2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930180 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ozan ve inler beraber gelecek diye düşünüyorum.

Ozan inler birlikte gelirse atiba ozan tolgay inler veli eslem 6 ay sonra büyük kavga çıkar :)

Çevrimdışı Savaş

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  7 dk.7 dakika önce
SON DAKİKA | Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti, Beşiktaş'ın tesislerini gezmek için İstanbul'a geliyor.

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  5 dk.5 dakika önce
DINO LAMBERTI: "Schalke'yle görüştük ancak bir anlaşma sağlanmadı. Önümüzdeki haftaya dek gelen diğer tekliflerden birini değerlendireceğiz"

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  3 dk.3 dakika önce
DINO LAMBERTI: "Şu an Beşiktaş'ın spor tesislerini gezmek için İstanbul'a gidiyorum."

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  2 dk.2 dakika önce
BİLGİ | Dino Lamberti'nin açıklamaları @CalcioNapoli24 ve @Blickch'e verdiği röportajdan alınmıştır.
Tesisleri gezmeye gidiyorum ne demek? Gökhan İnler kim ki tesisleri gezecek?

Dünya yıldızı mı bu adam? Hareketlere bak.

Şu hareket ciddi soğuttu beni. Gelmesin bu. Vurguna geldikleri belli. Tesisleri gezeceklermiş begenmezse gelmeyecek mi? Hasbinallah ya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tesisleri gezmeye gidiyorum ne demek? Gökhan İnler kim ki tesisleri gezecek?

Dünya yıldızı mı bu adam? Hareketlere bak.

Şu hareket ciddi soğuttu beni. Gelmesin bu. Vurguna geldikleri belli. Tesisleri gezeceklermiş begenmezse gelmeyecek mi? Hasbinallah ya.

Tesislerden hisse + bir miktar para teklif etmişiz sanki  :evillol: Yönetimin yerinde olsam 100 metre yaklaştırmam tesislere
Tek Büyük Beşiktaş

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu adam kendisini Messinin veye Lewandowski nin menajeri felan mı sanıyor ? gezmeye gelmek felan hayırdır ?
şaka gibi.

Ozan inler birlikte gelirse atiba ozan tolgay inler veli eslem 6 ay sonra büyük kavga çıkar :)
Seneye atiba ile veli takımda yer almayabilir diye düşünüyorum.

Fikret Orman varken kimse vurgun yapmaya gelemez. Kendisini başkan olarak başarılı bulmam fakat para konularında gayet iyi. Vurgun yapmaya gelen vurgun yeyip döner bence.

Çevrimdışı can1903

Bi futbolcu Fikret Ormana vurgun yapacakmış vurgun :D :D :d  :lol: :evillol: :tabe: :lol: :sevinc :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaanzor

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce  7 dk.7 dakika önce
Ozan Tufan transferi çok yakın. Hayırlısı olsun...
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Necip arti paraya ozanin bittigi anlmina geliyor bu inler mevzusu. Necip giderse inleride alacaklar bana kalirsa.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaş ben de bunu anlamıyorum.

Sabah Ozan ile anlaşma sağlandığına dair haberler çıkıyor.

Sonra da G.İnler'in menajeri tesisleri gezmeye geleceğini söylüyor.

Ne olduğu belli değil.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadaş ben de bunu anlamıyorum.

Sabah Ozan ile anlaşma sağlandığına dair haberler çıkıyor.

Sonra da G.İnler'in menajeri tesisleri gezmeye geleceğini söylüyor.

Ne olduğu belli değil.

Cevap verilmiş  :ok:
Necip arti paraya ozanin bittigi anlmina geliyor bu inler mevzusu. Necip giderse inleride alacaklar bana kalirsa.

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Tufan ile İnler beraber alınır mı? Bence alınmalı. Ama başkana göre bence bu lüks olur :D

İkisinden biri gelecek bence. Başkan hem Ozan'a hem de Gökhan'a bonservis vermez.

Ha Ozan'ı bu sene kiralar bi miktar para+takaslı futbolcuya, seneyede opsiyonu koyar eyvallah o zaman olur. Ama iki adama aynı anda bonservis vermez.

Çevrimdışı atalay

Ozan Tufan yada Gökhan İnler değil.

Ozan + İnler

*Düşünülen bu.

Halen İnler mi; Ozan mı? diyenleri görüyorum.

Sabır...

edit: İkisi de gelecek demiyorum. İkisi de düşünülen maliyetlere olursa transfer edilir. Şenol Hoca, Ozan'ı çok istiyormuş.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2015, 13:23:36 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Veli'nin durumuna göre hareket edileceği söylenip 2 orta saha alınacağını düşünmüyorum da bakalım. :)

Çevrimdışı musacn1903

Ozan ve inler beraber gelirse cok iyi olur valla :D bu araba fb play offa kalsaydı seri başı mı olacaktı trt ısrarla shaktarın yerinde fb olacaktı diyor shaktar seri basi . Ve rapid wien le eslesti

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Ozan ve inler beraber gelirse cok iyi olur valla :D bu araba fb play offa kalsaydı seri başı mı olacaktı trt ısrarla shaktarın yerinde fb olacaktı diyor shaktar seri basi . Ve rapid wien le eslesti
Sacmaliyorlar. Seri basi hicbir turk takimi olamaz suanda. Eleseydi bile leverkusen united gibi takimlar gelicekti.

Çevrimdışı Tolga

Bir üst turdaki rakipleri M.Utd-Leverkusen-Lazio gibi takımlar olacaktı.

Seri başı olamazlardı yani

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dün bir konuda yazışmalar vardı, fb şl ye gidemediği için gs ye daha fazla para verilecek , ülke payı falan diye. E şimdi fb uefa ya katılacağı için bizim payımıza mı konacak. Hele ts, başakşehir elenmişken .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı musacn1903

Bende öyle biliyorum ama koskoca yayın yapan kanal bilmiyor yazık valla bi de diyor şuanda rakibimiz rapid wien olacaktı onu konusacaktık ama olmadi diyor

Çevrimdışı brkntcnr

Bi adamın menajerinin gelip tesisleri gezmesinin nesi kötü anlamadım. Adam tüm gününü orada geçirecek nerdeyse orada yaşayacak bi nevi. Adam tesislere kadar geldikten sonra ben bu tesisleri beğenmedim diyip gitmez ya. Bazı şeyleri çok abartıyoruz.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kaanzor

Dün bir konuda yazışmalar vardı, fb şl ye gidemediği için gs ye daha fazla para verilecek , ülke payı falan diye. E şimdi fb uefa ya katılacağı için bizim payımıza mı konacak. Hele ts, başakşehir elenmişken .

fb de elenirse 10m a yakın para kaldırırız bu sene uefadan
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Çağrı

Manchester United-Club Brugge

Alma kaartalın ahını çıkar aheste aheste  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bi adamın menajerinin gelip tesisleri gezmesinin nesi kötü anlamadım. Adam tüm gününü orada geçirecek nerdeyse orada yaşayacak bi nevi. Adam tesislere kadar geldikten sonra ben bu tesisleri beğenmedim diyip gitmez ya. Bazı şeyleri çok abartıyoruz.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın abartıyoruz ama buna hakkımız da var. Bundan bir kaç sene öncesine kadar yok futbolcunun eşi gelmek istemiyor, yok çocuğunun okul problemi var bilmem ne diyerek o kadar naz yaptılar ki . Şu anda neredeyse bütün takımlarımız tesis vs olarak üst düzeyde. Girsin web sitemize öğrensin. Ayrıca madem menajersin tesis durumundan çoktan haberdar olman lazımdı. Artık bu tarz afra tafraya gelemiyoruz desem en doğrusu olur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

KONU DIŞI: http://www.bjk.com.tr/tr/haber/63245/
acaba kapasiteden dolayı ayar mı çekiliyor
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.