Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
n'doye'de gitti Süleyman Hurma: "N'Doye ve Samba ile anlaştık. En geç hafta sonu Trabzon'da olacaklar"
N'Doye + Samba + MbiaDoğru transferler; yanlış takım.
Shakhtar'dan bir adam seç Beşiktaş'a deseler Alex ve diğer Brezilyalıların ilgi çekiciliğine karşın Taras Stepenanko'yu seçerdim. Taş gibi adam. Koy göbeğe önünde Sosa-Oğuzhan çok rahat oynar. Defansif ve fiziksel yeteneğiyle birlikte top tekniği de fena değil. Veli, Atiba vsnin çok üzerinde.
Samba çok iyi transfer olur alırlarsa.Tam Türkiye ligine göre 2 sene üst düzey performans verir.
Biz direk gruplardayız. Fb de geçen sene elediğimiz feyenoord gibi al ye gelecek. TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
25 milyon € cuk
Bende gider rakitskiy i alırdım direk. Adam stoper kelimesinin tam tanımı resmen. TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozanla anlasmadiysak fenerbahce araya girebilir belliki emrenin yeri dolmamis takas için elleri daha bol GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu iyi oldu şenol güneşle nedense bu sene avrupada daha zorlancaz gibi hissediyorum ama yanlış histe olabilir.
Şota ile kaçar bunlar demedi deme D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de Srna'yı alırdım adam tek başına takım
Onur - Samba - Mbia - Ekici - Cardozo - N'doyeÇok kaliteli 6 oyuncu var normalde baya baya 2.liğe oynarsın etrafını doldurursan.Ama Şota olduğu için 10. hafta gelmeden tüm iddiaları bitecek.
Diye diye Türkiye'ye getirdin @Çağrı