Bu tarz yorumlarda bulunmayın. Bunlar hem tahmin, hem de takımın başarısını küçülten yorumlar.
Nasıl facia olurdu neye dayanarak? Biz çıktık çatır çatır yendik Feyenoord'u 2 maçta da. Bu gerçekçilik değil değerini düşürmek zaferin.
Sen bunu böyle yorumlarsan adamlar yerin dibine sokar Liverpool'u elediğinde bile paf takımını elediler diye geçirirler tarihe.
Kendi takımınıza yapmayın bunu.
tamam yendik elbette o maçta, bayağı sevindim de hocam, başımızda da biliç yetersizi olunca köy takımlarını bile yenemiyorduk. o maçta demba ba faktörü vardı... ancak feyenoord o saydığım çoğu milli takım oyuncusu olsaydı işimiz bitmişti... şahsi bu kendi görüşüm. takımımı düşürme gibi bir şey yok yazımda...
brugge maçında feyenoord maçı gibi olur diyen bazı arkadaşlar vardı burada... ben de banlanan birinci hesabımda: " brugge, feyenoord gibi değildir" dedim... hepsi de bana renkli gibi çirkin ithamlarda bulunuyorlardı... sonuç belli... iki maçta da elendik..
hollanda ve belçika gibi ülkelerin takımları kurdukları sistemin meyvelerini yiyorlar... (brugge, anderlecht, feyenoord, ajax, psv, gent vs.) açıkçası bu takımlar almanlardan ve ingilizlerden sonra en iyi sistem ve altyapılarına sahiptir...