2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12945258 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

İste demek istedigim nokta bu.

Runje kotu değildi ama cok da iyi degildi.kabul edelim mac kazandırdı ama efsane olmaya yaklasamadi.

Cok uzaga degil yakin zamana bakalim:

Gsye bakiyorsun taffarel gibi bir efsanesi vardi,sonra mondragon efsane olamadi ama efsane olmaya yaklasti,simdi de muslera ,coktan kazandirdigi sampiyonluklarla efsane oldu.

Fbye bakiyorsun rüştü recber efsane oldu,sonra volkan demirel o da efsane oldu.

Bizde buraya cordoba dan baska isim yazamiyorsun.cordoba gitmis seneler olmus hala 2. Bir ismi buraya yazamiyoruz.bunu yazmanin artik vakti geldi.devir kumaşı iyi kaleciyi alip yetistirme devri.piyasada boyle kumaslar varken alıp işlemek en mantıklı secenektir.
kalede yetiştirme olmaz alacaksın nokta atışı olmalı hataya yer olmayan bir bölge büyük hedefleri olan bir takım orda oyuncu yetiştirmez
iki maçta bütün hedefini kaybedersin

Çevrimdışı TALAT

kesinlikle katılıyorum daha dur nani nin nasıl bir balon olduğunu yakında anlayacaklar Quaresma istemememin nedeni
kalitesiyle ilgili değildi benim sadece Beşiktaşı sene boyu yıpratacak bir koz verdik onun yerine dzsudzsak alsaydık
bu sorunla yaşamayacaktık. Birde gönderiliş şeklinden geri alınması yönetimin büyük yanlışıdır. Ama iyi bir quaresma
bu takımda fark yaratır buda bir gerçek. Ben kağıt üzerindeyede katılmıyorum bizim transferlerimiz kağıt üzerindede çim üzerindede
fenerden çok daha iyi transferler tamamen takım bütünlüğüne yönelik bunu bozan bir quaresma var oda şimdilik teoride öyle pratikta
belkide yanılırız. Bence ligdeki en iyi savunma hattıda bizde ama kaleci işi bunu zayıflatıyor iyi bir kaleciyle bu takım fark yaratır Veli dönerse bir iyi orta saha ve bir kaleci bize yeterli olacaktır ben stoper konusunda ısrarlı değilim tek düşündüğüm seneye çok kısır bir transfer dönemi yaşayacağız
Takım işin gerçeği sürekli kalite arttırıyor

seneye forumda işler azalacak diyorsun yani @Necmi abi :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

Yine ayni hatayi yapıyorsunuz arkadaslar :)

Bir kalecinin tuttuklarina değil yediklerine bakılır.bakin bu onemli bir ayrintidir.

Buraya tolga zenginin gecen sezon tuttuğu toplardan 5 dklik bir video hazırlarim "vay be ne kaleciymis" dersiniz..Sonra yediklerini koyarim "sat sat sat" dersiniz.

Bir musleranin yedigi gollerle bir tolganin yedigi goller bir degil.koyun ikisini yan yana muslera gercekten "bu da yenilir" denilen golleri yerken bizim kalecimiz "bu da yenilmez be " denen golleri yiyor.iste "bu da yenilmez be" gollerini yiyen kaleciden bize hayır gelmez.
@Deniz haber sitesine bir bak istersen orda tolganın videosu var :evillol:
http://haber.besiktasarena.com/besiktasa-kaleci-takviyesi.html

Çevrimiçi Necmi

seneye forumda işler azalacak diyorsun yani @Necmi abi :D
:alala: aynen onu düşündüm neyse artık renklilerin yeniden takım kurmasını konuşur eğleniriz.
yapacak bir şey yok :D

Çevrimiçi Necmi

Basel'den kalkıp gelmez buralara düzenini bozmaz.

Bu antalyada fena patlayacak.Ligler başlasın.
Patladı zaten eski transfer borçlarını ödemeleri için bir ay süre tanındı yoksa altı puanı silinecek

Çevrimdışı Neo Nesil

Oyun geçişlerinde gelebilecek en üst seviye...

bu adam elbet bir gün kulübümüze gelecek.... belki 5-6 yıl sonra  :D fikret başkan kalırsa eğer, getirir mi getirir...

Çevrimdışı Deniz

kalede yetiştirme olmaz alacaksın nokta atışı olmalı hataya yer olmayan bir bölge büyük hedefleri olan bir takım orda oyuncu yetiştirmez
iki maçta bütün hedefini kaybedersin
O zaman favorim ospinadir :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@Deniz haber sitesine bir bak istersen orda tolganın videosu var :evillol:
http://haber.besiktasarena.com/besiktasa-kaleci-takviyesi.html
Yediklerini koy bir de abi,tabi videoyu hazirlarken sinirden monitörü yumruklayip parçalanmazsan :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı aa1903

1-zieler
2-adler

176. kez yazayım gönlümden geçen kalecileri :evillol:

Çevrimdışı Neo Nesil

1-zieler
2-adler

176. kez yazayım gönlümden geçen kalecileri :evillol:

adler almanya'da 2. oliver kahn olarak lanse ediliyordu 2008'de... alınırsa tekrar canlanır bizde...

zieleri almamız zor...

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Beyler  bu  Imbula  neyin nesidir  kimdir ? Ortasahada  ii bi herife benzior ama ..  haberi olan ? Hos bu  renklilerin haberinin de  nesine inanacan ..
http://www.fanatik.com.tr/2015/08/06/surpriz-aday-imbula-615103
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 03:06:16 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı aa1903

Beyler  bu  Imbula  neyin nesidir  kimdir ? Ortasahada  ii bi herife benzior ama ..  haberi olan ? Hos bu  renklilerin haberinin de  nesine inanacan ..
http://www.fanatik.com.tr/2015/08/06/surpriz-aday-imbula-615103

porto'nun 20 milyon euro bonservis ödediği bir adamı kiralama lüksü olmaz.

Çevrimdışı aa1903

adler almanya'da 2. oliver kahn olarak lanse ediliyordu 2008'de... alınırsa tekrar canlanır bizde...

zieleri almamız zor...

haklısın zieler'i belki bir ihtimal 5-6 milyona bırakırlar diye düşünüyorum ama tabii küçük bir ihtimal.

adler'i rahatlıkla transfer edebileceğimizi düşünüyorum.

porto'nun 20 milyon euro bonservis ödediği bir adamı kiralama lüksü olmaz.
katilmiyorum eger  adami 20 kagida  aldilarsa ve eleman 22 yasindaysa henuz,  pissin diye Porto  1 milyona falan  bir seneligine kiralar ..  Opareh de de hemen hemen ayni sey  olmustu
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 03:16:13 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı aa1903

katilmiyorum eger  herifi  20 kagida  aldilarsa ve eleman 22 yaindaysa   pissin diye porto  1 milyona falan  bir seneligien kiralar ..  Opareh de de hemen hemen ayni sey  olmustu

abi marsilya'da oynayan adam porto'da da oynar. bu adamla opare'yi kısyaslama :D

abi marsilya'da oynayan adam porto'da da oynar. bu adamla opare'yi kısyaslama :D
yok  bence  bu  kez  Fanatik saglam  zemine basiyor . Opare gecen  sefer  Portodan kiralik geldiginde  24undeydi.. Porto'ya Standard  Liege den gelmisti ..  Bu cocuk Porto icin henuz genc olabilir ve BJK  gibi bir kulupte pismesi de  Porto'nun yararina olabilir ..Ayni bolgede  Porto'da  kimler  oynuyor bu sene , ona bakmak lazim .. ! Bilen var mi acep  ? 
Yorgo

yok  ne alaka be kardesim...  bu  kez  Fanatik saglam  zemine basiyor . Opare gecen  sefer  Portodan kiralik geldiginde  24undeydi.. Porto'ya Standard  Liege den gelmisti ..  Bu cocuk Porto icin henuz genc olabilir ve BJK  gibi bir kulupte pismesi de  Porto'nun yararina olabilir ..Ayni bolgede  Porto'da  kimler  oynuyor bu sene , ona bakmak lazim .. ! Bilen var mi acep  ? 
Yorgo

Çevrimdışı aa1903

yok  bence  bu  kez  Fanatik saglam  zemien basiyor Opare gecen  sefer  Portodan kiralik geldiginde  24undeydi.. Portoya Standard  Liege den gelmisti ..  Bu cocuk Porto icin henzu genc olabilri ve BJk  gibi bi r kulupte pismesi de  Porto@nun yararina olabilir ..Ayni bolgede  Porto'da  kimler  oynuyor bu sene , ona bakmak lazim .. ! Bilen var mi acep  ?

abi 20 milyon euro verip pişmesi için bir takıma verme işini dünya'da yapabilecek 4-5 takım var. hadi diyelim dediğin gibi yollayacaklar bir yere, o yer türk ligi olmaz.

ayrıca opare ile bu adamı kıyaslama abi bunun pek pişmelik yeri yok :D

abi 20 milyon euro verip pişmesi için bir takıma verme işini dünya'da yapabilecek 4-5 takım var. hadi diyelim dediğin gibi yollayacaklar bir yere, o yer türk ligi olmaz.

ayrıca opare ile bu adamı kıyaslama abi bunun pek pişmelik yeri yok :D
eyvallah  bu adam BJK ye gelirse kiralik, Yorgo dedi dersin ;) BJKden  daha iyi bir  takim  mi olur  pismelik ..
Yorgo

Çevrimdışı Neo Nesil

ALINTIDIR!!!

fenerin elenmesi komik olmasından ziyade üzücü bir durum neden mi?

Şampiyonluğu kaçırıp depresyona giren bir başkan çıkıp kimi bulduysa alıyor, paralar saçıyor, hatta kafamı kızdırmayın Beşiktaş'tan da oyuncu alırım gibi ezik laflar ediyor.
Neticesinde milyon dolarlık bir takım kuruluyor ama bir Shaktar'ı eleyemiyor hatta 3 yiyor ve eticesinde yine olan ülke puanına oluyor.

Bu başarısızca yönetilen, ülkemizin güzide klüplerine karşı, medya ve tüm spor kurumları hala bir poh poh içinde. Yahu ülke puanı diye bir şey kalmadı. Desteklenecek işler yapmıyorlar ki neden bunlara para kazandırma derdindesiniz hala anlamıyorum.

Büyüklüklerini her sene Avrupa'da gösteren takımlarımızın taraftarlarının artık bilinçlenmesi gerek. Bu sene Galatasaray yine 3-4 lük olacak. Ülkemin takımı ve malesef bunu üzülerek söylüyorum. Şu takımları şişirmeyi bırakın artık. Ben bir taraftar olarak klüplerimizin, birbirlerini kuyuya çekmek yerine, artık dünya çapında bir şeyler yapmaları için birer teşebbüste bulunmalarını bekliyorum. Birilerinin ceplerini doldurmakla ülke futbolu ilerlemez.

[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 03:33:08 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı aa1903

eyvallah  bu adam BJK ye gelirse kiralik, Yorgo dedi dersin ;) BJKden  daha iyi bir  takim  mi olur  pismelik ..

abi haber baştan sona yalan. imbula'yı yönetime quaresma öneriyorsa zatten dükkanı kapatalım gidelim, öyle saçma haber mi olur? sanırsın adam portekiz 3. lig takımından futbolcu öneriyor. :D

keşke dediğin gibi olsa ama pek heves etme.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

River tigres final maçında  facia çok alçak bir hakem yönetimi var. İnanılır gibi değil.

Çevrimdışı anilsevim

Rene Adler ilacımız olabilir.
Bu arada Adler in kelime anlamı KARTAL demek.
Uygun fiyata kapatılabilir. Çok rahat 3-4 yıl işimizi görür.
Hamburgun berbat bi savunması var ve bu adam her maç dünya kadar gol çıkartıyo.
2 maçtır Kümede kalmalarının tek sebebidir.
Adler iyidir...
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Neo Nesil

River tigres final maçında  facia çok alçak bir hakem yönetimi var. İnanılır gibi değil.

bizim türk hakemlerin eline su dökemez...  :evillol:

Çevrimdışı anilsevim

Sizce şu omurga sağlam olmazmı:

Adler
Rhodolfo
Cambiasso
Sosa
Gomez

Bu omurganın sağına soluna kimi koysan olur diye düşünüyorum. Tecrübeleriyle herkesi toparlar açıkları kaptırlar bence.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...