2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930194 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

ANÇ yaşayan hiç bir canlıya 6 m € vermez diyen var.

Necip out 900 K € 5.1.. 3 taksit süper..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi blackeagle35

Ne yapıp edip Pektemek'i vermeliyiz takasta..Gerekirse maaşının 500 binini biz karşılayalım..

Çevrimdışı Tolga

Yalnız hala başkanın 6 m euro vereceğine nedense pek inanmıyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozanin degeri hicbir zaman 8-10 veya 12 milyon olmadi olsaydi valencia verir alirdi. Ozana 6 milyon vermek aptalliktir. İnsaallah alinmazzz dyorum elimizde 2.pektemek ismail olup cikicakk..

Ben Ozan'ın değeri 10-12 milyon demedim zaten. Bir daha oku yazdıklarımı. Şu anda Ozan'ın değeri 6-7 milyon euro, yabancı sınırı olsaydı 10-12 istenirdi dedim. Valencia da 7 milyon euro teklif etti zaten. Demek ki o kadar piyasası varmış.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Dün imbula bugün rode iki haberi yapanda orhan yıldırım adam taraftarı ozandan soğutmaya çalışıyor.

İkisini de almamız imkansız

Çevrimdışı brkntcnr

2-3 taksite bölmüşüzdür. Fakat umarım gelecek satışlardan yüzde vermemişizdir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

5 milyon euro net
Necip + 6 milyon euro
İsmail + 7 milyon euro
Mustafa + 8 milyon euro

Ben hepsine tavım :D

Çevrimdışı Ozan E.

Gonderilmesi gereken Necip degil Mustafaydi ya. Her ne kadar iyi oynayamasa da Necip'in kadroda olmasini isterdim.

Çevrimdışı Çağatay

@evrenmanchester: #chelsea

Cuadrado ya musteri ariolar ..

7 milyon istiyorlarmış.

6M + pektemek
teklif edilebilir
hem chelsea de pektemeğin yıllığını karşılar  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Aslında düşünsenize Ocak ta Dzsudzsak, yazın da Töre yi yollayıp Cuadrado. Offfff be hayaller hayaller :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

mustafa pektemek'in annesine 2 milyon euro + mustafa pektemek teklif etsek oğlunu futbolu bırakmaya ikna edebilir mi acaba?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ozan tufan bahsedilen rakamlara geliyorsa plan belli.Töre gelecek sene satılır, devre arası balazs gelir.Törenin satışı bütçede rahatlamaktr
O yüzden Ozana trink para verilebileceğini sanmıyorum. Satın alma opsiyonlu kiralama gerçekleştirilir. 3 taksit şekline getirilir ücret.
Ödeme 2 yıla da yayılabilir. 2 peşin, 4 seneye. Yada 2+2+2 şeklinde. Töreden gelecek paranın bir kısmı, direkt buraya gider. win/win
Ozan tufanın menajeri, ahmet bulut. Törenin menajeride ahmet bulut. Törenin gideceği takım bile bellidir bence ;) O yüzden rahat yönetim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gonderilmesi gereken Necip degil Mustafaydi ya. Her ne kadar iyi oynayamasa da Necip'in kadroda olmasini isterdim.

Bir şey soracağım canım kardeşim, Neden olmalı kadroda? iyi oynayamamasına rağmen?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ozan'ın süper kupa finalinde oynayıp oynamaması bize transferinde bir olumsuzluk yaratır mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan'ın süper kupa finalinde oynayıp oynamaması bize transferinde bir olumsuzluk yaratır mı ?

Henüz anlaşma sağlanmamışsa, finalde iyi oynaması sıkıntı yaratabilir abi :D Onun dışında bir sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

persie sakatlanmış 1 ay yok. Ucuz kurtardık dünya masrafı vardı.

Çevrimdışı ahmetemre

uefa da oynatamayız :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan tufan bahsedilen rakamlara geliyorsa plan belli.Töre gelecek sene satılır, devre arası balazs gelir.Törenin satışı bütçede rahatlamaktr
O yüzden Ozana trink para verilebileceğini sanmıyorum. Satın alma opsiyonlu kiralama gerçekleştirilir. 3 taksit şekline getirilir ücret.
Ödeme 2 yıla da yayılabilir. 2 peşin, 4 seneye. Yada 2+2+2 şeklinde. Töreden gelecek paranın bir kısmı, direkt buraya gider. win/win
Ozan tufanın menajeri, ahmet bulut. Törenin menajeride ahmet bulut. Törenin gideceği takım bile bellidir bence ;) O yüzden rahat yönetim.

Yaman teorisyensin delikanlı :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ozan'ın değeri budur arkadaşlar ne eksik ne fazla. Oyunun iki yönünü oynayabilen kaç tane futbolcu var ülkemizde? Biz bulamadığımız için gidip Almanya'dan aldık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Akten

persie sakatlanmış 1 ay yok. Ucuz kurtardık dünya masrafı vardı.

Nerede yazıyor? Gomez sakatlansa manşetlerden verirlerdi Persie sakatlanmış haber yok :D

Çevrimdışı yedic

Necip - ptektemek ve ismail 4 sene once takimin gelecegin ilk onbiri olacak deniyordu, simdi bedavaya gondermeye raziyiz. Necip yerli lampard adayiydi, ismail turkiye liginin en iyi yerli sol bekiydi, pektemek te gelecek vaad eden yerli forvetti.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

uefa da oynatamayız :evillol:

Uefa da oynamayalım zaten. Geçen sene her uefa maçından sonraki lig maçında tel tel döküldük. Şimdi vizyon falan diyecekler ama önce şampiyonluk derim ben. Futbolcu beğenen gelsin lig de seyredip beğensin ya da şampiyon olup direk katıldığımız ŞL de seyretsin ... hem de Vodafone Arena da  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı ahmetemre

Ozan'ın değeri budur arkadaşlar ne eksik ne fazla. Oyunun iki yönünü oynayabilen kaç tane futbolcu var ülkemizde? Biz bulamadığımız için gidip Almanya'dan aldık.
oyunun iki yönü sağ ve solsa yandık bunun gibi çok topçu var biz de :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana