tabatalar vs. örneklerini vermissin ama artık boş adama para verecek bi yönetimde yok. He eneramo ya sezere.bide quaresma ya verdiler ama napalım olur öyle hatalar :)

Çevrimdışı TALAT

Bence bu tartışmayı verilere körü körüne bağlı olarak götürmek mantıksız.
Biz zamanı ile Adanaspor dan gol kralı Özer'i aldık yerine bizdeki Bora'yı verdik. Özer bizde etkili olamadı Bora gitti Adanaspor'da gol kralı oldu  :lol:
Senden alıntı yaptım ama lafım sana değil. Fazla detaya gerek yok; 20 yaşında rüştünü ispat etmiş, milli takıma seçilmiş, hocası şu an bizde olan bir futbolcuya talip olmak ve almak illaki gereklidir. Olmaz diyen istediği kadar neden saysın. Bu güne kadar iki dünya savaşı yaşadık ve ikisini de almanlar çıkardı. Bu varsayımla almanyanın en güvenilmez devlet olması lazım ama öyle değil. Eğer böyle bir tartışmaya gireceksek hadi bana messi ya da ronaldo deyin; o adamlar çok iyi futbolcularla oynuyorlar, bizde şımarıklık yaparlar, takımda dengesizlik olur, diğer oyuncularımız ezilir ayak uyduramazlar vs vs bin tane neden sayarım. Ozan tek kelimeyle iyidir ve Beşiktaş'ımıza alınmalıdır. Sırf renklilere psikolojik üstünlüğümüz yeter  :ok:

abi sadece geçen sene şenol hocayla çalışması ve şenol hocanın da onu istemesi bence yeterli ki artı olarak milii takımda da oynuyor. ayrıca bir şeyin fiyatı ona adledilen değerdir. 4-5 takım hemen hemen aynı değeri onda görüyorsa adamın değeri odur.

Çevrimdışı Tolga

Ozan neyse de şu Samba'yı alsak ya hazır buralara kadar gelmişken :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Evvelki iletilerime bakarsan her bir basarili Anadolu topcusu icin en az 5 basarisiz gosteririm demistim. Besiktas'a Ilhan'dan beri gelip de ciddi katki yapmis Anadolu topcusu var mi dedim. Elimizdeki Anadolu topculari: Pektemek, Ismail, Omer, Serdar, Cenk Gonen, Tolga, Tosun (gitsin dedigimiz, begenmediklerimiz hemen hepsi). Iki senedir biraz belimiz dogrulduysa da zaten bu sark kurnazlarindan oyuncu almayi birakip Avrupa'ya yonelmemizden.

dediğine göre anadoludan da başarılı topçu çıkıyor. peki ozanı başarısız olacağını nasıl öngörüyorsun şimdiden. kaldı ki adamın verileri, oynadığı takımlar falan ortada. ayrıca şenol hoca etkisi de var. hala eski oyuncuları gösterip bu oyuncu da bundan fazlası değildir diyorsun  :alala:

Ozan'a çöp diyen başka birini daha hatırlamıyorum ben burada  :evillol:

Valla bu kadar kisi cop dedigimi soyleyince ben de suphelenip arattim iletilerimi cop ve kazma kelimeleriyle bir tane sonuc cikmadi Ozan hakkinda. Nereden cikariyorsunuz boyle seyleri anlamiyorum...

Çevrimdışı TALAT

Ozan neyse de şu Samba'yı alsak ya hazır buralara kadar gelmişken :evillol:

valla teknik özelliklerini falan bilmem de ben dün tv de adamın cüssesini suratını falan gördüm. yıllardır bizde eksik olan adam bu dedim. çağrı oyun tarzı da öyle sert diyince. ben ikna oldum :D

Çevrimdışı Batuhan1903

valla teknik özelliklerini falan bilmem de ben dün tv de adamın cüssesini suratını falan gördüm. yıllardır bizde eksik olan adam bu dedim. çağrı oyun tarzı da öyle sert diyince. ben ikna oldum :D
adam yer, o adam keşke gelse rakipler kornerde korkudan topa vuramaz  :evillol:

Çevrimdışı TALAT

Valla bu kadar kisi cop dedigimi soyleyince ben de suphelenip arattim iletilerimi cop ve kazma kelimeleriyle bir tane sonuc cikmadi Ozan hakkinda. Nereden cikariyorsunuz boyle seyleri anlamiyorum...

valla sen adamı topuzlarla, tabatalarla vs karşılaştırırsan istersen çöp kelimesini hiç kullanma o adama çöp demiş oluyorsun

Çevrimdışı brkntcnr

6m civarı ozandan iyi orta saha öner hocam. Veya daha azı. Lütfen. Eğer biliyorsan öner ki bizde diyelim ya bu adamlar varken Ozan 6m etmez.

Çevrimdışı Tolga

Hantal gibi gözükür ama cüssesine göre hızı da fena değildir.

Topla iyi çıkar zaten havadan iyi ona hiç girmiyorum.

Gol sayısı da az değildir keşke alabilsek :D

Çevrimdışı TALAT

Hantal gibi gözükür ama cüssesine göre hızı da fena değildir.

Topla iyi çıkar zaten havadan iyi ona hiç girmiyorum.

Gol sayısı da az değildir keşke alabilsek :D

sırf maç içi kavgalarda melo emre volkan tarzı adamlarla boğuşacaksa alalım.

Çevrimdışı Tolga

sırf maç içi kavgalarda melo emre volkan tarzı adamlarla boğuşacaksa alalım.
Şu kadarını söyleyeyim oyun kuralları içerisinde bile rakipleri döver gerisini sen düşün :biggrinking:

Çevrimdışı TALAT

6m civarı ozandan iyi orta saha öner hocam. Veya daha azı. Lütfen. Eğer biliyorsan öner ki bizde diyelim ya bu adamlar varken Ozan 6m etmez.

ya böyle demeyin sonra fm den aratma seçenekleri dm yaş 20 bedel max.3m aratıp yazıyorlar :D