Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ukrayna futbolu da feci yükselişte 3 takım kesin 2si büyük ihtimalle üst turda
Hepsi elenirse bize 10 milyon eurodan fazla para gelecek.İki takım olursa 6-6 gibi bir rakam çıkar.Üç takım olursa 4-4-4.
djibi alcağimiza adam akıllı kaleci almak daha mantıklı boyko,koval ospina bunlar berisha + djib parasına rahatlıkla alınır. bence bizim defans sorunumuz cok oncelikli deil ben rodo ersana guveniyorum kaldıkı geçen senenin as oyuncusu pedro yedekte milo var tosic oynayabilir hatta necip bile stoperde sırıtmıyor bizim a klas kaleci almamız lazım ersan 10 üzerinden 6 ise diji 7 dir bizim kalecilerin hepsi 5 biz buraya 7 lik kaleci bulsak bizi şampiyon yapar
Stat olsa favori olurduk. Stat olayı büyük dezavantaj.Şenol Güneş Olimpiyatta dominant futbol oynatırsa yine de kazanırız.Bilic korkmasaydı biz Fener'i de Galatasaray'ı da yenecektik içeride. Mahvetti bizi takımı 30 metreye çekip.
O zaman Fener 38, biz 37 diyelim
Doğru adamları çok uygun fiyatlara alıyorlar.Zaten bizden oradan almaya başladık hepsi sağlam adamlar gördüğümüz gibi.
@Çağrı ben daha önce de araştırmıştım.Doğru hatırlıyormuşum.Bunu uefaya gidemediğimiz senelerdeki puanlardan anlayabiliriz.
Berisha ortalama kaç M'ye biter ? Opsiyonlu olarak kiralarsak ne kadara gelir ?
cavanda güzel hata yaptıonur da kafa olarak dağılmış çökelim hemen