Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben cavandayı daha çok beğendim beck'ten daha iyi.
Ingilizlerin orta sıra takımları bu tarz turnuvalarda pek basarili degiller uzun senelerdir sanmıyorum GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aynı fikirdeyim fakat Koval de farklı olmayacaktır hatta daha maliyetli olabilir. Yoksa eşitse maliyetler bende koval i isterimTURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sevilla varsa bırakmaz kimseye adamlar uefayı almak için kurulmuş resmen
tottenham bir çeyrek final oynamıştı 3 sene evvel... dahası yok liverpoolun zaten bu turnuvadaki rekoru son 16
Yarın cuma yarın bir seyler cikar mi acaba transferle ilgili yoksa oly maçı sonrasına mı kalır artık onumuzdeki hafta deme mecalim kalmadı GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anca ay sonu beli olur birşey olacaksa D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stoper, kaleci ve ortasaha aynı anlarda bitecek gibi zamanlama olarak.Hemen bir şey beklememek gerek bence bir haftaya yayılır.Rhodolfo parasına alırız Djib'i. Berisha opsiyonlu kiralanır muhtemelen. Ozan da sonuna kadar zorlanacak.
bu transferlerin yapıldığını farz edersek 3 büyüklere bi yüzde versen kaç verirsin ?
En iyi kadro bizde olacak 3 takım arasında. İismler önemli değil en dengeli ve akıllıca kurulmuş kadro olacak.Ligin dinamiklerinde yüzde vermek zor biliyorsun oynanan oyunları.Ama kesinlikle şampiyonluk yarışında sonuna kadar oluruz bu kadro ile.
Ben vereyim kendi adıma, Beşiktaş %38, Fenerbahçe %37, Galatasaray %25
Fener elenirse bize 2M mi geliyor ?