2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12947084 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Stoch holmen + 1/ 2 ye bitirirler ins hızlı  davraniriz.Bana fener salca olacak gibi geliyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb salça olmasa bile Bursa Fb'ye haber gönderip pazarlığı kızıştırabilir.

Yaparlar yani beklerim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alper1903

Trabzon'un ciddi ciddi burayı takip ettiğini düşünmeye başladım  :alala:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Hala Ozan Ozan diyenler Bursa'da golleri siralayan Fernandao'nun FB'deki halini gormediniz mi? Bunlar kucuk takim oyunculari, Besiktas'a yaramazlar. O miktarlari Ozan'a verene kadar gider duzgun bir yabanci orta saha aliriz daha faydali olur. Gomez'i aldik, Gomez ayarinda adamlar almaliyiz, Ozan degil. Gokhan olsa cok iyi olurdu ama olmuyorsa Nuri Sahin neden dusunulmez, yasi genc, Dortmund'da forma bulamiyor su an ustelik Almanya alt yapili. Ozan'dan cok masraf olmayacagi da belli.

Çevrimdışı can1903

2-3 GÜn önce Ruben Amorim yazdım..

İzleyen varmı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı genki1914

Fb salça olmasa bile Bursa Fb'ye haber gönderip pazarlığı kızıştırabilir.

Yaparlar yani beklerim.
Mantıklı ben olsam bende yapardım karlı  çıkan  kendileri  olacak sonuçta

Guti14

Çevrimdışı Çağrı

Asıl mesele Ozan da olmazsa iş biraz şekil değiştirecek.

Djib 3-4 milyon euro tutar. Kaleci kiralık olmazsa 5-6 milyon tutar. İyi bir ortasaha almak da bütçe.

İbre her türlü Aquilani'ye döner.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

İnler Schalke ye mi gitmiş? Yok ağlamıyorum gözüme bir sey kactı.   :bawling:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı genki1914

İzleyen varmı?
Bu adam her transfer doneminde bizle adi cikiyor harbiden bilen birileri yazarsa iyi  olur

Guti14

Çevrimdışı worns

İzleyen varmı?

Braga'da oynadığı dönemi hatırlıyorum, Tiago tipi bi adamdı. Seviye atlatmaz ama işe yarar gibiydi o dönemde de gündemimize girmişti. Benfica'ya geçtikten sonra az şans bulmuş, son durumu ne bilmiyorum.

Çevrimdışı Savaş

Oha rıdvan fener 80-90 atar mı demiş ben mi yanlış okudum ?
180 dakikada shaktar'a 1 gol atamamış fener için mi söylüyor bunu?

Komik..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ts öze dönmediği sürece Dzekoyuda getirse, ramosu da getirse olmayacak olmayacak olmayacak.

Artık hamle yapmamız lazım, bize ne bursanın kupa maçından, anlaştıysan açıklarsın.

Çevrimdışı atalay

Bilic'i ne kadar eleştirdiğim malum.

Fakat kümülatif oyun, kompakt yapı ve oyun geometrisi (OYUN 2'de özellikle) konusunda hakkını vermek lazım.

Topun kaptırıldığı yerde doğru alan savunması yapması keza öyle.

İşte muhafazakarlığından, esnek olmamasından, oyun okuma beceriksizliğinden ve oyun içi tercihlerinden 2 yıl boşa kulaç attık.

*Pereira'nın 2 maçta oynattığı "oyun anlayışını" görünce gitarcının hakkını vereyim dedim.

Halen kulaklarını çınlatıyorum ve yetersiz buluyorum orası ayrı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ruben amorim'de gelişmeler var arkadaşlar.

Çevrimdışı atalay

Amorim, eski temposundan uzak.

Öyle bir hata yapmazlar umarım.

Çevrimdışı Tolga

Gelirse ben şaşırmayacağımı söylemiştim.

Çevrimdışı Neo Nesil

Fenerbahçe, Avrupa'da oynadığı son 4 maçta 10 gol yedi, hiç gol atamadı.

Bakın bu takım bizde şampiyonluğun en ciddi adayı olacak hakemler ile.Allah'tan avrupaya gittiler ki gerçek yüzlerini görüyoruz..

aslında şl ön elemeleri bayağı zor... 2009 dan beri ligde 2. olan takım şl ön elemelerinde dayak yiyor...

geçen sezon bizde arsenal,zenit,porto, leverkusen ve atletic bilbao vardı... bilbao hariç; 4 ü de bizi elerdi... çünkü sistem takımları kolay kolay elenmezler...

fbnin cl rakiplerine bakıyorum bu sezon. brugge bile bunları dümdüz ederdi ki, şu an panayı dümdüz edip play off a geldiler...

monaco , ajax bunların fişini çekerdi ilk maçlarda... bir tek cskayı belki elerlerdi...

türk takımlarına şl ön elemeleri YARAMIYOR...

Çevrimdışı Çağrı

Olmasın mümkünse hiç gerek yok. Tamamen yama transferi olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Gökhan İnler - Ozan Tufan - Cambiasoo - Aquliani - Lawal - Kerem Demiirbay..

Kim kaldı üstünü çizmediğimiz?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

aslında şl ön elemeleri bayağı zor... 2009 dan beri ligde 2. olan takım şl ön elemelerinde dayak yiyor...

geçen sezon bizde arsenal,zenit,porto, leverkusen ve atletic bilbao vardı... bilbao hariç; 4 ü de bizi elerdi... çünkü sistem takımları kolay kolay elenmezler...

fbnin cl rakiplerine bakıyorum bu sezon. brugge bile bunları dümdüz ederdi ki, şu an panayı dümdüz edip play off a geldiler...

monaco , ajax bunların fişini çekerdi ilk maçlarda... bir tek cskayı belki elerlerdi...

türk takımlarına şl ön elemeleri YARAMIYOR...

Bu yüzden geçen sene sonu şampiyon olamıyorsak 3. olalım dedik.

O zaman kızanlar oldu ama gerçekçi bakılması gerek bazı şeylere henüz bu seviyede değiliz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Muhammed Demirci, Belçika 1. Lig ekiplerinden Mouscron ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı.

Çevrimdışı murat_

Shakhtar'dan bir adam seç Beşiktaş'a deseler Alex ve diğer Brezilyalıların ilgi çekiciliğine karşın Taras Stepenanko'yu seçerdim. Taş gibi adam. Koy göbeğe önünde Sosa-Oğuzhan çok rahat oynar. Defansif ve fiziksel yeteneğiyle birlikte top tekniği de fena değil. Veli, Atiba vsnin çok üzerinde.
ben taison u alirdim valla  :icool:

Çevrimdışı talha

Muhammed Demirci, Belçika 1. Lig ekiplerinden Mouscron ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı.

Bizim Muhammet mi bu?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Doğru lige gitmiş ama yine de ondan birşey olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Lucescu'yu görüyorsunuz. Kadro filan farketmiyor.

Bunca sene denedik gelmedi diye sövmeye gerek yok. Ne zaman gelse, kime gelse o takım şampiyonluğun en büyük adayıdır.

Çok net bu. Ezdi geçti tamamen taktikle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bir halt olmaz ondan
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !