ALINTIDIR!!!
fenerin elenmesi komik olmasından ziyade üzücü bir durum neden mi?
Şampiyonluğu kaçırıp depresyona giren bir başkan çıkıp kimi bulduysa alıyor, paralar saçıyor, hatta kafamı kızdırmayın Beşiktaş'tan da oyuncu alırım gibi ezik laflar ediyor.
Neticesinde milyon dolarlık bir takım kuruluyor ama bir Shaktar'ı eleyemiyor hatta 3 yiyor ve eticesinde yine olan ülke puanına oluyor.
Bu başarısızca yönetilen, ülkemizin güzide klüplerine karşı, medya ve tüm spor kurumları hala bir poh poh içinde. Yahu ülke puanı diye bir şey kalmadı. Desteklenecek işler yapmıyorlar ki neden bunlara para kazandırma derdindesiniz hala anlamıyorum.
Büyüklüklerini her sene Avrupa'da gösteren takımlarımızın taraftarlarının artık bilinçlenmesi gerek. Bu sene Galatasaray yine 3-4 lük olacak. Ülkemin takımı ve malesef bunu üzülerek söylüyorum. Şu takımları şişirmeyi bırakın artık. Ben bir taraftar olarak klüplerimizin, birbirlerini kuyuya çekmek yerine, artık dünya çapında bir şeyler yapmaları için birer teşebbüste bulunmalarını bekliyorum. Birilerinin ceplerini doldurmakla ülke futbolu ilerlemez.