2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12944758 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

abi haber baştan sona yalan. imbula'yı yönetime quaresma öneriyorsa zatten dükkanı kapatalım gidelim, öyle saçma haber mi olur? sanırsın adam portekiz 3. lig takımından futbolcu öneriyor. :D

keşke dediğin gibi olsa ama pek heves etme.

Yahu bu futbolcu oneren bir futbolcu isini hic cozemedim gitti. Nasil oluyor acaba? Quaresma baskanin kapisini vurarak mi girdi yoksa kulup binasini terk ederken baskanin onune atlayip mi tavsiye etti bu adami? Baskana ne dedi Quaresma, Porto'da Imbula diye bir adam var, cok iyi oynuyor baskan gidip alalim minvalinde mi yoksa Imbula'yi Porto aldi Baskan, ben de Portekizliyim o bakimdan biliyorum bence hemen git al olumu op darilirim falan diye mi tavsiye etti? Yoksa Quaresma antrenman sonrasinda coraplarini koklarken baskan soyunma odasina girdi de "aman baskan soyleme bunu arkadaslara, tuyo verecem sana git Imbula diye bir adam var onu al ama corabimi kokladigimi soyleme arkadaslara" vs. seklinde mi gelisti olay cok ilginc gercekten.

Her nerede, nasil ve nicin yasaniyorsa bu tur olaylar bilemiyoruz, bildigimiz tek sey Turk spor basinin haber uydurmak konusundaki yaraticilik eksikligi. Zira yillardir hep bu haberleri yapiyorlar. Ilk galibiyetimiz sonrasi basligi da yazayim "Kartal [stad ismi]'de Kanatlandi."

Çevrimdışı brkntcnr

Genç kaleci lazımsa : Rulli - Leali - Maksym Koval
Tecrübeli lazımsa : Adler - Boyko vs. vs.

Çevrimdışı Gastro

O ilaç kendisi doping değil hocam
Doping için kullanılabilecek ilaçların vücuttan atılımını hızlandırıyor
Yani doping maddesine rastlamasa bile niye bu ilacı aldın diyor anti-doping kurulu kısaca
O yüzden bu ilaç yasak

çok haklısınız ama bu bankadan çıkan adama sen bankadan çıktın demek ki para çaldın. bankayı soydun suçlusun demek gibi bir şey. Ortada doping aldığına dair zan ve zayıf şüpheden  başka bir şey yok. Ama acı olanı turu geçme umudunu istanbul' da kaybeden renklilerin bu mazerete sarılıp çirkeflik yapmaya çalışması ve bununda basın tarafından çok sahiplenilerek, görsel ve yazılı basında sürekli gündemde tutulması. Bu kadar parayı boş yere harcadıysan bana ne,  turu geçmek zorunda mısın ?

Çevrimdışı kartal43

Veli'nin 2 haftaya döneceği haberleri servis edilmeye başlanmış.ben ekstra bir sürpriz olmazsa transferi kapattığımızı düşünüyorum.Ozan transferinin olma olasılığı %10 dur.Çünkü adamlar en değerli oyuncuları olarak gördükleri bir adamı senin istemediğin vasat oyuncularla takas etmez.Hadi kabul ettiler ekstra 5 milyondan aşağı para istemezler. Veli gelene kadar Atiba-Oğuzhan orta sahası işlesin diye dua etmekten başka çare yok

Çevrimdışı Alper1903

Veli'nin 2 haftaya döneceği haberleri servis edilmeye başlanmış.ben ekstra bir sürpriz olmazsa transferi kapattığımızı düşünüyorum.Ozan transferinin olma olasılığı %10 dur.Çünkü adamlar en değerli oyuncuları olarak gördükleri bir adamı senin istemediğin vasat oyuncularla takas etmez.Hadi kabul ettiler ekstra 5 milyondan aşağı para istemezler. Veli gelene kadar Atiba-Oğuzhan orta sahası işlesin diye dua etmekten başka çare yok

Minimum 1 transfer daha yapilir o da muhtemelen orta saha olur. Bu kadar konusuldu, bu saatten sonra taraftardan cekinirler. Ama duzgun bir oyuncu mu olur oylesine bir oyuncu mu olur orasi muamma.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Vodafone Arena’daki yapım çalışmalarının sürmesi nedeniyle yeni yuvasına ekim ayında taşınmayı planlayan Siyah-Beyazlılar’ın; Trabzonspor, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını nerede oynayacağı belli oldu. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Süper Lig’de bu sezonki ilk 3 iç saha maçımıza Atatürk Olimpiyat Stadı’nda çıkacağız” dedi.

Haber Kaynağı: Fanatik

:s20: :s20: :s20: :s20:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Gastro

Vodafone Arena’daki yapım çalışmalarının sürmesi nedeniyle yeni yuvasına ekim ayında taşınmayı planlayan Siyah-Beyazlılar’ın; Trabzonspor, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını nerede oynayacağı belli oldu. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Süper Lig’de bu sezonki ilk 3 iç saha maçımıza Atatürk Olimpiyat Stadı’nda çıkacağız” dedi.

sen 3 maça dua et. 13 maç olmasın da......

Çevrimdışı Ozan E.

Baska nerede oynayacaktik ki? Basaksehir icin kombineli taraftarlarimiz zaten doldurur orayi bilet satisi yapilamaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Scuffet-Butland-Horn-Leali-Sportiello kaleci olarak bunları isterim. Bunlar olmazsa Berisha olabilir

Çevrimdışı federo

Stadımız açılana kadar özellikle bu havalarda kapasitesini de düşünürsek maalesef en mantıklı yer Zulimpiyat. Zemininin de yenilendiğini biliyorum, umarım zemin kontrolü yapılmıştır, sıkıntı yaşamayız.

Ben stadın gs maçında ancak açılacağını düşünüyorum ya da devre arası..

Çevrimdışı TØLGA

Vaybe samba trabzon ile anlaşmış heeeee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Beşiktaş’ın genç yıldızı Muhammed Demirci, Belçika 1. Lig ekiplerinden Mouscron ile dört senelik sözleşme imzaladı.

Kaynak= Lig radyo

Çevrimdışı aksitt

Muhammed'in bir sozlesmesi yok mu? Kafasina gore Belcika ligine gidebiliyor mu boyle?

Çevrimiçi o2bucak

Bu Yıl ki Kadro şimdilik

Tolga
Beck-Rhodolfo-Milosevic-Tosic
Atiba-Oğuzhan
Töre-Sosa-Q7
Gomez

Çevrimdışı Kadir G.

Bu Yıl ki Kadro şimdilik

Tolga
Beck-Rhodolfo-Milosevic-Tosic
Atiba-Oğuzhan
Töre-Sosa-Q7
Gomez

Ersan*

Çevrimdışı Deniz

Adamlar cech i aldi.ne var alsak su ospinayi ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

"Şirketimiz profesyonel futbolcusu Muhammed Demirci Belçika'nın Mouscron kulübüne bedelsiz olarak transfer olmuştur. Oyuncunun ilk satın alma opsiyonu veya başka bir kulübe transferi halinde transfer bedelinin 50%'si Şirketimize aittir."

Çevrimdışı kralkartal

Düşündüğüm herşey oluyor tahmin ettiğim gibi ilerliyor

Burada akıllı davranan tek takım kayseri dir heralde

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kayserimi allah askina kayseri akilli davrandigi icinmi adam almiyo saniyosun sen o kulup yillardir pastirma tuccari zihniyetiyle yonelptiliyor. Surda ligin baslamasina 10 gun kalmis hala birileri serbest kalsada yapissam diye 20 oyuncusu var su an. Son gunu beklerler. Gozumde futbol kulkubu degil ticarethanedir. İns duserler.

Çevrimdışı Jukebox

Denys Boyko gelirse harika olur.
Jose Sambade ve Şenol güneşle çok daha iyi bir seviyeye gelir.
Ama dnipro bırakır mı bilmiyorum.

Çevrimdışı atalay

Samba transferi akıllaca, çok iyi transfer.

Ama işte dediğim gibi yanlış takım. Kimi alsalar olmaz. Bize lazımdı.

Çevrimdışı Deniz

9 gün kaldı artık beklemek boşa.Bu takımın hala eksikleri var.Lige iyi başlamak şart.2 maçta kesinlikle 6 puan almalıyız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kralkartal

Transferin bitmesine 25 gün var benim hala bir orta saha transferi disinda transfer yapilacagina inancim yok. Orta saha disindaki transferleri devre arasina saklayacagiz gibi duruyor. Bu arada osmanli cenk gonenle mustafa pektemegi istiyor haberleri cikmisti bir ara hayal oldu o is galiba..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Sizce kadromuz şu an şampiyonluk için yeterli mi ? Bence orta alan ve solda zayıf kalacaz gibi. Tosic defansta yeterli olur ama ilerisi için zayıf Quaresmada o gün yokları oynarsa çok başımız ağırır... Kaleyi söylemiyorum bile...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Defansta sayı olarak geçen seneden -1
Orta sahada -2
Durumdayız.Geçen sene bile zaman zaman sıkıntı yaşamıştık.Gelecek sezon sakatlıklar olmasa şampiyonduk bahaneleri şimdiden kendisini belli ediyor.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 11:59:04 Celestine Babayaro ]

Çevrimiçi Samet Ç

Samba'yı yaza yaza Trabzonspor'a getirdik.  :s20: