2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940120 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Ne mi yaptı yoksa her gün ne mi yapıyor?
Gündemden bu kadar uzak olmayın

Nani V.Persie ve Podolski yi böyle gazetelere manşet etmezler gelirler bizim oyuncularımızı karalamak için her türlü şeyi yaparlar.

EssiLor

• Ziyaretçi

Kartal Yuvası taraftar organizasyonu adı altında yapılan bu etkinlikte Beşiktaşlı futbolcular, Siyah Beyazlı taraftarları 8-9 Ağustos'ta Kartal Yuvalarına davet etti.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Sosa; "Bugün bizim için Kartal Yuvasına gelin, bizim için forma alın" derken, yeni transfer Rhodolfo'da "Bizim için gelin, forma alın" diyerek taraftarlara seslendi.

Öte yandan yapılan bu organizasyonda geçtiğimiz sezonun Beşiktaş formaları 79 TL'den Beşiktaşlı taraftarlara satışa sunulacak.

Haber Kaynağı: HABER1903

Çevrimdışı Çağrı

Samba bitmiş net olarak.

Türkiye'de Gomez dışında tüm santraforları çiğ çiğ yer statik oyunda.

Ama forma bir Gomez attırır oyundan Samba'yı. Keyif verecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Samba bitmiş net olarak.

Türkiye'de Gomez dışında tüm santraforları çiğ çiğ yer statik oyunda.

Ama forma bir Gomez attırır oyundan Samba'yı. Keyif verecek.
sen çok istiyordun o adamı rholdofoyla bi kıyaslama yapabilirmisin

Çevrimdışı cursedofdragon

#TakvimalmaaldırmaBeşiktaşlı

Çevrimdışı Çağrı

Bursa Niasse'yi alamadı tahmin ettiğimiz gibi.

Pektemek + Necip + 5 milyona alsınlar artık şu Ozan'ı çok uzamadan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Farklılar. Samba duran oyunda enfes bir stoper. Çok sert hava hakimiyeti markajı mükemmel.

Rhodolfo ise statik oyunda bu kadar iyi değil ama akan oyunda ve pozisyon bilgisi olarak daha etkili.

Ben Rhodolfo'yu aldığımız için üzgün değilim Samba'nın vereceğini verir bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vallahi çok necip 2 2.5 etse pektemek 1 m euro etse 8 8.5 m euro çok çok büyük paralar bence daha ucuza bitecek o transfer bitti hatta pektemek + 4.5 m euroya tahhminim

Çevrimdışı kaanzor

Schalke 04'ün sportif direktörü Horst Heldt, Bild gazetesine bir açıklama yaparak Napoli'li Gökhan İnler'le anlaşıldığı haberlerini yalanladı. Heldt, "Ne yazıldıysa doğru değil, görüşmeler askıda ve resmi bir şey yok" dedi. Boateng'in Sporting Lizbon'a gideceğinin açıklanmasının ardından Schalke'nin Gökhan İnler'le ilgilendiği biliniyor. Boateng'in transferi ise iptal oldu.

Kaynak: CnnTürk
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

EssiLor

• Ziyaretçi

Schalke 04'ün sportif direktörü Horst Heldt, Bild gazetesine bir açıklama yaparak Napoli'li Gökhan İnler'le anlaşıldığı haberlerini yalanladı. Heldt, "Ne yazıldıysa doğru değil, görüşmeler askıda ve resmi bir şey yok" dedi. Boateng'in Sporting Lizbon'a gideceğinin açıklanmasının ardından Schalke'nin Gökhan İnler'le ilgilendiği biliniyor. Boateng'in transferi ise iptal oldu.

Kaynak: CnnTürk
Her kafadan bir ses çıkıyor hangi habere inanacağımızı şaşırmış vaziyetteyiz bu gereksiz kişilikler masabaşı haberler yapıyorlar
Gökhan gündemimizde hala ozaman.

Çevrimiçi golazokartal

Yaz beni; 2 oldu.

Yoklukta Rhodolfo'nun partneri olarak iyi olur dedim lakin öncesinde de yazmıştım; sonra biraz daha izledim, yok olmaz.

Dijilobodji ile mukayese edilmez zaten.
Peki gerçekten Djilobodji'nin olma imkanı var mı?Bonservisinin tuzlu olduğu söyleniyor.

Çevrimdışı ahmetx

vallahi çok necip 2 2.5 etse pektemek 1 m euro etse 8 8.5 m euro çok çok büyük paralar bence daha ucuza bitecek o transfer bitti hatta pektemek + 4.5 m euroya tahhminim
necipe dünya üzerinde hangi kulüp 2, 2.5 verir yahu.Her iki takımın işine yarayacak çözüm; Pektemek veya Şişmanoğlu + Necip veya Kerim +2 milyon olur. Bursanın kadrosuna bakarsanız santrafor ,sağ kanat ve ön libero ihtiyacı var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Ozan işini hala zor görüyorum

Amorim gelecek gibi sanki.

Bu arada bizim herhangi bir transferi uzatmadan bitirebildiğimizi ne zaman gördün @Çağrı :D
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 14:10:20 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

EssiLor

• Ziyaretçi

Ozan işini hala zor görüyorum

Amorim gelecek gibi sanki.
Ozanın geleceğine artık bende inanmıyorum çok zor o attığı golden sonra iyice kıymete bindi taraftar bıraktırmaz onu.
Bu arada Son Dakika
Gs Volkan Şen ile Anlaşmış
Bizde Ozanla Anlaşsak Ne İyi Olurdu.

Çevrimdışı brkntcnr

Tolgadan fazlası yok eksiği var.
Yapma sende o kadar olamaz.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Necip 1 eder, Pektemek -1 eder. Ozan Tufan'ı 5 milyona almış oluruz çokta güzel olur :D

Çevrimdışı Tolga

Niasse işi olmamış belli ki.

Volkan Şen gidecek öyle gözüküyor.

Bakambu'nun durumu hala belirsiz.

Yani Bursa'nın kanat oyuncu eksiği var.

Ozan için mutlaka takasta Kerim'i isteyeceklerdir.

Şenol Hoca'nın bırakacağını sanmıyorum ama.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Necip 1 eder, Pektemek -1 eder. Ozan Tufan'ı 5 milyona almış oluruz çokta güzel olur :D

Pektemek'i takasta kullanırken toplam maliyeti hesaplamak için bonservisten çıkarma işlemi yapmayan Beşiktaşlı görürsem gözlerim yaşaracak :D

Çevrimdışı Deniz

Bugun yarin kim geliyorsa gelsin artik
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Bugun yarin kim geliyorsa gelsin artik

Bugun bile biriyle anlaşsak
formayı üstünde gördüğümüz fotoğraf 4-5 gün sonra piyasaya düşüyor
o yüzden bugun yarın birinin gelebilmesi için 3 gün öncesinden herşeyin bitmiş olması lazımdı

:evillol: :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Niasse işi olmamış belli ki.

Volkan Şen gidecek öyle gözüküyor.

Bakambu'nun durumu hala belirsiz.

Yani Bursa'nın kanat oyuncu eksiği var.

Ozan için mutlaka takasta Kerim'i isteyeceklerdir.

Şenol Hoca'nın bırakacağını sanmıyorum ama.

Eğer kerim opsiyonsuz kiralık gidecekse ben fitim
orda her halükarda sezon içinde 15-20 maç güzel süreler alarak oynar
hatta biraz daha ileri gideyim 2 sene kiralansa daha mantıklı olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gastro

195 cm boyunda 90 kg ağırlığında. Oturduğu yerden kalkamaz bence. Trabzon yine zamanı geçmişleri topluyor.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

195 cm boyunda 90 kg ağırlığında. Oturduğu yerden kalkamaz bence. Trabzon yine zamanı geçmişleri topluyor.

Sadece kilo ve boyla oyuncunun yapabileceklerini değerlendirmek doğru değil.

Usain Bolt
Kilo:94
Boy:1.96

Kheaven

• Ziyaretçi

Sadece kilo ve boyla oyuncunun yapabileceklerini değerlendirmek doğru değil.

Usain Bolt
Kilo:94
Boy:1.96

Adebayo Akinfenwa

Kilo : 86
Boy : 1.80

:evillol:

Çevrimdışı Zafer55

Ozan için takasta adı geçen(gerek basında gerek burada) hiç bir oyuncunun gitmesini doğru bulmam.Eğerki onların da yerlerine transfer yapılmayacaksa.örnek pektemek+para=ozan durumunda artı olarak bir golcü transferi gerekir. Aynı durum necip içinde geçerli(veli tolgay ın olmadığı durumda). Mutlaka takas olacaksa gökhan süzen olur sezer öztürk olur ikisine yıllık toplam 1.5 m eurodan fazla para ödeyecez bu sene