2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937973 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

ntvspor

Beşiktaş’ın uzun süredir transfer gündeminde yer alan Gökhan İnler’in Schalke 04 ile anlaştığı iddia edildi. Ancak Alman ekibi, görüşmelerin donduğunu açıkladı.

Kulüp bölgesinin gazetesi Reviersport, Schalke’nin İsviçre Milli Takımı kaptanıyla anlaştığını, 31 yaşındaki futbolcunun lacivert-beyazlılarla 3 yıllık sözleşme imzaladığını, Türk asıllı futbolcu için Schalke’nin Napoli’ye 5-6 milyon Euro bonservis ödeyeceğini öne sürdü.

Bild Gazetesi ise bu iddiaları Schalke Menajeri Horst Heldt’e sorduğunu ve “Haber doğru değil. Görüşmeler var ama bu temaslar da şu anda stand-by konumunda” yanıtını aldığını yazdı.

Bild’deki haberde, Schalke’nin Gökhan İnler’in bonservisi için Kevin Prince Boateng’in Portekiz’in Sporting Lizbon ekibine transferinden gelecek parayı kullanmayı planladığı ama Boateng’in Sporting’e transferinin gerçekleşmediği vurgulandı.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Sporting ile imaj hakları nedeniyle anlaşamayan Kevin-Prince Boateng, Türkiye'den 2 takım ile görüşüyor. (ReiverSport)

BJK vs 6s ?

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı optimus

Bugun Ahmet Bulut - Bursaspor gorusmesi var diyolla, dogru mudur?

Çevrimdışı Deniz

Gs dun fenerin elenmesi ile 1 transfer daha yapabilecektir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Esteban alvarodo kmdir nasıldır ts almış ?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İnşallah yönetimdekiler Beşiktaş bu yıl şampiyon olursa giderleri yüksek olan rakiplerimizin gelirlerinin de baltalanacağını ve  geleceklerinin karanlık olacağının farkındadır. Beşiktaş bu yıl şampiyon olursa şampiyonluk serisi yakalamaması için hiçbir sebep yok .Bunun farkında olarak yönetim üzerine düşeni yapar umarım. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs dun fenerin elenmesi ile 1 transfer daha yapabilecektir
sırf oradan yırttılar senelerdir bir şekilde gidiyolar buna son vermemiz lazım

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kemal

Hadi artık İnlesin şu ortalık be.

Çevrimdışı Çağrı

Ahahah keyiftir ya bu :D https://twitter.com/onlinesporcom/status/629272295001968640

Arkada baya azar yemiştir Güntekin bunun için o yüzden Rıdvan kem küm edince kendi toparladı  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ortalik mi inler tufan mi kopar bilmem de ne olursa olsun artik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neo Nesil

Bugün çeşitli gazetelerde, Futbol Takımımız ile ilgili gerçeklerle alakası olmayan transfer haberleri yer almaktadır.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in kaleci istediği, bazı oyuncularımızın takımdan gönderilmesinin gündemde olduğu şeklinde yansıtılan bu haberler gerçekleri yansıtmamaktadır.

Transfer çalışmaları futbolun doğası gereği sürekli gündemde olmakla birlikte, şu an için takımımıza yeni oyuncu alma veya gönderme planının olmadığını kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

umarım bu da beyaz yalanlardan biridir... çünkü kalecilerimiz hem lig hem de avrupa için yetersiz...

Çevrimdışı srdr

Mrb degerli arkadaslar daha once uye olmama ragmen ilk msjimi bugun atmis bulunuyorum ....umarim bu forumdaki sicakligi samimiyeti her zaman muhafaza edebilirz....sevgiyle kalin :)

Çevrimdışı TALAT

Niasse işi olmamış belli ki.

Volkan Şen gidecek öyle gözüküyor.

Bakambu'nun durumu hala belirsiz.

Yani Bursa'nın kanat oyuncu eksiği var.

Ozan için mutlaka takasta Kerim'i isteyeceklerdir.

Şenol Hoca'nın bırakacağını sanmıyorum ama.

mustafa kanat da oynuyor desek olmaz mı, yemezler mi D:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Mrb degerli arkadaslar daha once uye olmama ragmen ilk msjimi bugun atmis bulunuyorum ....umarim bu forumdaki sicakligi samimiyeti her zaman muhafaza edebilirz....sevgiyle kalin :)

:hosgeldin
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mustafa kanat da oynuyor desek olmaz mı, yemezler mi D:
mevkisi belirsiz  :kop:

Çevrimdışı TALAT

Çok kaba taslak bir hesapla;

Adidas 5 milyon dolar ödüyor bize net. 200.000 forma satarsak 3 milyon dolar da oradan girdi oluyor toplam 8 milyon dolar kazanıyoruz.

200.000 formanın karşılığı ise yaklaşık 10 milyon dolar. Bu formaların Adidas'a maliyeti 2 milyon dolar. Yani karı 8 milyon dolar. Onu da bize ödüyor.

Diğer ürünleri saymazsak Adidas bedavaya 1 yıl boyunca reklamını yapmış oluyor.

O yüzden benim gözümde formayı beğeniyorsanız alın, ama almış olmak için almayın. Kartal Yuvasından giyim eşyası alın tamamı kulübe kalsın.

çok kabaca olmuş. maliyetleri sadece işçi ve malzeme olarak hesaplamayın. bunlara genel giderler, reklam giderleri, ar-ge giderler vs uzar gider de ekleniyor.

iphoneda da aynı maliyet hesabı yapıyoruz türk milleti olarak ama maliyetler konuşulduğu kadar düşük değil.

ha dediğine ben de katılıyorum. muhtemelen feda, gururlan tarzı tshirtler bizim için daha karlıdır. onları almak lazım

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

Bu sene umarım Şenol Güneş ile savaşan değil vuran taraf oluruz.

Biz vuralım onlar savaşsın. Kaybetmemek savaşarak kazanmak inanarak oluyor.

Balık baştan kokmayacağı için fazlasıyla umutluyum bu sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı okansosa

formaya isim yazdırmak ne kadar ?
O gemi bir gün gelecek

15 lira diye biliyorum  :)