2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12951803 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Fatih Berker

Selamun Aleyküm sonunda yaz başından beri bekliyordum ve Şenol hoca yabancı kaleci istemiş.Çok iyi bir haber Ochoa'yı alalım hemen.

Çevrimdışı atalay

Djilibodji'mi bu mu ?

Kızılyıldız'ın kalecisi Predrag Rajkovic.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Aynen abi ya gs Ibrahimovic nedeniyle surekli gundem de baska hangi haber olabilirki onlari gundemde tutan.eee asilsiz ve yikici haberde yapamazlar , akillari sira Ibrahimovice gs layik goruluyor da olan benim Marioma Gomezime oluyor.Allah bu renkli basinin topunun cezasini versin !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı CUBUKLU

kaleye ochoa gelsin dertler bitsin
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı genki1914

Djilibodji'mi bu mu ?
Kardesim kocaman isim var :) dikkatli okumani tavsiye  ediyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Sarp

Rajkoviç'i Galatasaray düşünüyor...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kızılyıldız'ın kalecisi Predrag Rajkovic.

Slobodan çıktı google da  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler ospina bu sene yedek malum cech varsatıs opsıyonlu kiralasak muthiş olur kamuoyu olusturmalıyız bence

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kardesim kocaman isim var :) dikkatli okumani tavsiye  ediyorum

Anlamadım abi  :D Kimin kocaman ismi var
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı genki1914

Anlamadım abi  :D Kimin kocaman ismi var
tweette bahsedilen adamin :)

Guti14

Çevrimdışı Easthanbool

Kulübümüzden Açıklama
Kamuoyuna,

Ligin başlamasına günler kala kimi basın organlarında üzücü ve Beşiktaş JK ve futbol takımını yıpratacak nitelikte haberlerin arttığını esefle ve ibretle gözlüyoruz.

Bugün yayınlanan kimi haberlerde oyuncularımız "çete" olarak nitelenmiş, bu oyunculardan birisi olarak Mario Gomez'in de "gece hayatına" katıldığı yazılmıştır. Oyuncularımız bir aylık yoğun kamp döneminin ardından 3 günlük izinlerini kullanmaktadır. Daha da vahimi Mario Gomez bu aradan yararlanarak eşyalarını toplamak için Floransa'ya gitmiştir ve yarın dönecektir. Yani Gomez’in o fotoğraf karesinde olması hayal mahsulüdür.

Beşiktaş aleyhine yalan ve iftira içeren haberlere tahammülsüz olduğumuzu ve ödünsüz biçimde teşhir edeceğimizin bilinmesini isteriz. Büyük Beşiktaş taraftarının da aynı tepkiyi göstereceğine ilişkin inancımız tamdır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı genki1914

Kaleci işine  çok  sevindim stoper orta saha  kaleci alırsak kafalar  rahatlar 3 kulvarda saldırırız

Guti14

Çevrimdışı Hasan Tahsin

tweette bahsedilen adamin :)

Tweet te sadece Rajkovic yazıyor. Google da arayınca önce Slobodan çıkıyor . Bu arada Slobodan Rajkovic'in kariyeri de Chelsea , Hamburg , Psv falan iyiymiş. 1.91 sol stoper
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kulübümüzden Açıklama
Kamuoyuna,

Ligin başlamasına günler kala kimi basın organlarında üzücü ve Beşiktaş JK ve futbol takımını yıpratacak nitelikte haberlerin arttığını esefle ve ibretle gözlüyoruz.

Bugün yayınlanan kimi haberlerde oyuncularımız "çete" olarak nitelenmiş, bu oyunculardan birisi olarak Mario Gomez'in de "gece hayatına" katıldığı yazılmıştır. Oyuncularımız bir aylık yoğun kamp döneminin ardından 3 günlük izinlerini kullanmaktadır. Daha da vahimi Mario Gomez bu aradan yararlanarak eşyalarını toplamak için Floransa'ya gitmiştir ve yarın dönecektir. Yani Gomez’in o fotoğraf karesinde olması hayal mahsulüdür.

Beşiktaş aleyhine yalan ve iftira içeren haberlere tahammülsüz olduğumuzu ve ödünsüz biçimde teşhir edeceğimizin bilinmesini isteriz. Büyük Beşiktaş taraftarının da aynı tepkiyi göstereceğine ilişkin inancımız tamdır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK
Ben sevmiyorum bu yalanlama haberlerini. Kapatacaksin tesisleri bu zirtapozlara medya yapacak haberini neden kapattiginin. esek gibi ozur dileyecekler kapinda yatacaklar. E bugun yalanladin yarin yalanladin nereye kadar..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TALAT

Kulübümüzden Açıklama
Kamuoyuna,

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

:claps: :claps: :claps:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı pascal26

Şu adama kazma öküz vb şeyler diyenleri gördükçe cinlerim tepeme çıkıyordu, şu golden sonra ben iptal..

Veli atibaya 1500 kere denettirin, yapamazlar şu golü. Golünde de değilim, özgüveni görüyorsunuz. Islıklandığınız maçta şunu yapmak, sağlam bir zihin gerektirir, psikoloji gerektirir.

Aynen. Bazı transferler ağırdan alınır, bazılarında ise ışığı gördün mü yapıştırman lazım, burda geç kaldık biraz.

Ve bence vuruştan önce, o topu ayağına  alır almaz önündeki alanı topla 5. viteste geçişi daha özel. Salise kaybetmemiş. Kaleci dönemeden mesafeyi kapatıp çakmış.
Tüh be :s20:

Çevrimdışı Tolga

Ne yalan söyleyeyim kaleci alınacağını düşünmüyorum.

Umarım yanılırım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

Kulübümüzden Açıklama
Kamuoyuna,

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Mahkemeye ver kardeşim madem bel altından vurmak istiyolar yok öyle...iyi valla masadan salla haberi Kişilik haklarını ihlal et, klubü yalan haberle itibarsızlaştır yaptığın kar kalsın yanına..

gerekirse 20 tane tazminat davan olsun.Savaşsa eğer bu savaşacaksın arkadaşım.

Çevrimdışı Deniz

Serefli(!) basin kamp bitti yine tetikcilige başladı. Q7 ve mario gomez haberlerini cikartanlara acil dava açılmalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Şenol hoca anlaşılan riskin pahalıya mal olacağını anladı ve kaleci transferine onay verdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Aykutt

Atan tamam,tutan lazım.bu bizdeki kaleciler elinden kaçırıyor topları.En başta olanı top kaçırma uzmanı Cenk.Top sana geldi mi topu tutarsın elinde sektirmezsin.Bazı maçlarda topları kornere yollamaktansa defansın önüne atıyor.takımını riske sokmamalı bir kaleci bir de dirençli olmalı her maç oran buram ağrıyor dememeli.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2015, 14:26:34 Aykutt ]

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çok şükür bugünleride gördük :)...yalnız farkındamısınız bilmiyorumda artık nerdeyse silah zoruyla transfer yapıyoruz. :D rüştüden sonra kaldıki oda tartışılır nerdeyse 7-8 senedir iyi kalecimiz yok

Cordobadan sonra iyi kaleci alamadık , benim şahsi fikrim fbnin volkana genç yaşta formayı verdiği gibi bizde Günayda o potansiyel var ise Günaya vermeliyiz

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı can1903

Ne yalan söyleyeyim kaleci alınacağını düşünmüyorum.

Umarım yanılırım.
Alınacak bence ya.. 10 gün önce 2 kişi bakılıyor demişti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Idriss carlos kameni adam midir?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!