Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sana Göre Ozanı mı alırsın topal mı Genç ileriye dönük pazar alanı yüksek oyuncu isterim...! Atiba var orada Tolgay var Veli var Oguzhan var ...!
okadarini biliyorum heralde @Anıl Kisi hulunamadi diyordu , Herkese gidiyor ama ona gitmiyordu
Ozanı mı alırsın Topalı mı diye bir soru olamaz zaten. İkisi de tamamen farklı oyuncu biri 6 biri 8 numara.Topal ligin en iyi 6 numarası.
Topal saçma sapan bir transfer mi ?Ligin en iyi orta sahası.
Bizim ilgilendiğimiz Djbodoloji miydi ismini söylesenize?
İlgilendiğimiz stoper Djilobodji evet
@Yunus Emre Dökmeci çağrının avatarının altındaki küçük yeşil kutucuğu tıkladığında mesaj kutusu açılır ve atabilirsin online olmadığındada beyaz olur o PM kutusu o işe yarıyor
atiba ile değişelim desek kesinlikle ikinci kez söylememizi beklemezler cayarız falan diye
oda zaten o yüzden rahatlıkla özelden mesaj atabilirsin diyor çağrı nın ismi baştan sona türkçe karakter sistem bile ismini görünce dağılıyor
Recep Çetin'i Beşiktaş forması ile hatırlamıyorum. (Arşivlerden izleyebildim)İstanbulspor da oynarken izlemiştim; çok güçlü, sert, gaddar bir oyuncuydu aklımda kalan.İkili mücadelelerden kaçmıyorsa dizden sakatlanmıştır sürekli.
Düzgün isimlerle ilgilenin lan! Diye isyan edecez yakında bu sezon neydi ya bir tane doğru isin yazılmadı konuda tüm yaz D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet topal avrupa capinda bir orta sha olduğu icin mi Valencia Turk orumcek diye alip 1,5 sene sonra geri postaladi acaba
hayatta tribüne çağrılmayacağı kesin
Çılgın Çağrı sistemi coşturuyor
Topal yanılmıyorsam Beşiktaşlı bu arada.
sadece meraktan soruyorum. milli takımın iki orta sahasını beğenmediğine göre kimi beğeniyorsun ?