abi haber baştan sona yalan. imbula'yı yönetime quaresma öneriyorsa zatten dükkanı kapatalım gidelim, öyle saçma haber mi olur? sanırsın adam portekiz 3. lig takımından futbolcu öneriyor. 
keşke dediğin gibi olsa ama pek heves etme.
Yahu bu futbolcu oneren bir futbolcu isini hic cozemedim gitti. Nasil oluyor acaba? Quaresma baskanin kapisini vurarak mi girdi yoksa kulup binasini terk ederken baskanin onune atlayip mi tavsiye etti bu adami? Baskana ne dedi Quaresma, Porto'da Imbula diye bir adam var, cok iyi oynuyor baskan gidip alalim minvalinde mi yoksa Imbula'yi Porto aldi Baskan, ben de Portekizliyim o bakimdan biliyorum bence hemen git al olumu op darilirim falan diye mi tavsiye etti? Yoksa Quaresma antrenman sonrasinda coraplarini koklarken baskan soyunma odasina girdi de "aman baskan soyleme bunu arkadaslara, tuyo verecem sana git Imbula diye bir adam var onu al ama corabimi kokladigimi soyleme arkadaslara" vs. seklinde mi gelisti olay cok ilginc gercekten.
Her nerede, nasil ve nicin yasaniyorsa bu tur olaylar bilemiyoruz, bildigimiz tek sey Turk spor basinin haber uydurmak konusundaki yaraticilik eksikligi. Zira yillardir hep bu haberleri yapiyorlar. Ilk galibiyetimiz sonrasi basligi da yazayim "Kartal [stad ismi]'de Kanatlandi."