2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930134 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fatihbjk

Abilerim kardeşlerim sizden rica ediyorum egosu tavan yapmış ruh hastası adamları istemeyelim lütfen. Az cok bir proje takımı gibi ilerliyoruz bu hava bozulur felan diye korkuyorum. Ben gecen sendende memnundum onudu soyliyim. Her sene ikiser tane felan oturacak adamla juventus tarzi bir takim oluruz insallah avrupadada bir kac sene icinde. Juventusda sifirdan aldi biliyorsunuz. Kume dustukten sonra bir nevi feda yasadi onlarda,  yavas yavas takimlari gelisti geldikleri nokta sam. Ligi final degilmi.

Veliye olcaya da laf etmeyelim arkadaslar gitsin etsin diyenler var ayiptir. Ikiside adam gibi karakter sahibi oyncular. Ilk 11 olmazsa rotasyonda her zaman oynayacak adamlar.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi artık ben zaten cevap yazmıyorum arkadaşa da iletilerini kontrol edersen ne kadar kesin konuşup yanlış bilgi verdiğini görürsün. neyse zaten karar verecek olanlar sizlersiniz.
olabilir her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır şimdi insanlara nasıl konuşulacağınımı öğretelim
kimi insan vardır çabuk panik yapar kimiside çok rahattır kimi insan hep işlere olumsuz yönden bakar kimi insan olumlu yönden bakar
hayatın kendisi böyle değilmi ve zamanla insanlar olgunlaştıkça bu durumlar değişir bence birazda bu durum hoşgörü eksikliğinden kaynaklanıyor
unutmayalım bir Beşiktaşlı kardeşimizle konuşuyoruz. Bir renkliyle değil o nedenlede hoşgörü seviyemizi üst seviyede tutmalıyız
ha çokmu müdahale etme gereği ortaya çıktı bunu karşındakini ezecek şekilde değilde yüceltecek şekilde yapıp hem gururunu kırmadan
hemde küçük düşürmeden yapmak lazım unutmayalım ezmeye çalıştığımız kişiler burda bizim gibi aynı sevdaya gönül vermiş kişilerdir.
burda peşin hükümlü konuşan o kadar çok insan varki mesela Gomez transferinden önceki bütün mesajları okuyun şimdi bu gibi mesajlara
ceza versek şu anda forumun %80 i cezalıydı bakın küfür hakaret aşağılayıcı üslup olmadığı sürece burda insanlar fikirlerini yazmakta
özgürdür kimsenin kimseye ne yazacağını söyleme hakkıda olamaz evet insanlar yanlış şeylerde söyleyecek ama doğru ilişkiyle bu insanları
zamanla düzeltebiliyorsun kazanmak varken kaybetmeye çalışmanın ne mantığı var Şimdi yanlış dedin gönderdin burdan sonuç gidecek Beşiktaşla ilgili başka bir platforma aynı şeyleri söylemeye  devam edecek burda amaç burayımı düzgün tutmak yoksa genel anlamda Tüm internetteki Beşiktaş taraftarını
belli çizgide ortak düşüncede tutmanın yollarını bulmakmı insanlar kusursuz değildir önemli olan insanları kusurlarıyla sevebilmek

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Konu dışı olacak ama Fantasy Premier League için bir organizasyon var mı?

http://fantasy.premierleague.com/
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı can1903

Spor Totodan gelen parayla patlatalım Tufan'ı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı megiddo

SON DAKİKA
Beşiktaş Bursaspor'a Ozan Tufan İçin 5 Milyon Euro + Mustafa Pektemek+İsmail Köybaşı+Necip Uysalı Önerdi Ve Bursaspr Yönetimi Teklifi Kabul Etti.
ASpor
Fatih Doğan Beşiktaş Muhabiri

faik haber olabilir.

normalde transfer;  Ozan Tufan = 5,000,000E +  M. Pektemek  +   İ. Köybaşı    +    N. Uysal

benim gözümde;     Ozan Tufan = 5,000,000E + ( - 1.4M Euro) +  ( - 675 Euro) + ( - 900 Euro)
                                           = 2.025.000

böylece Ozan Tufanı 2 milyon euro gibi bedava bir fiyatla kadromuza katmış olacaz kronik sakatlardan da kurtulmuş olacaz.

Çevrimdışı TALAT

olabilir her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır şimdi insanlara nasıl konuşulacağınımı öğretelim
kimi insan vardır çabuk panik yapar kimiside çok rahattır kimi insan hep işlere olumsuz yönden bakar kimi insan olumlu yönden bakar
hayatın kendisi böyle değilmi ve zamanla insanlar olgunlaştıkça bu durumlar değişir bence birazda bu durum hoşgörü eksikliğinden kaynaklanıyor
unutmayalım bir Beşiktaşlı kardeşimizle konuşuyoruz. Bir renkliyle değil o nedenlede hoşgörü seviyemizi üst seviyede tutmalıyız
ha çokmu müdahale etme gereği ortaya çıktı bunu karşındakini ezecek şekilde değilde yüceltecek şekilde yapıp hem gururunu kırmadan
hemde küçük düşürmeden yapmak lazım unutmayalım ezmeye çalıştığımız kişiler burda bizim gibi aynı sevdaya gönül vermiş kişilerdir.
burda peşin hükümlü konuşan o kadar çok insan varki mesela Gomez transferinden önceki bütün mesajları okuyun şimdi bu gibi mesajlara
ceza versek şu anda forumun %80 i cezalıydı bakın küfür hakaret aşağılayıcı üslup olmadığı sürece burda insanlar fikirlerini yazmakta
özgürdür kimsenin kimseye ne yazacağını söyleme hakkıda olamaz evet insanlar yanlış şeylerde söyleyecek ama doğru ilişkiyle bu insanları
zamanla düzeltebiliyorsun kazanmak varken kaybetmeye çalışmanın ne mantığı var Şimdi yanlış dedin gönderdin burdan sonuç gidecek Beşiktaşla ilgili başka bir platforma aynı şeyleri söylemeye  devam edecek burda amaç burayımı düzgün tutmak yoksa genel anlamda Tüm internetteki Beşiktaş taraftarını
belli çizgide ortak düşüncede tutmanın yollarını bulmakmı insanlar kusursuz değildir önemli olan insanları kusurlarıyla sevebilmek

abi kimseyi gönderin falan demiyorum. yine bu olaya dahil oldum madem söyleyim. hepimiz zamanla kesin konuşup yanlış bilgi vermiş olabiliriz. ben mesela dün verdim. ama bu kadar iletimde 1 ya da 2 tanedir. hatamı da daha sonra sen düzelttikten sonra aradım buldum sen son o konuyla ilgili son yazını yazmadan hata bendeymiş şöyle bir yorum varmış diye de düzelttim.

herkes böyle bilgiler paylaşır. paylaşmaz demek de doğru olmaz. ama birisi sadece 1 hafta içinde çok sayıda yanlış bilgi paylaşırsa ben onda artık araştırmadan yazdığına dair art niyet ararım.

arkadaşın da dediği gibi yunus emre de benzer bir olaydan çağrı tarafından ceza aldı ya da uyarıldı. tam hatırlamıyorum. bu arkadaş için de karar sizin dediğim gibi yanlış bir bilgi verdiğinde de düzeltmek için yorum yapmıyorum. ama benim yaptığım eleştirilere dair başka arkadaşlardan da eleşitiriler gelmeye başladı bunu da göz önüne alın derim. arkadaşa kinim yok başka konularda yazdım yazarım da. her tartıştığım insana kin besleyip konuşmayı kessem etrafımda zaten kimse kalmaz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Necmi

necmi abi @Yunus Emre Dökmeci  nin sucu neydi ozaman cagri idi yanlis hatirlamiyorsam, onu bu konulardan moderasyona verdi adam dusunce olarak dese eyvallah kesin bi sekilde soleyip duruyor misal ben bi konuda emin deyilsem konusmamaya calisirim veya soru tarzinda sorarim cunku emin deyilimdir ama arkadas kesin bir dille yaziyor olay bu kimsenin dusuncesini biz yonlendiremeyiz tabi dusuncesini soleyebilir ama dusunce deyil bu bilgi veriyor ama yalan bilgi ve kesin bir dille
kim suçlu ilan etti Yunus Emre Dökmeciyi yok öyle bir şey biz onunla omuz omuza maç izliyoruz
Beşiktaş sevdasıyla yaşayan bir kardeşimizdir. Biz burda kimseye özel ayrıcalık yapmıyoruz. Ne olumlu yönde nede
olumsuz yönde Çağrı falanda değil direk işin içinde küfür ve hakaret yoksa her mesaj yöneticiler arasında tartışılarak
karar verilir kimse burda kafasına göre ceza kesmez  @murat_                                                                     

Çevrimdışı Sedat.Y

Egolardan kurtulup hoşgörülü olma muktedirliğini 40 kından sonra yaşarsınız arkadaşlar....Öncesi biraz zor  :)

Çevrimdışı TALAT

kim suçlu ilan etti Yunus Emre Dökmeciyi yok öyle bir şey biz onunla omuz omuza maç izliyoruz
Beşiktaş sevdasıyla yaşayan bir kardeşimizdir. Biz burda kimseye özel ayrıcalık yapmıyoruz. Ne olumlu yönde nede
olumsuz yönde Çağrı falanda değil direk işin içinde küfür ve hakaret yoksa her mesaj yöneticiler arasında tartışılarak
karar verilir kimse burda kafasına göre ceza kesmez  @murat_                                                                     

abi çağrının bütün iletilerini tarattırdın bana :D
arkadaş yanlış hatırlamış ben de ya ceza verdi ya da uyarı demiştim. uyarı vermiş. hatta bu ilk de değil;

@Yunus Emre Dökmeci  bak yine uyarıyorum abicim bu kaçıncı oldu bilmiyorum.

Tam emin olmadığın şeyleri kesin bilgi olarak verme. Bu bilgi kesinse koy kaynağı biz de bilelim.

Çevrimdışı TALAT

Egolardan kurtulup hoşgörülü olma muktedirliğini 40 kından sonra yaşarsınız arkadaşlar....Öncesi biraz zor  :)

abi ego ile ilgisi yok.

ben yanlış bir bilgi verdiğimde daha geçen gün necmi abi beni yanlış bilgi verme diye uyardı. yukarıdaki örnekte de belirttiğim gibi yunus emre defalarca çağrı tarafından uyarıldı.

yanlışsa herkese yanlış doğruysa herkese doğru olmalı.

Çevrimdışı Necmi

abi çağrının bütün iletilerini tarattırdın bana :D
arkadaş yanlış hatırlamış ben de ya ceza verdi ya da uyarı demiştim. uyarı vermiş. hatta bu ilk de değil;

@Yunus Emre Dökmeci  bak yine uyarıyorum abicim bu kaçıncı oldu bilmiyorum.

Tam emin olmadığın şeyleri kesin bilgi olarak verme. Bu bilgi kesinse koy kaynağı biz de bilelim.
Ama anlamadığınız nokta burda Çağrı bu forumda sistem yöneticisi yani bu forumu kuran ben ve altuğ
ile birebir aynı yetkiye sahip yani burda yanlış gidişat olduğunda uyarma hakkı ve yetkisi var ama sizin yok
siz ancak mesajı şikayet edersiniz ve yöneticilerde bunu değerlendirir ama şimdi burda bunu yapmak yerine
herkes cezayı kendisi kesmeye kalkarsa burda nasıl bir durum ortaya çıkar emin ol her şikayeti değerlendiriyoruz
bazılarına gülüp geçiyoruz bazılarınada gereken yapılıyor ama bunu aramızda tartışarak yapıyoruz ve burda çok sesliliği
yaratabilmek içinde yönetici sayısını oldukça fazla tutuyoruz ve her düşüncedeki insanıda aramızda olması için özellikle seçiyoruz
buda alınan kararların adil olmasını sağlıyor birde yöneticiler arasındaki  farklı seslerde hep üye lehine işler
yani dört yönetici atılsın der bir yönetici hayır derse o hayır evet olmadığı sürece üye atılmaz bir hayır dört evetten
üstün olur ama küfür hakaret ve aşağılayıcı yorumlar ve bu özellikle Beşiktaşa yönelik olduğunda kesinlikle af yok

Çevrimdışı Çağrı

necmi abi @Yunus Emre Dökmeci  nin sucu neydi ozaman cagri idi yanlis hatirlamiyorsam, onu bu konulardan moderasyona verdi adam dusunce olarak dese eyvallah kesin bi sekilde soleyip duruyor misal ben bi konuda emin deyilsem konusmamaya calisirim veya soru tarzinda sorarim cunku emin deyilimdir ama arkadas kesin bir dille yaziyor olay bu kimsenin dusuncesini biz yonlendiremeyiz tabi dusuncesini soleyebilir ama dusunce deyil bu bilgi veriyor ama yalan bilgi ve kesin bir dille

Yunus Emre'ye bu durumdan ötürü hiçbir zaman moderasyon verilmedi.

Her zaman uyarıldı yapma diye ve doğrusu gösterildi.

Uyarı yapılma sebebi de facebook sayfalarının hit kazanmak için yalan yanlış pompaladığı bilgileri gerçek zannedip kitleyi harekete geçirecek şekilde paylaşmasıydı.

Ne zaman uyarsam ve kontrol etsem haber yalan çıktı. Yanılmıyorsam  3 kez uyardım çünkü bu sayfaların amacı trollemek taraftarı.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2015, 02:34:07 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

abi ego ile ilgisi yok.

ben yanlış bir bilgi verdiğimde daha geçen gün necmi abi beni yanlış bilgi verme diye uyardı. yukarıdaki örnekte de belirttiğim gibi yunus emre defalarca çağrı tarafından uyarıldı.

yanlışsa herkese yanlış doğruysa herkese doğru olmalı.
seni uyarmadım aslında sadece yanlışını düzelttim
bunu uyarı olarak algılama orda doğru bilgiyi veren kaç tane mesaj attım nerde yanıldığını anlatmak için
uyarı bu şekilde değil direk mesajını siler ve bir daha yanlış bilgiyle forumu yanıltma derdim
ama benim orda demek istediğim o konuda yanlış bilgiye sahipsin işte kanıtıyla doğru bilgi bu demekti
yani bu bir uyarı değildi sadece düzeltmeydi.

Çevrimdışı TALAT

Ama anlamadığınız nokta burda Çağrı bu forumda sistem yöneticisi yani bu forumu kuran ben ve altuğ
ile birebir aynı yetkiye sahip yani burda yanlış gidişat olduğunda uyarma hakkı ve yetkisi var ama sizin yok
siz ancak mesajı şikayet edersiniz ve yöneticilerde bunu değerlendirir ama şimdi burda bunu yapmak yerine
herkes cezayı kendisi kesmeye kalkarsa burda nasıl bir durum ortaya çıkar emin ol her şikayeti değerlendiriyoruz
bazılarına gülüp geçiyoruz bazılarınada gereken yapılıyor ama bunu aramızda tartışarak yapıyoruz ve burda çok sesliliği
yaratabilmek içinde yönetici sayısını oldukça fazla tutuyoruz ve her düşüncedeki insanıda aramızda olması için özellikle seçiyoruz
buda alınan kararların adil olmasını sağlıyor birde yöneticiler arasındaki  farklı seslerde hep üye lehine işler
yani dört yönetici atılsın der bir yönetici hayır derse o hayır evet olmadığı sürece üye atılmaz bir hayır dört evetten
üstün olur ama küfür hakaret ve aşağılayıcı yorumlar ve bu özellikle Beşiktaşa yönelik olduğunda kesinlikle af yok

abi zaten bu konuda yazdığım yazıların hepsinde özellikle uyardım kelimesini kullanmadım herhangi bir yetkim olmadığı için. sadece çok kesin bilgi verdiğini söylediğimi sana da söyledim. ama keşke dün bana daha önce de yunus emreye verilen yanlış bilgi verme uyarıları bu arkadaşa da verilseydi.

daha önce de belirttiğim gibi. arkadaşın ceza almasını istemiyorum bu yüzden moderatöre ilet seçeneğini kullanmadığımı da söyledim. sizin yapacağınız bir uyarı ileride bu tip bilgiler paylaşmasını engelleyebilir.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2015, 02:40:05 TALAT ]

Çevrimdışı TALAT

seni uyarmadım aslında sadece yanlışını düzelttim
bunu uyarı olarak algılama orda doğru bilgiyi veren kaç tane mesaj attım nerde yanıldığını anlatmak için
uyarı bu şekilde değil direk mesajını siler ve bir daha yanlış bilgiyle forumu yanıltma derdim
ama benim orda demek istediğim o konuda yanlış bilgiye sahipsin işte kanıtıyla doğru bilgi bu demekti
yani bu bir uyarı değildi sadece düzeltmeydi.

uyarı derken attığı mesaja yorum olarak demek istiyorum (bana ve yunus emreye yapıldığı gibi) malesef kötü bir huyum var herhangi bir yerde farklı insanlara farklı uygulamalar yapıldığında eleştirmeden duramıyorum

Çevrimdışı Çağrı

uyarı derken attığı mesaja yorum olarak demek istiyorum (bana ve yunus emreye yapıldığı gibi) malesef kötü bir huyum var herhangi bir yerde farklı insanlara farklı uygulamalar yapıldığında eleştirmeden duramıyorum

Dostum her şeyi göremeyebiliriz. Burada da empati kurmanız gerek.

Ben olabildiğince bu topikte yazılan her şeyi okumaya çalışıyorum ama üye olmak ile yönetici olmak bambaşka. Konsantrasyonun biraz düşünce gözden kaçabilir.

Yapmanız gereken sadece rapor etmek. Ben yukarıdaki yazıyı görsem büyük ihtimal yine uyarırdım. Çünkü bunlar zararlı. İnsanlar duygusal ve bir anda büyük tepkiler oluşabiliyor.

Burada farklı uygulama yok sadece gözden kaçan bir durum var. Bunu da burada konuşmak yerine bana PM Atmanız ya da rapor etmeniz durumu hemen çözer.

Haklıysanız ve gözümden kaçtıysa müdahale ederim değilse geçerim yönetici kanaatinde ve kurallar dahilinde. Gün içinde belki 500 mesaj atılıyor hepsini yakalamak hiç kolay iş değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Dostum her şeyi göremeyebiliriz. Burada da empati kurmanız gerek.

Ben olabildiğince bu topikte yazılan her şeyi okumaya çalışıyorum ama üye olmak ile yönetici olmak bambaşka. Konsantrasyonun biraz düşünce gözden kaçabilir.

Yapmanız gereken sadece rapor etmek. Ben yukarıdaki yazıyı görsem büyük ihtimal yine uyarırdım. Çünkü bunlar zararlı. İnsanlar duygusal ve bir anda büyük tepkiler oluşabiliyor.

Burada farklı uygulama yok sadece gözden kaçan bir durum var. Bunu da burada konuşmak yerine bana PM Atmanız ya da rapor etmeniz durumu hemen çözer.

Haklıysanız ve gözümden kaçtıysa müdahale ederim değilse geçerim yönetici kanaatinde ve kurallar dahilinde. Gün içinde belki 500 mesaj atılıyor hepsini yakalamak hiç kolay iş değil.

farklı bir uygulama yok gözden kaçmış bir durum olma ihtimali var ise  benim için sorun yok. zaten bu konuyu geçen gün kendi adıma kapatmıştım ama nasıl olduysa bugün yine içinde buldum kendimi.

hatta bu konu hakkındaki yazıları silseniz daha iyi olabilir insanları boşuna okumaya zorlamayalım
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2015, 02:50:11 TALAT ]

Çevrimdışı Çağrı

farklı bir uygulama yok gözden kaçmış bir durum olma ihtimali var ise  benim için sorun yok. zaten bu konuyu geçen gün kendi adıma kapatmıştım ama nasıl olduysa bugün yine içinde buldum kendimi.

hatta bu konu hakkındaki yazıları silseniz daha iyi olabilir insanları boşuna okumaya zorlamayalım

Aynen öyle sileceğim birazdan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Resmen sinirlerim bozuldu twitter a bakınca.

Gs liler coşmuş ozan tufan konusunda. Sercan Olcan yekta +3.5 ile anlaştıklarını yazanda var, teklif edildiğini yazanda var.
Yekta + 3.5 peşin 3.5 gelecek sene verileceğini yazanda var.

Aynı zamanda beşiktaşa gittiğini yazan da var. Bununla birlikte fenerliler yönetime mesajlar atıyorlar, ozanı beşiktaşa bırakmayın biz alalım diyenler falan.

Sinir bozucu hal almaya başladı.

Çevrimdışı Kemal

Resmen sinirlerim bozuldu twitter a bakınca.

Gs liler coşmuş ozan tufan konusunda. Sercan Olcan yekta +3.5 ile anlaştıklarını yazanda var, teklif edildiğini yazanda var.
Yekta + 3.5 peşin 3.5 gelecek sene verileceğini yazanda var.

Aynı zamanda beşiktaşa gittiğini yazan da var. Bununla birlikte fenerliler yönetime mesajlar atıyorlar, ozanı beşiktaşa bırakmayın biz alalım diyenler falan.

Sinir bozucu hal almaya başladı.

Kim alırsa alsın eşşek yüküyle para vermiş olacak.

Çevrimdışı Çağatay

Kim alırsa alsın eşşek yüküyle para vermiş olacak.

Bursa da bunu istiyor zaten
3 takim birden yüklensin sonra gelsin paraciklar
Ama burada paradan ziyade 3 klubun de takas yoluyla vermek isteyecegi oyuncularin kalitesi ve bursa takiminin eksiklerini doldurabilecekler mi kismi önemli.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın bu sabah haber1903 te bi haber okudum Sebastian Rode yle ilgilendiğimiz yazılmış Bayern de orta saha bolluğundan dolayı göndermeye sıcak bakıyomuş 6m istiyormuş ya da kiralamaya sıcak bakıyomuş vs vs. Sabah sabah yine umut depolandım :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İş Takasa kalırsa fener stoch u verir, holmeni verir öne geçer. Bitirmemiz lazım bu işi.

Çevrimdışı ebabil

Günaydın bu sabah haber1903 te bi haber okudum Sebastian Rode yle ilgilendiğimiz yazılmış Bayern de orta saha bolluğundan dolayı göndermeye sıcak bakıyomuş 6m istiyormuş ya da kiralamaya sıcak bakıyomuş vs vs. Sabah sabah yine umut depolandım :)

keşke gelse kimse ozanın yüzüne bakmaz bu varken ama zor işte.

Çevrimdışı brkntcnr

keşke gelse kimse ozanın yüzüne bakmaz bu varken ama zor işte.
Valla Ozan a 5-6 verilebiliyorsa Rode ye çıkarıp 10 bile vermeliyiz. Taksit taksit yapar bizim başkan :) Veya kiralayalım en temizi seneye alır Tolgay la efsane ikili yaparız.