2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929329 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Djibolodji adam yiyomuş doğru mu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Nerede yazıyor? Gomez sakatlansa manşetlerden verirlerdi Persie sakatlanmış haber yok :D

@Hasan Akten

kaynak haber7'ymiş ilk 2 lig maçına yetişemeyeceğini yazıyor doğru olmayabilir.

"Ukrayna’daki mücadele öncesi sağ arka adalesinde sertleşme olduğu bildirilen Van Persie, bu sebepten maçı tribünden izlemek zorunda kalmıştı.

Hollandalı golcünün idman temposunu sakatlığının boyutuna göre belirleyen teknik direktör Vitor Pereira’nın, oyuncusunu kolay kolay riske etmek istemediği öğrenildi. Sağlık ekibinin durumunu dikkatli bir şekilde izlediği 32 yaşındaki forvetin, Sarı-Lacivertliler’in Süper Lig’deki ilk sınavı olan Eskişehirspor ve ardından yapacağı Rizespor (d) maçlarında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. "

Boatengi de, ozanı da, sambayı da istiyorum, hepsini istiyorum. Bu sene ezip geçelim hepsini, tepelerine binelim, ağızlarına lahmacun küreğiyle vuralım hepsinin  :D

Çevrimdışı Hasan Akten

@Hasan Akten

kaynak haber7'ymiş ilk 2 lig maçına yetişemeyeceğini yazıyor doğru olmayabilir.

"Ukrayna’daki mücadele öncesi sağ arka adalesinde sertleşme olduğu bildirilen Van Persie, bu sebepten maçı tribünden izlemek zorunda kalmıştı.

Hollandalı golcünün idman temposunu sakatlığının boyutuna göre belirleyen teknik direktör Vitor Pereira’nın, oyuncusunu kolay kolay riske etmek istemediği öğrenildi. Sağlık ekibinin durumunu dikkatli bir şekilde izlediği 32 yaşındaki forvetin, Sarı-Lacivertliler’in Süper Lig’deki ilk sınavı olan Eskişehirspor ve ardından yapacağı Rizespor (d) maçlarında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. "

Sağol. Doğrudur umarım :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Anadolu grubunun şirketlerinden Garenta, Gs ye forma sponsoru olmuş. Sırt reklamı için. Bedel 1.5 milyon euro.

Özilhan bir beşiktaş için kıpırdatmıyor bi yerlerini.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Anadolu grubunun şirketlerinden Garenta, Gs ye forma sponsoru olmuş. Sırt reklamı için. Bedel 1.5 milyon euro.

Özilhan bir beşiktaş için kıpırdatmıyor bi yerlerini.
kongre üyesi ve iyi beşiktaşlı olduğunu söyleyen kişi mi o

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kap gelsin artık :bandit:
deniz hafta bitti pazartesiye artık :)

kongre üyesi ve iyi beşiktaşlı olduğunu söyleyen kişi mi o

Ta kendisi. hani şu senelerdir beşiktaş ile basketbolda birleşmeyi dahi düşünmeyen zat

Çevrimdışı Deniz

deniz hafta bitti pazartesiye artık :)
Kap 7 gün 24 saat gelir  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ta kendisi. hani şu senelerdir beşiktaş ile basketbolda birleşmeyi dahi düşünmeyen zat
hadi onu yapmadı sponsor olabilirdi hiçbir yardımı oldu mu merak ediyorum

Çevrimdışı can1903

S.Hurma Sambaya fazladan para teklif etmiş anlaşmak için  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Samba değil de djilobodjiyi isterim kaliteli ve çok daha genç. O olmazsa samba da kötü olmaz aylardır istediğim bir oyuncu.

Çevrimdışı Deniz

djilobodji ye teklif yaptığımızı bile düşünmüyorum  :)

(gelirse rhodolfo ile ligi süpürür)

Çevrimdışı Gastro

S.Hurma Sambaya fazladan para teklif etmiş anlaşmak için  :evillol:

Avrupa kupaları hikayeden sebep.. esas Trabzon'u görünce vazgeçmiştir. Ben bu dağın dibinde mi yaşayacağım diye....

DINO LAMBERTI: "Şu an Beşiktaş'ın spor tesislerini gezmek için İstanbul'a gidiyorum."

DINO LAMBERTI: "Schalke'yle görüştük ancak bir anlaşma sağlanmadı. Önümüzdeki haftaya dek gelen diğer tekliflerden birini değerlendireceğiz"

İnler ile birlikte vurgun peşindeler..

Çevrimdışı can1903

Gökhan İnler'in menajeri Tesisleri görmeye geliyor diyollaar.

Çevrimdışı Renton

Gelismeler gelismelerde yok kac gundur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

EssiLor

• Ziyaretçi

V.Perise nin kronik sakat olduığuna dair ciddi söylentiler boy gösteriyor iyiki almamışız gomez sakatlanmış olsa basın gomezi yerden yere vururdu.

Çevrimdışı Aykutt

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  7 dk.7 dakika önce
SON DAKİKA | Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti, Beşiktaş'ın tesislerini gezmek için İstanbul'a geliyor.

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  5 dk.5 dakika önce
DINO LAMBERTI: "Schalke'yle görüştük ancak bir anlaşma sağlanmadı. Önümüzdeki haftaya dek gelen diğer tekliflerden birini değerlendireceğiz"

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  3 dk.3 dakika önce
DINO LAMBERTI: "Şu an Beşiktaş'ın spor tesislerini gezmek için İstanbul'a gidiyorum."

Medya Beşiktaş ‏@MedyaBesiktasTV  2 dk.2 dakika önce
BİLGİ | Dino Lamberti'nin açıklamaları @CalcioNapoli24 ve @Blickch'e verdiği röportajdan alınmıştır.

Moralim sıfırlandı. Ne güzel başlamıştım güne. Gökhan inlere de süperstar muamelesi maşallah.

Çevrimdışı Akın

Ozan gelmesin Necip gitmesin 6 milyon vermeyelim Serdar orta saha oynasın 3.olalım en iyisi bu. Hayır Veli bekleniyormuş birde.Veli sağlamken sanki orta saha uçuyordu bizim. Şu takım şampiyonluk düşünecekse Veli as olarak değil alternatif olarak düşünüldüğünde olacak.
Adı velinho olsaydı taraftar bayılırdı. Adam sakatlandıktan sonra doğru dürüst maç kazanamadık, şampiyonluk gitti. Bu takımın görünmez kahramanı Veli'dir.

Çevrimdışı f_madida

Moralim sıfırlandı. Ne güzel başlamıştım güne. Gökhan inlere de süperstar muamelesi maşallah.

Ben de fikrimi degistirdim Ozan gelsin Ozan, genc, yetenekli, dinamik oyuncu takimi da atesler.

Inler iyi de takima surekli 30-31 yasinda adam doldurmak mantikli degil. Ozan'in ileride piyasasi da olur 5-6'ya aliyorsak ustune para kazaniriz cok rahat.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı can1903

Tek derdimiz İnler ve Tufan'ı seçmek olsun  :busted_cop:

Ozan ve inler beraber gelecek diye düşünüyorum.