2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940435 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Mümkünse maçlar erken saatlerde (15 ile 19) oynanmalı. Olimpiyat stadına  gidiş için kampanyalar yapılmalı ve tribünler komple doldurularak bu sıkıntılı durumlardan fırsatlar çıkarılmalı. Tribünlerin doldurulması için bu seneki kadro yeterli. Biz Konya dan nasıl olur da maçlara gideriz diye çareler ararken İstanbul'daki arkadaşların takımı yanlız bırakması anlaşılır gibi değil.
Boss digitürk istemez erken saatleri  , cumartesi ve pazar fb,gs - cuma ve pazartesi beşiktaş,trbzn yaparlar. Epl ve bundesliga mis gibi gündüz oynuyor .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada başkan Veli için 2-3 haftaya döner demiş yoksa orta saha da mı yalan olacak :D

Veli için adam aramıyoruz ki Tolgay için arıyoruz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

bula bula Boykoyu mu buldunuz kaleci olarak .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Ben söyleyeyimde sonra şaşırmasın kimse gerçi Şenol Hoca faktörü var tabi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

evet 8 numaramız yok.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Boss digitürk istemez erken saatleri  , cumartesi ve pazar fb,gs - cuma ve pazartesi beşiktaş,trbzn yaparlar. Epl ve bundesliga mis gibi gündüz oynuyor .

Geçen sene karar almışlardı artık Beşiktaş ve diğer iki renkli de gündüz maçı oynayacak diye ve biz üç maçımızı 16.00 da oynadık . Fb bir maç oynadı gs ise hiç oynamadı. Anlayacağınız deneme tahtasına yine bizi oturtturmuşlardı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Geçen sene karar almışlardı artık Beşiktaş ve diğer iki renkli de gündüz maçı oynayacak diye ve biz üç maçımızı 16.00 da oynadık . Fb bir maç oynadı gs ise hiç oynamadı. Anlayacağınız deneme tahtasına yine bizi oturtturmuşlardı.
Gs de Karabük maçını oynamıştı gündüz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dostum fere 10 m euro verip alsak iyi olur mu sence :D

Çevrimdışı brkntcnr

bula bula Boykoyu mu buldunuz kaleci olarak .
Boyko nun nesi var ki ?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dün fb nin maçını seyrettikten sonra Beşiktaş'ımız adına oldukça umutlandım. Adamlarda kjaer dışında adam yok gibi. Eğer o kadro bizde olsaydı forumu düşünemiyorum bile. En az 10 tane takviye isterdik  :) Seyircileri ise başka bir alem. O kadar şımartılmışlar ki her pozisyonda hakeme küfrettiler. Eğer üzerimize oynamazlarsa şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Hele ki iki takviye daha yapılırsa ...
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dün fb nin maçını seyrettikten sonra Beşiktaş'ımız adına oldukça umutlandım. Adamlarda kjaer dışında adam yok gibi. Eğer o kadro bizde olsaydı forumu düşünemiyorum bile. En az 10 tane takviye isterdik  :) Seyircileri ise başka bir alem. O kadar şımartılmışlar ki her pozisyonda hakeme küfrettiler. Eğer üzerimize oynamazlarsa şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Hele ki iki takviye daha yapılırsa ...
sayın abim her zaman oynuyolar şimdiden başkadılar haberlere gece gezmelerinde yok şurda yok burda o yüzden dikkatli olmak zorundayız hem taraftar hem klüp olarak

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sayın abim her zaman oynuyolar şimdiden başkadılar haberlere gece gezmelerinde yok şurda yok burda o yüzden dikkatli olmak zorundayız hem taraftar hem klüp olarak

Bunların yorumcuları da sürekli umut pompalıyor. Neymiş 6 ay sonra olsa fb turu geçermiş. Adam bunu sürekli tekrar etti. Hele td leri .. şovunu geçtim dakika 87 de iki adam değiştirdi sahada yürüyen nani yi oyundan aldı. Neyse biz önce kendi işimize bakalım da bunları yazmamın nedeni hep içimdeki haksızlıklara uğrama korkusu yoksa bunlar bize rakip falan olamazlar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Easthanbool

#TakvimAlmaAldırmaBeşiktaşlı
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ceeyyhun

geçen sene de gs herkesten 4 yediğinde biz de Arsenal, Tottenham gibi maçları görünce yine aynı şeyleri söylemiştik. önemli olan devamlılık ve kazanma alışkanlığı.
yarışı önde götürmek değil, son düzlükte yarışı forse etmek ve finişi görmek önemli. at yarışı gibi bazen at bazen de jokeyin direkt etkisi fark yaratıyor.
ben fenerin çok kötü olduğunu düşünmüyorum. bir gol bulsalardı şimdi farklı şeyler konuşuluyordu tıpkı geçen sene bizim Demba'yla kaçırdığımız pozisyonlar gibi biri girse bambaşka olurdu her şey..
Kjaer, Fernandao, Diego iki maçı baz alırsak iyilerdi. (Diego'yu yeni transfer gibi düşünüyorum)
bizim de kaleci, stoper, orta saha ve bir forvet daha almamız gerekiyor (Mustafa ve Ömer'in yerine)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Song gitti mi herhangi bir takıma? Şu adamı takımda görmeyi çok istiyorum.

Çevrimdışı Easthanbool

Takvim n yaptı?

Ne mi yaptı yoksa her gün ne mi yapıyor?
Gündemden bu kadar uzak olmayın

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmetx

Boyko nun nesi var ki ?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolgadan fazlası yok eksiği var.

Çevrimdışı Çağrı

Çok kaba taslak bir hesapla;

Adidas 5 milyon dolar ödüyor bize net. 200.000 forma satarsak 3 milyon dolar da oradan girdi oluyor toplam 8 milyon dolar kazanıyoruz.

200.000 formanın karşılığı ise yaklaşık 10 milyon dolar. Bu formaların Adidas'a maliyeti 2 milyon dolar. Yani karı 8 milyon dolar. Onu da bize ödüyor.

Diğer ürünleri saymazsak Adidas bedavaya 1 yıl boyunca reklamını yapmış oluyor.

O yüzden benim gözümde formayı beğeniyorsanız alın, ama almış olmak için almayın. Kartal Yuvasından giyim eşyası alın tamamı kulübe kalsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bunların yorumcuları da sürekli umut pompalıyor. Neymiş 6 ay sonra olsa fb turu geçermiş. Adam bunu sürekli tekrar etti. Hele td leri .. şovunu geçtim dakika 87 de iki adam değiştirdi sahada yürüyen nani yi oyundan aldı. Neyse biz önce kendi işimize bakalım da bunları yazmamın nedeni hep içimdeki haksızlıklara uğrama korkusu yoksa bunlar bize rakip falan olamazlar
algı yönetimi bu resmen  ölü haldeler şaçma sapan medya umut tacirliği yapıyolar mide bulandırıcı abi biz kendi işimize konsantre olalım ama haksızlıklar karsılıgında dik durmak ve gerekli tepkiyi göstermemiz gerekiyo

Çevrimdışı Çağrı

Gündemden uzak olmak iyidir aslında. Bunları zaten Beşiktaş taraftarının gözünde futbolcuları yıpratmak için yapıyorlar.

Kimse okumazsa kimse yıpranmaz zaten Türkiye'de gazete gündem filan da belirleyemez tamamı tuvalet kağıdından farksız.

Okumayın, para kazandırmayın. Kulüp zaten yalanlar kimsenin keyfi kaçmaz. Okuduğum birkaç köşe yazarı var onlar olmasa gazete sokmam evime o noktaya geldiler artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Başımıza demirören , harcadı ya şu adamı başkan olmak için ...

Çevrimdışı Türkay

İl dısındayım fazla giremiyorum internete görmemisim.

Bunlar bu sene cok olacak taraftar olarak ortak tepkimiz göstermeliyiz
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok kaba taslak bir hesapla;

Adidas 5 milyon dolar ödüyor bize net. 200.000 forma satarsak 3 milyon dolar da oradan girdi oluyor toplam 8 milyon dolar kazanıyoruz.

200.000 formanın karşılığı ise yaklaşık 10 milyon dolar. Bu formaların Adidas'a maliyeti 2 milyon dolar. Yani karı 8 milyon dolar. Onu da bize ödüyor.

Diğer ürünleri saymazsak Adidas bedavaya 1 yıl boyunca reklamını yapmış oluyor.

O yüzden benim gözümde formayı beğeniyorsanız alın, ama almış olmak için almayın. Kartal Yuvasından giyim eşyası alın tamamı kulübe kalsın.

ben öyle yapayım o zaman bu sene sevmedim eski sezon formaları 79 tl ye düşmüş alsam gene aynı katkı olur mu ?

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş i takip eden basin kadar seref yoksunu basin yok.

Kulüp artik kendine gelsin sunlari tesise sokmasin.2 sini sokmadin mi bak bakalim bir daha yapabiliyorlar mi bunu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba