aynen bir dediği bir dediğini tutmuyor bir de ben haklıyım hepiniz haksız diyor. yoksa ozana verilen para çoktur dese ewy dicem ama o adama çöp diyor
Bence bu tartışmayı verilere körü körüne bağlı olarak götürmek mantıksız.
Biz zamanı ile Adanaspor dan gol kralı Özer'i aldık yerine bizdeki Bora'yı verdik. Özer bizde etkili olamadı Bora gitti Adanaspor'da gol kralı oldu

Senden alıntı yaptım ama lafım sana değil. Fazla detaya gerek yok; 20 yaşında rüştünü ispat etmiş, milli takıma seçilmiş, hocası şu an bizde olan bir futbolcuya talip olmak ve almak illaki gereklidir. Olmaz diyen istediği kadar neden saysın. Bu güne kadar iki dünya savaşı yaşadık ve ikisini de almanlar çıkardı. Bu varsayımla almanyanın en güvenilmez devlet olması lazım ama öyle değil. Eğer böyle bir tartışmaya gireceksek hadi bana messi ya da ronaldo deyin; o adamlar çok iyi futbolcularla oynuyorlar, bizde şımarıklık yaparlar, takımda dengesizlik olur, diğer oyuncularımız ezilir ayak uyduramazlar vs vs bin tane neden sayarım. Ozan tek kelimeyle iyidir ve Beşiktaş'ımıza alınmalıdır. Sırf renklilere psikolojik üstünlüğümüz yeter