Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ozan ve inler beraber gelecek diye düşünüyorum.
Medya Beşiktaş @MedyaBesiktasTV 7 dk.7 dakika önceSON DAKİKA | Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti, Beşiktaş'ın tesislerini gezmek için İstanbul'a geliyor. Medya Beşiktaş @MedyaBesiktasTV 5 dk.5 dakika önceDINO LAMBERTI: "Schalke'yle görüştük ancak bir anlaşma sağlanmadı. Önümüzdeki haftaya dek gelen diğer tekliflerden birini değerlendireceğiz" Medya Beşiktaş @MedyaBesiktasTV 3 dk.3 dakika önceDINO LAMBERTI: "Şu an Beşiktaş'ın spor tesislerini gezmek için İstanbul'a gidiyorum."Medya Beşiktaş @MedyaBesiktasTV 2 dk.2 dakika önceBİLGİ | Dino Lamberti'nin açıklamaları @CalcioNapoli24 ve @Blickch'e verdiği röportajdan alınmıştır.
Tesisleri gezmeye gidiyorum ne demek? Gökhan İnler kim ki tesisleri gezecek?Dünya yıldızı mı bu adam? Hareketlere bak.Şu hareket ciddi soğuttu beni. Gelmesin bu. Vurguna geldikleri belli. Tesisleri gezeceklermiş begenmezse gelmeyecek mi? Hasbinallah ya.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozan inler birlikte gelirse atiba ozan tolgay inler veli eslem 6 ay sonra büyük kavga çıkar
Arkadaş ben de bunu anlamıyorum.Sabah Ozan ile anlaşma sağlandığına dair haberler çıkıyor.Sonra da G.İnler'in menajeri tesisleri gezmeye geleceğini söylüyor.Ne olduğu belli değil.
Cevap verilmiş Necip arti paraya ozanin bittigi anlmina geliyor bu inler mevzusu. Necip giderse inleride alacaklar bana kalirsa.
Ozan Tufan yada Gökhan İnler değil.Ozan + İnler*Düşünülen bu.
Ozan ve inler beraber gelirse cok iyi olur valla bu araba fb play offa kalsaydı seri başı mı olacaktı trt ısrarla shaktarın yerinde fb olacaktı diyor shaktar seri basi . Ve rapid wien le eslesti
Dün bir konuda yazışmalar vardı, fb şl ye gidemediği için gs ye daha fazla para verilecek , ülke payı falan diye. E şimdi fb uefa ya katılacağı için bizim payımıza mı konacak. Hele ts, başakşehir elenmişken .
Bi adamın menajerinin gelip tesisleri gezmesinin nesi kötü anlamadım. Adam tüm gününü orada geçirecek nerdeyse orada yaşayacak bi nevi. Adam tesislere kadar geldikten sonra ben bu tesisleri beğenmedim diyip gitmez ya. Bazı şeyleri çok abartıyoruz.TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi